- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.381
aaaa kızlar noluyo bugün yaaa ne bu mutsuzluk...
bnde çok ağladım çok sızlandım ve ne zaman mutlu olcam, böle yaşamam gerekiyorsa yaşarım dediğim an bebeğimin haberini aldım. stres yapmayın dienleri şimdi anladım. lüütfen sizde her yeni günü yeni umutlar yeni ufuklar olarak görün.
bu mutsuzluk etkilio herşeyinizi ve bizide etkiliyor. burda herşeyi paylaştık ama mutsuzluğunuza ortak olmak istemem hepinizin mutluluğunu isterim. lütfen toparlayın kendinizi.
gidip yüzlerinizi soğuk suyla yıkayın bi sonrada canlı bi müzik acın mutlu hissedin kendinizi. sevdklernizi arayın aaa ne bilim işte böle olmayınnn lütfnn....
bizide üzüyosunuz...
aaaa kızlar noluyo bugün yaaa ne bu mutsuzluk...
bnde çok ağladım çok sızlandım ve ne zaman mutlu olcam, böle yaşamam gerekiyorsa yaşarım dediğim an bebeğimin haberini aldım. stres yapmayın dienleri şimdi anladım. lüütfen sizde her yeni günü yeni umutlar yeni ufuklar olarak görün.
bu mutsuzluk etkilio herşeyinizi ve bizide etkiliyor. burda herşeyi paylaştık ama mutsuzluğunuza ortak olmak istemem hepinizin mutluluğunu isterim. lütfen toparlayın kendinizi.
gidip yüzlerinizi soğuk suyla yıkayın bi sonrada canlı bi müzik acın mutlu hissedin kendinizi. sevdklernizi arayın aaa ne bilim işte böle olmayınnn lütfnn....
bizide üzüyosunuz...
enerjisini aldigim arkadaslarin affina siginiyorum umutlarina simsiki tutunanlariysa hakikaten takdir ediyorum
hem sucsuz hem gucsuz hem halsizim nyse sanirim benim icin ideal olan bu saatten sonra susmak
hoscakalin ALLAH HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN.........
Nerdesiniz yaw bak hepsi dağılmış.arkadaşlar yapmayın böyle acımızıda sevincimizide kızgınlığımızıda hep beraber paylaşmadıkmı şimdi noldu kolay olanı seçmeyin susmak kaçmak değil bizimkisi sabır dua birbirimize dayanarak güç bulucaz ağlıcaz üzülcez düşücez bazen ama kalkıcazda gülücezde o yüzden burda değilmiyiz zaten ben açtım kollarımı ağlamak isteyen varsa gelin beraber ağlayalım bugün
hatice yaaa ben bugün kötüyüm oruç vurdu beni herşeyi unuttum bebek falan düşünemiyorum şuan ,allah ım niye böyle oldum offfff ağlayacağım
bikere niye ağlıyosun ne güzel bak oruç tutabiliyorsun sağlığın yerinde ben tutamıyorum tansiyon var çok üzülüyorum tutamıyorum diye.bağır çağır ne diceksen söyle ben dinlerim seni :13: Bebekmi o nedir? Biz unuttuk onu dimi :)
çok şükür tabi de bugün hiç olmadığüımdan kötüyüm yani sabır çekiyorum sürekli:):) neyse yawww bebek mi o neymiş öyle , unuttum gitti ben hatta hatırlayıp hatırlayıp unutuyorum , yine unuttum , kafayı yedim sanırım
kızlar sayı 3350
söz verdim yine okuyamadım, eve gidince hiç vaktim olmuyor ki, ailecenek aynı apartmanda oturuyoruz , malum iftar hep biraradamasayı topla , bulaşık falan derken kendimi yatakta bluyorum , sana bir katkım olamadı canım ama okuyacağım mutlaka bugün inş
Temel bir gün dertli dertli içiyormuş meyhanede. - "Ne bu hal", demiş Dursun. - "Boşver" demiş Temel de. Dursun ısrar etmiş "biz arkadaş değil miyiz?" diyerek. Temel dayanamamış: - "Ama kimseye anlatma.. Hani ben bir zaman Afrika'ya gitmiştim ayı avlamaya?" - "Hatırladım bayağı da dönmemiştin" demiş Dursun... - "Günler sonra buldum en sonunda avlayacak bir ayı ama tam ateş edecekken tüfek bozuldu. Ben de kaçarken uçurumdan aşağı düştüm." - "Eeeee" demiş Dursun "Sonra..." - "Her tarafım kan revan içinde, komaya girmişim. Sonra ayı beni yuvasına götürdü. Yaralarımı yaladı, balla, sütle besledi beni, iyileştikten sonra da bana tecavüz etti aylarca" demiş. - "Buna mı üzülüyorsun, takma kafanı yaa bak bu kadar zaman geçti. Çoluk çocuğa karıştın, mutlu bir hayatın var" demiş Durmuş. Temel: - "Bu da hayat mı be birader... O Afrika'da ben burda.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?