- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.281
30 yaşında olup halaa bekar olanlar napsınValla kızlar babannem kızım karta kaçıyosun sen artık benim senin yaşında 3. çocuğum vardı kucağımda dediydi de gülüp geçtiydim,
Ben bilmezdim bu derde düşmeden önce amaaaaaaaan ne çocuğu derdim daha ben çocuğum
Al sana çocuk diyorum şimdi kendime yaş oldu 27, ühüüü ühü
evet canım ikiside önemli diplomam var ama birgün bende düşünürüm elbet kariyeri neden olmasın..çocukta yaparım kariyerdeben de okuyup büyük adam olacağım diye 25 e kadar evlenmedim , kocam da bekliyordu beni ahh ahhh keşke evlenseydim boşa gitti 7 sene şimdiye kadar boyca bebem olmuştu
işin şakası canım her ikisi de önemli bu zamanda okumak şart eğer bi hedefin varsa ee çocukta şart ama sen en iyisini yaptın geç kalmadın en azından çocuklarınla yaş farkın yok , büyüdükleri zaman hayatın tadını çıkarmaya vaktin kalır
sağol canımcım evet önceleri karpuz çekirdeğiydik şimdi ayçekirdeği olcas inş bi tane daha olursada kabak çekirdeği ailesibakıyorum kaynatmışsınızbayansu çok sevindiimmm aileniz büyüyor
mfalcon 50 tefriciye okudum canım.
bu arada bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum, test dün gösterdi üreme zamanı diye yine ama yarın da ateşim istediğim gibi yükselmezse ben yumurtlamadığımdan emin olucam.test te artık üreme dönemi göstermiyor zaten. hayırlısı olsun, önümüzdeki maçlara bakıcaz
benim varrrr hemen sana bakıyım ismin ne
özelden mesaj atalım bence isteyen arkadaşlarımız da mesaj gönderir
serfik gönderdim cvp verrr senin ki ne
Kartal maltepe arasında oturan arakadaşlar vardı hatta birisi koçtaşın ordaydı beni alıcaktı geçerken nerdesinizzz
bende atım banada cvp verin
10 dk bir mesaj mı atılır yaaa ne kadar uzunnn üffff
cnm koçtaşın orda oturan benm.:)
şimdi facebookdamı görüşüyosunuz anlamadım ben ne edionuz kızlarrr
cnm koçtaşın orda oturan benm.:)
şimdi facebookdamı görüşüyosunuz anlamadım ben ne edionuz kızlarrr
kız hangisi sensin ben beyaz elbise var üstümde kocamla elele tutuşup yürüyaruzzz senın resmin ne
haticem o dediğin resimli biri çıkmadı
birbirimizin yüzlerini merak ediyoruz 40 uçurmaya gel bana kız çok yakınız
ben site içinde kalmayı tercih edrim...
hiç tanımadığım insanlarla dertleşmek beni rahatlatıyor
ayy bulamadım canım yaaa , bende de gri tshırt var yanımda da kociş biraz kararmış haldeyim anlarsın zaten tatil pozu:)
:) bende beklerim cnm herzamn. Sen cevizlideydin sanırım yanlış hatırlamıosam cevizli bnm mekanım heryerini bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?