Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

açlık susuzluk başıma vurdu iyice kaçıyorum kızlar, hamileler dikkat edin kendinize, olmayanlar siz de edin sizin canınız yok mu aa

birileri karnım acıktımı dedii.. ay bende çok acıktımmm valla maşallhım var çok yiyorum bu aralar yakında yarım dünya gibi dolancam ortalarda

kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm

cnm hayırlı olsun. yükselir değerin inşallah sağlıklı sıhatli alırsın yavrucuğunu kucağına.

açlık susuzluk başıma vurdu iyice kaçıyorum kızlar, hamileler dikkat edin kendinize, olmayanlar siz de edin sizin canınız yok mu aa

tabi ki canımız var patlıcan mıyız biz hamiler dikkat etsin de biz zaten yuvarlanıp gidiyoruz canlarım benim fenayım ben de hal kalmadı çalışacak

maşallah canım, besle bebişi de büyüsün azcık annesi:):)

oo düzenli yükseliyosa iyi haber, yakında kalp atışını da görmek nasip olur inşallah hadi gözünaydın

bu geç döllenme de moda oldu biz de mi öyle yapsak

inşallah kızlarr allah hepimize versin inşallahhh. ben 20 sine kadar hamilemiyim değilmiyim anlamıycam sanırım. büyüüü bebişim büyüüü

ayyy ben neler kacirmisim ya neler olmus yoklugumda ben vesikalik foto nostaljisi yaparken siz face de bulmussunuz birbrnizi bilee banane ya bnde istiyorum
gerci be face kullanmiyorum kizlar bi msnim var eger beni de gormek isteyen olursa ozelime msn adresinizi yazin ben donerim tabi beni de merak eden cikarsa kendi kendime gelin guvey olmus oluyorum ama nyseeeeeeee

ay şekerler sizi, beni giselle e benzetmişler, amanın ben o kadar güzel olsam var ya çok şımarırdım kesin değilim tabi ki de ogün sanlısoy un bi şarkısı vardı çok severim; aynaya sordular güzelmiyim diye , dedi bırak yüzünü bak şu gözlere
eğer parıltı varsa yüreğin çarpıyorsa bu dünyada senden güzel mi var

mfalcon canım 40 tefriciye daha okudum şimdi ( sabah 50 okumuştum yazmıştım ama topicte sayfalar hızlı ilerledi, görmediysen rakam hatası olmasın diye belirteyim dedim )

iftar vakti geldiiii, Allah a şükürler olsun verdiği nimetler için.

afiyet olsun görüşürüz kızlarr.

Kızlar Günaydın.
Çok sinirlerim bozuk.
Sabah uyandım wc gittim kan geldi, anlayamadım önce sonra ne olduğunu da anlamadığım için ped koydum,
Şuanda da ara ara hafif sancı oluyor.
Regl oldum sanırım, ama daha 7 gün varken bat'ıma bu neyin nesi anlamıyorum.
Düzenlidir benim adetlerim, böyle 7-8 gün önceden nasıl gelir, bu ne demek yumurtlamadım mı ben yani?
Kanama devam eder mi bilmiyorum, bu ne anlama geliyor onu da bilmiyorum!
Ağlamak istiyorum sadece, ağlamak!

eğer normal regl kanaması gibi çok gelmiyorsa damla damla geliyorsa yerleşme kanaması da olabilir. ya da bazen kadınlarda hormonal nedenlerle ara kanama görülebilir korkmana gerek yok. çok stres yapıyoruz hormonlarımızı alt üst ediyoruz.

yokh greenmoon haklı canım
hormonal olabilir ya da yerleşme de olabilir inşallah öyledir
ay sen benim batdaşımdın yanlız kaldım :26:

greenmoon canım sağol sayımız 3150 şuan

yokh greenmoon haklı canım
hormonal olabilir ya da yerleşme de olabilir inşallah öyledir
ay sen benim batdaşımdın yanlız kaldım :26:

greenmoon canım sağol sayımız 3150 şuan

Kızlar, öyle çok az gelmiyor leke gibi,
Aynı reglin ilk günü gibi, karnımda sancıyor
Ama neden bu kadar erken oldum, neden!!!
Bütün dengem alt üst oldu şimdi deli oluyorum deli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…