Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

katılıyorum canım sana, iki aydır çok stres yapmıştım bence bebeğim o nedenle gelmedi , bu ay çok rahatıımmmm, umursamıyorum dünya varmış, olacaksa olacak zaten bebeğim gelelcek, gönül ister bu ay gelsin şeker kızım karnım da olsun ama kısmet, bu arada ben hep kızım diyorum hiç erkek diyesim yok neden acaba

Deniyorum canım çabalıyorum inan, çok saçma bir durumdayım şuan bunu da biliyorum.
Aslında bu kadar sıkıntı reglin de verdiği bir durum, işin psikolojik boyutunu bir kenara bırakıyorum, birazda fizyolojik yani.
İlk günler zaten mutsuz olurum genelde,
Bir de bu ay böyle bir beklenti olunca bir de erken bir geliş olunca 2 ye katlandı benim uyuzluğum.
Yoksa daha çok başındayım yolun, böyle isyan etmek falan bana göre şeyler değil,
Bugünü atlatayım allahın izniyle, gerisi kolay ..

Son düzenleme:
enerjisini aldigim arkadaslarin affina siginiyorum umutlarina simsiki tutunanlariysa hakikaten takdir ediyorum
hem sucsuz hem gucsuz hem halsizim nyse sanirim benim icin ideal olan bu saatten sonra susmak
hoscakalin ALLAH HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN.........

rose nereye, ne oldu şimdi :44:

Nerdesiniz yaw bak hepsi dağılmış.arkadaşlar yapmayın böyle acımızıda sevincimizide kızgınlığımızıda hep beraber paylaşmadıkmı şimdi noldu kolay olanı seçmeyin susmak kaçmak değil bizimkisi sabır dua birbirimize dayanarak güç bulucaz ağlıcaz üzülcez düşücez bazen ama kalkıcazda gülücezde o yüzden burda değilmiyiz zaten ben açtım kollarımı ağlamak isteyen varsa gelin beraber ağlayalım bugün

hatice yaaa ben bugün kötüyüm oruç vurdu beni herşeyi unuttum bebek falan düşünemiyorum şuan ,Allah ım niye böyle oldum offfff ağlayacağım

hatice yaaa ben bugün kötüyüm oruç vurdu beni herşeyi unuttum bebek falan düşünemiyorum şuan ,allah ım niye böyle oldum offfff ağlayacağım

bikere niye ağlıyosun ne güzel bak oruç tutabiliyorsun sağlığın yerinde ben tutamıyorum tansiyon var çok üzülüyorum tutamıyorum diye.bağır çağır ne diceksen söyle ben dinlerim seni :13: Bebekmi o nedir? Biz unuttuk onu dimi :)

çok şükür tabi de bugün hiç olmadığüımdan kötüyüm yani sabır çekiyorum sürekli:):) neyse yawww bebek mi o neymiş öyle , unuttum gitti ben hatta hatırlayıp hatırlayıp unutuyorum , yine unuttum , kafayı yedim sanırım

duaların yeter hayatım

Temel bir gün dertli dertli içiyormuş meyhanede. - "Ne bu hal", demiş Dursun. - "Boşver" demiş Temel de. Dursun ısrar etmiş "biz arkadaş değil miyiz?" diyerek. Temel dayanamamış: - "Ama kimseye anlatma.. Hani ben bir zaman Afrika'ya gitmiştim ayı avlamaya?" - "Hatırladım bayağı da dönmemiştin" demiş Dursun... - "Günler sonra buldum en sonunda avlayacak bir ayı ama tam ateş edecekken tüfek bozuldu. Ben de kaçarken uçurumdan aşağı düştüm." - "Eeeee" demiş Dursun "Sonra..." - "Her tarafım kan revan içinde, komaya girmişim. Sonra ayı beni yuvasına götürdü. Yaralarımı yaladı, balla, sütle besledi beni, iyileştikten sonra da bana tecavüz etti aylarca" demiş. - "Buna mı üzülüyorsun, takma kafanı yaa bak bu kadar zaman geçti. Çoluk çocuğa karıştın, mutlu bir hayatın var" demiş Durmuş. Temel: - "Bu da hayat mı be birader... O Afrika'da ben burda.."

kızlar hadi konuşun yaaaa sustunuzzz, bakın hiç halim yok perperişanım yine de konuşmaya çalışıyorum acıyın bana yaaaa:96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…