- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.221
Canım korkacak birşey yok çıkmazsa da ne olurki bu kadar hırpalama kendini daha önümüzde yeni aylar yeni maçlar var:))
Sağlık olsun gerisi boş, biz iyi oldukça bebişlerde elbet gelecek birgün,
Kendini olumsuza kilitleme rahat ol ve bence en azından evde bir test yap,
Ya pozitif çıkarsa! Düşünsene kendini ve bizi mahrum bırakıyorsun 3 gündür bu güzel haberden
Günaydın canım hoşgeldin, iyilik senden naber bakalım
zozdemir canım ne oldu sana böyle, sen bizi motive ediyorsun çoğu zaman, olumlu düşünmemiz konusunda,
Hiç yakışmadı sana şimdi böyle düşünceler,
Rahat ol tatlım hiçbir sorun olmayacak elbette
Herkesin erken çıkmıyor canım günün geçince yenilersin testi, yada emin olmak için kan testi yaptır bence
böyle muallakta kalmak daha sıkıcı
Belirtin de varmış bak inş olumlu haber olur
canm doğru sölüosun da bursa merkeze gitmm lazm kan testi için eşimde kızıyo öle olunca malesef yaptıramıyrum geçen ay çift çizgi çıkınca gitmiştik test bozuk çıkmıştı bu sefr test yapmamı bile istemiyoüzülüyorum diye
goze batma meselesini hic sorma zaten bi araya gelmeye korkar oldum artik hep ayni muhabbetin donmesinden ve bakislarin bana yogunlasmasindan.. ben 86liyim canm 25im yani ben hep imrenirdim cocugyla arkadas gbi gorunen annelere bi evleneyim bi yil beklicem sonra hersey youlnda gderse hemen uzatmadan cocuk yapicam derdim cocugmla aramda yas farki kusak catismasi olmasina izizn vermemek icin ama planlarim uzatmali devem ediyo gordugun gbi beklemedeyim hala insallah en gec yilbasina kadar hamile kalabilmeyi basaririm diyorum yoksa daha ciddi onlemler almam lazim dye dusunuyorum insallah bu ay tutmus olurda hediyelerin en guzelini esim bana vermis olur duaya devam bitanem hissediyorum bizimde olucak elbet dogru zaman gelmedi onu bekliyoruz sadece...(((vay be bana bak depresif gtti pozitif geldi birden caktirma:)))))
nafiyeeeee nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!tatlım seni umutlandırmak istemem ama bende öyle olmustum gögüslerim kocaman oldu ve mavi damarlar çıktı bide bembeyaz akıntım oluodu gerçi hala oluyorda bende bu belirtiler çıktığında yapmıştım negatifti 1 hafta sonra tekrarladım pozitif çıktı ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir. sen yinede dikkatli ol
haklısın hayatım merak etme ben güçlü bir kadınımdır bebişimde öyle olucak inş. şimdi rahatım ya bi ara vuruyor sonra gidiyor :):)
Benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
Bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim
Biri beni tutsunnnnnnn
amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre
ayy hadi bakalim insallah sende, bnde hediyelerin en guzelini almis oluruz insallh canm evlilik yildonumuzde
senin kaci benim 16si belki ayni gun evlenmiszdr dmi
bu arada kizlar benimde kafam cok karsti alintilardan kim kim ne yazmis gozlerim bozuldu takip edemiyorum sorry
amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre
ayy hadi bakalim insallah sende, bnde hediyelerin en guzelini almis oluruz insallh canm evlilik yildonumuzde
senin kaci benim 16si belki ayni gun evlenmiszdr dmi
bu arada kizlar benimde kafam cok karsti alintilardan kim kim ne yazmis gozlerim bozuldu takip edemiyorum sorry
ben sana demedim mi burada ruh hali değişiyor insanın , bir bütünüz biz bak nasıl olumlu düşünmeye başladınben de çok isterdim genç yaşta anne olup bebeğimle kendimi birarada büyütmeyi ama geç evlenince böyle oluyor malesef , olsun her şeyin vakti var belli ki ,gelecek bebeklerimiz inanıyorum bu benim 3. denemem olacak Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inş , o minik varlığı hissetmek istiyorum , nasıl bir duygudur acaba , kocam ne tepki verecek duyunca , kocama nasıl söyleyeceğim , duygulandım sanki
walla dogru solemissin ben bile inanamdim kendime baksana zaten bu burcun bi ozellgide dengesiz ruh hali benmkisi o da olabilrayni duygu karmasasini hergun bnde yasiyorum sanki icime doguyo gbi oluyo sonra yne psikolojik hamilelik belirtisi yasiyo olabilirim i hatrlatiyorum kendime hevesim her ay kursagmda kaliyo bu ay son olur insallah bizde tadariz o mucizevi duygulari canm zaten benm eger bu ay olursa etraflica bi dusunmem lazim nasil solicegmi esime 16sina kadar sabredemem heralde pozitf bi durumda.. ne garip dmi cocuk dusuncesi bile yetiyo hormonlarmizi etkilemeye hemen pitir pitir yasariyo gozlerimiz bde anne olsak dusunemiyorum artik tam cesmeler acilir heralde
ben de 6 günlük hamileymişimmuhtemel doğum mayıs 9 diyor:):) hadi bakalım hayırlsı
neyse yaa nisan olmazsa 29 mayıs da doğum günüm o zamanı beklerim tarihler bitmez
kizlar dusunsenize bde ucumuz bu ay hamile kalir misiz ramazan bereketi
heeee bizde varızzz ozaman bende 6 günlük hamileyimkız leylekler getiriyormu hala acep battaşlarım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?