- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.341
kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm
kızlar şimdi dr dan geldim beta hcg'm yükselmiş ama sanırım geç döllenme çok küçücük görünüyo 20'sinde tekrar gitcem büyümesi lazımmmm
açlık susuzluk başıma vurdu iyice kaçıyorum kızlar, hamileler dikkat edin kendinize, olmayanlar siz de edin sizin canınız yok mu aa
maşallah canım, besle bebişi de büyüsün azcık annesi:):)
oo düzenli yükseliyosa iyi haber, yakında kalp atışını da görmek nasip olur inşallah hadi gözünaydın
bu geç döllenme de moda oldu biz de mi öyle yapsak
avatarı değiştirdim bu nasıllgiselle bundcehn süper model, hayranıyım hadi gidiyorumm öpüldünüzz
aaa sana benziyor hakketten abartmıyorum
ayy daha dun gelmeme ragmen bunu bnde cok merak ediyorum kizlar yaaaa...napsak birer vesikalik mi yollasak birbmizeYa kızlar bişey dicemmm biraz alakasız olacak ama ben sizin yüzlerinizi çok merak ediyorum
geceleri bu topicte kimseler olmuyor sanırım bende bi ümit gelmiştim ama neysee :124:
bende forumda gezim bari biras
Kızlar Günaydın.
Çok sinirlerim bozuk.
Sabah uyandım wc gittim kan geldi, anlayamadım önce sonra ne olduğunu da anlamadığım için ped koydum,
Şuanda da ara ara hafif sancı oluyor.
Regl oldum sanırım, ama daha 7 gün varken bat'ıma bu neyin nesi anlamıyorum.
Düzenlidir benim adetlerim, böyle 7-8 gün önceden nasıl gelir, bu ne demek yumurtlamadım mı ben yani?
Kanama devam eder mi bilmiyorum, bu ne anlama geliyor onu da bilmiyorum!
Ağlamak istiyorum sadece, ağlamak!
eğer normal regl kanaması gibi çok gelmiyorsa damla damla geliyorsa yerleşme kanaması da olabilir. ya da bazen kadınlarda hormonal nedenlerle ara kanama görülebilir korkmana gerek yok. çok stres yapıyoruz hormonlarımızı alt üst ediyoruz.
yokh greenmoon haklı canım
hormonal olabilir ya da yerleşme de olabilir inşallah öyledir
ay sen benim batdaşımdın yanlız kaldım :26:
greenmoon canım sağol sayımız 3150 şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?