Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarrr yaaa ben şimdi konuya geri döniyim sabahtan beri söyleyeceğim unutuyorum, çok afedersiniz dün ki çalışmada benim sağ kasığım çok ağrıdı ama o an değil bittikten sonra geçen ayda böyle oldu doktor bişey de yok dedi, anlamıyorum ki neden

ymurtlama ağrısıdır belki, stres gidince yumurta çatlamıştır, hem de tam zamanında kimbilir

bulmşsun beni
Akşam eve gidince kabul edecem isteğini şimdi mail geldi ordan gördüm açamıom ama

evet tatlım buldum seni ayy bizim burdan da açılmıyorrr eşimi aradım dedim baksana ne diosun sen ya şaka mı yapıyorsun dedi işim gücüm yok mu benim dedi sinirlendi Bende telefondan bagladım biraz zor oldu ama oldu

acıktım iyice ne yiyeceksiniz akşama ya, ben tv de puding gördüm nasıl kötü oldum şöyle serin serin eve gidince yapıp buzdolabına koyucam hemen çikolatalı iftaaarr gelsin

benim eşim kızıyor çok işin gücün yok mu diyor, birgün pc de geçmişten bulmuş kk yı okumuş, dedi ki herkes rahat rahat yazmış maşallah ne gün naptığını çalıştık falan diye, sen de üyemisin yazıyormusun, yazma sadece oku okuyacaksan dedi ben de üye değilim dedim yalan söylemek zorunda kaldım bu kadar özelim olsun yani ona anlatamadıklarımı size yazıyorum bazen.

ymurtlama ağrısıdır belki, stres gidince yumurta çatlamıştır, hem de tam zamanında kimbilir

ama adetim yeni bitti benim bittiği gibi de akıntı başladı ıslaklıkla üff kafam karıştı

beni bi tek serfik bulmuş

bulmaz mıyım battaşımı

oo greenmoon daa pek güzelmişş...meraklı melahat olmuş bütn kızlar bakıyorum da

öyle oldu biraz çok görüşünce insan görmek istiyor görüştüğü kişinin yüzünü, topicim benim

zozdemircim yaaa hiç kocalar bu nedenle rahatsız edilir mi, şaşırmıştır o da

acıktım iyice ne yiyeceksiniz akşama ya, ben tv de puding gördüm nasıl kötü oldum şöyle serin serin eve gidince yapıp buzdolabına koyucam hemen çikolatalı iftaaarr gelsin

yaa ben de acıktım bugün eşime dedim dışarda yiyelim yok dedi, kandırmaya çalışacağım ama benim de canım puding çekti şimdi:97:

Ya ben ne yicemmm canım hiç bişi istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyy herşeyden iğreniyorum :26::26::26::26::26:

Ya ben ne yicemmm canım hiç bişi istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıyy herşeyden iğreniyorum :26::26::26::26::26:

kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm

kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm

oo düzenli yükseliyosa iyi haber, yakında kalp atışını da görmek nasip olur inşallah hadi gözünaydın

bu geç döllenme de moda oldu biz de mi öyle yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…