Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kk_bayansu tebrik ederim ALLAH kucagınada almayı nasip etsin ...
inşallah bizlerde bian önce hamile kalırızz

aaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmm....hayırlı olsunnnnnnn....

hayırlı olsn tatlım yaaaaaaaaaaaaaa

senin adina cok sevindim arkadasim allah hayirli evlat olarak buyutmeyi nasip etsin insallah senden istegim ne olursun unutma bizim icinde dua et olur mu sen icinde bi melek tasiyan sansli kesimdensin su anda eminim dualarin geri cevrilmeyecektir...

tatlım canım bebem çok sevindim kıs hadi hayırlısııııı inşallahhhh kandada çıkar :)) hadi bakalımm ikinci canavara hazırlık başlar artık :)))

Canımmmmmmmmmm çok çok çok sevindim, hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

ÇooooooooooK teşekkür ederim kızlar Allah hepinizede bu mutluluğu nasip etsin inşallah

evet kızlarrr...
doktora gittim ve beeağimin 4 hafta 4 günlük olduğunu öğrendim çooooook minik bişeydi o keseyi gördüm
bazı tahliller için kan ve idrar verdim doktorum vitamin verdi şimdilik bu kadar 5 yıl sonra yeniden hamile olmak çok heyecan verici :97:
psikolojimi dengelemeye çalışıyorum ama ne yapsam hamile biri gibi davranmaya başladım sanırım dünden beri

Son düzenleme:

topic e bir melek daha katıldı , hayırlısı ile gelsin , sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah, peşinden de biz geliriz inşallah canım

topic e bir melek daha katıldı , hayırlısı ile gelsin , sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah, peşinden de biz geliriz inşallah canım

inşallah serfikim....
inşallahhh burada sizinde hayırlı haberleerinizi alırız bebeimm:79:

yaşasınnnnnn ohhh beeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sonunda iyi bir haber yeni bebek yeni umut

inşallah serfikim....
inşallahhh burada sizinde hayırlı haberleerinizi alırız bebeimm:79:

inşallah canım yaaa ben yine umutlandım ama hesap kitap yapmayacağım söz verdim kendime ilk çocuk kız mı erkek mi canım , yaş kaçtı senin hemen bir çin takvimine bakalım adetten , tabi ki allah bilir de bizim ki eğlence olsun:)

hayirli olsun tekrar canm minik melegin... yukarlardaki arkadaslarindan birer tane de bizlere yollar diliyorum melegin ve
bole mujdeli haberlerin devami gelir insallah.......

ilk çocuğum erkek canım yaşımda 23 1 ay sonra 24 olcm onun için hangisini hesaplarsın bilmiyorum bak bakalım kısmı oğlanmı=))))

hayirli olsun tekrar canm minik melegin... yukarlardaki arkadaslarindan birer tane de bizlere yollar diliyorum melegin ve
bole mujdeli haberlerin devami gelir insallah.......

ne güzel söylemişsin canım inşallah

merhabbaaaaaaaaaaaaa.........
nasılsınızz..........
bugün işyeri çok sıkıcıı.. içim şişti valla.bi film izledim rahatca ama patladım sıkıntıdan işte olupda bişi yapmamak gerio beni....

ilk çocuğum erkek canım yaşımda 23 1 ay sonra 24 olcm onun için hangisini hesaplarsın bilmiyorum bak bakalım kısmı oğlanmı=))))

ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeee maşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel

bizim çin takvimine göre kız tatlım hayırlısı olur inşallah

ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeee maşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel

ağlıyım mı bennn 27 yaşına geldim çocuğum bana nene deyecek vahh halimeeee Maşallah canım erkenden anne olmuşsun ne güzel

Bizim çin takvimine göre kız tatlım hayırlısı olur inşallah

öyle deme kız maşallah 23 yaşında 2. Bebeği geliyor ne mutlu sana bizede nine dicek hatta bana büyük nine

emin ol sorun sende değil cnm erken evlenipote anne olan benim
yüksekokul bitti o yaz evlendim senesine de çocuğum oldu..kariyer yapamadım ama çocuk yaptım dahada yaparmıyım aceppp
bi kızım olsa b,de oğlum var yeter bana inşallah tabi önce sağlıklı ve hayırlı olması

Son düzenleme:
öyle deme kız maşallah 23 yaşında 2. Bebeği geliyor ne mutlu sana bizede nine dicek hatta bana büyük nine

hatice biz doğurana kadar dişlerimiz dökülmez sanırım, çocuk korkmasın bizden

kk bayansu hayırlı olsun tatlım inşallah herkes bu ay hamile kalır topik hamileler topiği olur yaa:97::97:

ayy inşallahh hamiş topic i oluruz ne güzel

abartma canım yaa sende peşpeşe yaparsın inşallah yada üçüz fln oluyomuş ne güzel olurdu dimi
kk bayansu hayırlı olsun tatlım inşallah herkes bu ay hamile kalır topik hamileler topiği olur yaa:97::97:

sağol tatlım bak banada öyle geliyor sanki..

Valla kızlar babannem kızım karta kaçıyosun sen artık benim senin yaşında 3. çocuğum vardı kucağımda dediydi de gülüp geçtiydim,
Ben bilmezdim bu derde düşmeden önce amaaaaaaaan ne çocuğu derdim daha ben çocuğum
Al sana çocuk diyorum şimdi kendime yaş oldu 27, ühüüü ühü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…