- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.321
yaa bana da msj atın ben de evde bakarım:26: eklemicem zaten sadece bakıcam amma da meraklıymışız hepimiz
kabul etmedin mi benii
Lugesma senin var mı facebook un sana da bakıyım msj gönder üzerinde ne var isim soyisim ( tabi istersen)
cnm msj göndrdim bi bak bakalım sende gönder bende bakım merak ettm akşam evden bakarım işyernde açılmıyo:)
ay meraklandırdınz benide
kızlarrr yaaa ben şimdi konuya geri döniyim sabahtan beri söyleyeceğim unutuyorum, çok afedersiniz dün ki çalışmada benim sağ kasığım çok ağrıdı ama o an değil bittikten sonra geçen ayda böyle oldu doktor bişey de yok dedi, anlamıyorum ki neden
bulmşsun beni
Akşam eve gidince kabul edecem isteğini şimdi mail geldi ordan gördüm açamıom ama
evet tatlım buldum seni ayy bizim burdan da açılmıyorrr eşimi aradım dedim baksana ne diosun sen ya şaka mı yapıyorsun dedi işim gücüm yok mu benim dedi sinirlendiBende telefondan bagladım biraz zor oldu ama oldu
ymurtlama ağrısıdır belki, stres gidince yumurta çatlamıştır, hem de tam zamanında kimbilir
beni bi tek serfik bulmuş
oo greenmoon daa pek güzelmişş...meraklı melahat olmuş bütn kızlar bakıyorum da
evet tatlım buldum seni ayy bizim burdan da açılmıyorrr eşimi aradım dedim baksana ne diosun sen ya şaka mı yapıyorsun dedi işim gücüm yok mu benim dedi sinirlendiBende telefondan bagladım biraz zor oldu ama oldu
acıktım iyice ne yiyeceksiniz akşama ya, ben tv de puding gördüm nasıl kötü oldum şöyle serin serineve gidince yapıp buzdolabına koyucam hemen çikolatalı iftaaarr gelsin
oo greenmoon daa pek güzelmişş...meraklı melahat olmuş bütn kızlar bakıyorum da
Ya ben ne yicemmm canım hiç bişi istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrıyy herşeyden iğreniyorum :26::26::26::26::26:
kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm
kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?