Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben sana demedim mi burada ruh hali değişiyor insanın , bir bütünüz biz bak nasıl olumlu düşünmeye başladın ben de çok isterdim genç yaşta anne olup bebeğimle kendimi birarada büyütmeyi ama geç evlenince böyle oluyor malesef , olsun her şeyin vakti var belli ki ,gelecek bebeklerimiz inanıyorum bu benim 3. denemem olacak Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inş , o minik varlığı hissetmek istiyorum , nasıl bir duygudur acaba , kocam ne tepki verecek duyunca , kocama nasıl söyleyeceğim , duygulandım sanki

ayy yaa bak dün üzülmüştüm ama şimdi yine içim kıpır kıpır oldu
aslında test yapmayacaktım 10 gün geçene kadar ama 2 gün sonra doğum günüm o gün yapmak istiyorum

amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre

ayy hadi bakalim insallah sende, bnde hediyelerin en guzelini almis oluruz insallh canm evlilik yildonumuzde
senin kaci benim 16si belki ayni gun evlenmiszdr dmi
bu arada kizlar benimde kafam cok karsti alintilardan kim kim ne yazmis gozlerim bozuldu takip edemiyorum sorry

canm öle bişey ki benmkiler mavi de var yeşilde hiç böle olmamıştı kötü bişey olacağını zannetmiyorum çünkü ben meme kontrolü düzenli olarak yaparım kitle filen varmı diye farklı bişey de göremiyorum ama var işte:) belki olurrr yaa Allah büyüktür

benim de aklım karışıyo
canım benim evlilik yıldönümüm nisanda yani şimdi hamileysem doğum nisanda hatta bir sitenin haberine göre 24 nisanda yani tam yıldönümümde doğum var

mayısta mı evlendin canım ben ekimde evlendim 2 senem dolacak kısmetse...

evet yaa maşallah topic hareketli bugün

walla dogru solemissin ben bile inanamdim kendime baksana zaten bu burcun bi ozellgide dengesiz ruh hali benmkisi o da olabilr ayni duygu karmasasini hergun bnde yasiyorum sanki icime doguyo gbi oluyo sonra yne psikolojik hamilelik belirtisi yasiyo olabilirim i hatrlatiyorum kendime hevesim her ay kursagmda kaliyo bu ay son olur insallah bizde tadariz o mucizevi duygulari canm zaten benm eger bu ay olursa etraflica bi dusunmem lazim nasil solicegmi esime 16sina kadar sabredemem heralde pozitf bi durumda.. ne garip dmi cocuk dusuncesi bile yetiyo hormonlarmizi etkilemeye hemen pitir pitir yasariyo gozlerimiz bde anne olsak dusunemiyorum artik tam cesmeler acilir heralde

ne kadar dengesisiz rose yawwwww ayyy ben çok sulak olurum herhalde zaten ağlamaya hazır bekliyorum bebişimi duyunca doktorun yanında ağlarım sanırım , ayyy çok heveslendim çoookkkk , kocişe de sürpriz yapacağım planlı bişeyler Rabbim yaa ne olur hamile kalalım bu ayyyy

ay cok hareketlendi ortalik masallah aksamlari ben bosuna yakinmayayyim tenha buralar dye islek saatler bu aralar demekki :)

biriniz bana bu soruyo sordu mu bilmiyoyorum ama alintilardan karistim biraz olsun ben yne de soleyeym 16 agustos benim evlilik yildonumum iki senem dolacak insallah. yildonumumz oldgu icin yarin test yapicam bu ay sonuc degscek mi bakalim bir yillik bekleyisim murada erecek mi dye cifte heyecan yasiyorum yani

isteyen hepimiz diyelim toptan hesap olsun ben yeniyim ya isimleri aklimda tutamadim ondan:)
ALLAHIM BIZE DE ANNE BABA OLABILMEYI NASIP ETSIN INSALLAH!!!!!
burda olanlar lutfen AMIN diyin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…