- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.241
kk_bayansu tebrik ederim ALLAH kucagınada almayı nasip etsin ...
inşallah bizlerde bian önce hamile kalırızz
aaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmm....hayırlı olsunnnnnnn....
hayırlı olsn tatlım yaaaaaaaaaaaaaa
senin adina cok sevindim arkadasim allah hayirli evlat olarak buyutmeyi nasip etsin insallah senden istegim ne olursun unutma bizim icinde dua et olur mu sen icinde bi melek tasiyan sansli kesimdensin su anda eminim dualarin geri cevrilmeyecektir...
tatlım canım bebem çok sevindim kıs hadi hayırlısııııı inşallahhhh kandada çıkar :)) hadi bakalımm ikinci canavara hazırlık başlar artık :)))
Canımmmmmmmmmm çok çok çok sevindim, hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
isteyen hepimiz diyelim toptan hesap olsun ben yeniyim ya isimleri aklimda tutamadim ondan:)
ALLAHIM BIZE DE ANNE BABA OLABILMEYI NASIP ETSIN INSALLAH!!!!!
burda olanlar lutfen AMIN diyin olur mu?
evet kızlarrr...
doktora gittim ve babağimin 4 h 4 günlük olduğunu öğrendimçooooook minik bişeydi o keseyi gördüm
bazı tahliller için kan ve idrar verdim doktorum vitamin verdi şimdilik bu kadar 5 yıl sonra yeniden hamile olmak çok heyecan verici:97:
psikolojimi dengelemeye çalışıyorum ama ne yapsam hamile biri gibi davranmaya başladım sanırım dünden beri
topic e bir melek daha katıldı , hayırlısı ile gelsin , sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah, peşinden de biz geliriz inşallah canım
evet kızlarrr...
doktora gittim ve beeağimin 4 hafta 4 günlük olduğunu öğrendimçooooook minik bişeydi o keseyi gördüm
bazı tahliller için kan ve idrar verdim doktorum vitamin verdi şimdilik bu kadar 5 yıl sonra yeniden hamile olmak çok heyecan verici:97:
psikolojimi dengelemeye çalışıyorum ama ne yapsam hamile biri gibi davranmaya başladım sanırım dünden beri
inşallah serfikim....
inşallahhh burada sizinde hayırlı haberleerinizi alırız bebeimm:79:
hayirli olsun tekrar canm minik melegin... yukarlardaki arkadaslarindan birer tane de bizlere yollar diliyorum melegin veevet kızlarrr...
doktora gittim ve beeağimin 4 hafta 4 günlük olduğunu öğrendimçooooook minik bişeydi o keseyi gördüm
inşallah canım yaaa ben yine umutlandım ama hesap kitap yapmayacağım söz verdim kendimeilk çocuk kız mı erkek mi canım , yaş kaçtı senin hemen bir çin takvimine bakalım adetten , tabi ki allah bilir de bizim ki eğlence olsun:)
hayirli olsun tekrar canm minik melegin... yukarlardaki arkadaslarindan birer tane de bizlere yollar diliyorum melegin ve
bole mujdeli haberlerin devami gelir insallah.......
yaşasınnnnnn ohhh beeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sonunda iyi bir haber yeni bebek yeni umut
ilk çocuğum erkek canım yaşımda 23 1 ay sonra 24 olcm onun için hangisini hesaplarsın bilmiyorum bak bakalım kısmı oğlanmı=))))
ne güzel söylemişsin canım inşallah
ilk çocuğum erkek canım yaşımda 23 1 ay sonra 24 olcm onun için hangisini hesaplarsın bilmiyorum bak bakalım kısmı oğlanmı=))))
ne güzel söylemişsin canım inşallah
ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeeeMaşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel
Bizim çin takvimine göre kız tatlım hayırlısı olur inşallah
BENDE KİLO ALDIM AMA BIRAKTIM ARTIK FOLİK MOLİK YOK YİTERRR YAAA YİTERRRR 37 GÜN ACİL GÖBEK GİTMELİ ÇOCUĞUM OLCAK HAMİLE HAMİLE TATİLE GİTMEYELİM BİŞEY OLMASIN İLK 3 AY ÖNEMLİ DİYORDUM KISMETTE NE VARSA O KIZLAR TATİL BENİMKİ
kizlar dusunsenize bde ucumuz bu ay hamile kalir misiz ramazan bereketi
Ooohhh suyundanda koyyyyyyy koyyyyy
haticem, tanselim var bide çatlak yokh muz da var
İvitt beni de unutmayın toplu nikah toplu sünnet olurda toplu gebelik olmazmı, hep beraber doğurmayı nasip et sen bize yarabbiiiiiiii
Yalnız dikkat edelim 40'larımız karışmasın
ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeeemaşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel
bizim çin takvimine göre kız tatlım hayırlısı olur inşallah
öyle deme kız maşallah 23 yaşında 2. Bebeği geliyor ne mutlu sana bizede nine dicek hatta bana büyük nine
kk bayansu hayırlı olsun tatlım inşallah herkes bu ay hamile kalır topik hamileler topiği olur yaa:97::97:
abartma canım yaa sende peşpeşe yaparsın inşallah yada üçüz fln oluyomuş ne güzel olurdu dimiöyle deme kız maşallah 23 yaşında 2. Bebeği geliyor ne mutlu sana bizede nine dicek hatta bana büyük nine
kk bayansu hayırlı olsun tatlım inşallah herkes bu ay hamile kalır topik hamileler topiği olur yaa:97::97:
ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeeemaşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel
bizim çin takvimine göre kız tatlım hayırlısı olur inşallah
öyle deme kız maşallah 23 yaşında 2. Bebeği geliyor ne mutlu sana bizede nine dicek hatta bana büyük nine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?