- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.361
Kızlar, öyle çok az gelmiyor leke gibi,
Aynı reglin ilk günü gibi, karnımda sancıyor
Ama neden bu kadar erken oldum, neden!!!
Bütün dengem alt üst oldu şimdi deli oluyorum deli..
yokh greenmoon haklı canım
hormonal olabilir ya da yerleşme de olabilir inşallah öyledir
ay sen benim batdaşımdın yanlız kaldım :26:
greenmoon canım sağol sayımız 3150 şuan
kızlar içim çok acıyo
en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldım
hem çok sevindim onların adına hem çok üzüldüm kendim için
allahım inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip etsin
günaydın kızlar, uyandığımdan beri çok kötüyüm, aşırı susuzluk ve açlık söz konusu bugünü nasıl bitireceğim bilmiyorum, çok gerginim
yokhh bi sakin ol istersen canım , kızların dediği gibi yerleşme kanaması olabilir ama bu stresle her şeyi negatife çevirebilirsin , kızıyorum ama zaten gerginim
günaydınnnn kızlarr..
yohk inşallah yerleşme kanamasıdır canım kendini rahat bırak azcık bukadr gerilme....
..nihayete erdi gonlumun can damari bugun..soz tukendi.."neden" le baslayan cumleler kuruyorum oysa hayat basli basina bir cumle biliyorum..heyecanlandim.."yeniden" dedigim an itibariyle dugumlendi umut bogazimda..ardindan haykirmaya yeltenirken duslediklerimi, birer kursun konuverdi gozlerime..goremediklerimi tekrar yazmaya basladim mecburen ..silip bastan yazmakti amacim..yoruldum..yani,yarim kaldi huzur, huzurumda oldurdun ite yine umudumu ...hayat senin benle zorun ne..... ??!!!
Daha fazla kandırmayacağım kendimi, basbaya regl oldum, hemde 7 gün öncesinden.
Sancım arttı, normalde reglim bile ilk gün bu kadar yoğun gelmez o bile arttı.
Ne oldu bana bilemiyorum çok mutsuz çok gergin çok gereksiz hissediyorum kendimi.
Ofistekilerde kaçıyor terörümden sabahtan beri.
Allahı'ım bitsin bugün ne olur!
Daha fazla kandırmayacağım kendimi, basbaya regl oldum, hemde 7 gün öncesinden.
Sancım arttı, normalde reglim bile ilk gün bu kadar yoğun gelmez o bile arttı.
Ne oldu bana bilemiyorum çok mutsuz çok gergin çok gereksiz hissediyorum kendimi.
Ofistekilerde kaçıyor terörümden sabahtan beri.
Allahı'ım bitsin bugün ne olur!
hayatım bir doktora gitsene 7 gün önce gelmesi normal değil bence
Şuanda şöyle sağlam bir omuza ihtiyacım var, dayanıp bir sağlam ağlamak istiyorum...!
yanyana olsak ben de ağlamak istiyorum sabahtan beeri işyerinde gözlerim doldu doldu ağlayamadım gittim yüzümü yıkadım ama içim hala ağlıyo
yokhh senin kaçıncı denemen canım
Millet günaydın ne bu sinir stres sabah sabah kızlar bi sakın olun ya bi durun yokh evet günün erken gelmiş ama bide şöyle düşün yeni bir umut daha biliyorum zor çok zor ama bugün bitsin yarın daha iyi olucağına eminim mümkün olduğunca kendini iyi hissebileceğin bişeyler yapmaya çalış yoksa gün bitmez.senede bir iki ay oynar tarih
Millet günaydın ne bu sinir stres sabah sabah kızlar bi sakın olun ya bi durun yokh evet günün erken gelmiş ama bide şöyle düşün yeni bir umut daha biliyorum zor çok zor ama bugün bitsin yarın daha iyi olucağına eminim mümkün olduğunca kendini iyi hissebileceğin bişeyler yapmaya çalış yoksa gün bitmez.senede bir iki ay oynar tarih
bugune mutsuzlukla baslayan bir ben degilmisim anlasilan.. berbat derecede isyanlardayim yine... anlamiyorum ya cok mu sey istiyoruz normal olani hakkimiz olani istemiyor muyuz??bizim gibi delicesine istemezken umarsizca elde etmenin simarikligini yasayanlari cok kiskaniyorum cok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
emre aydin dinliyorum ben bu kez anladim iyi gidiyo bole anlarda
ve sirada fatih erkoc var ellerim bombos
benm gbi bgun butun kaybedenlere gelsin .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?