Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bnde çok fena oldum okuyunca derya zaman yaklaştıkca böle şeyleri araştırıyorum önceden yumurta regl çart çurt die bakarken şimdi bunlara bakıyom içimde fenalaşıyooo...

öyle valla insan ne haldeyse onu araştırıyo bunlarda bitecek bebek bakımını araştıracan :)
şu doğumdan bende çok korkuyorum ya bebek bebek diyorum ama cahil cesareti işte nasıl çıkçak o bilmem
canım tatlıdır yada acı eşiğim düüşük bilmiyorum ki valla..

bebeği bulalımda sonrasına alışırsın meraklanma. herkesler kaçışta bugn yaa...uyuyorum gözlerim açık bnde

bebeği bulalımda sonrasına alışırsın meraklanma. herkesler kaçışta bugn yaa...uyuyorum gözlerim açık bnde

aynen aynen..
cidden öyle kimseckler kalmadı.. bende zor duruyorum ayakta çok yoruldum bugün
eve gidip mama yiyip hemen yatasım var..

dün biri kırmızı bişey getirdi mezeymiş adıda buna benzer bişey dedi ama içinde neler olduğunu söylemedi uyuzzz
internette bakıyorum bu isimde bişeyler buldum ama benzemiyor onun görüntüsüne bileniniz yok mu yaww

meze.1 saattir google amcamda bu ismi ve bu ismin çeşitleirni türetiyorum sinir oldum bide salak gibi onumu dediniz bunumu demek istediniz demiyormu ayar oluyorum bilsem düzgün yazcaz heralde google amca seni yakalarsam

MUHAMMARA

MALZEMELER
1 su bardağı çekilmiş ceviz
2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı biber salçası
1 çorba kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karabiber
1 dilim ekmek içi
1 çorba kaşığı zeytin yağı
Biber salçası tuzlu olacağından isteğe bağlı tuz

HAZIRLANIŞI
Ekmek içini ıslatıp sıkıp ufalayın. Diğer tüm malzemeyi ekleyip iyice karıştırın.

Son düzenleme:
naber kızlar eve geldim kocam daha gelmedi ben de tembellik ediyorum yemek bile yapmadım ve yemedim. sizler napıyosunuz meze tarifi iyiymiş, bende kuru patlıcan var ilk defa pişircem dolma yapıcam normal biber dolması gibi mi hazırlayayım içini

sağol canım görüntü aynı değil ama ondan sordum bilen varmı diye

hoşgeldin canım nasılsın.kuru patlıcandan hiç yapmadım

haticem görüntüsü salça gibi bişi :) hiç denemedm ama.

hoşgeldin hilal nasılsın bebiş nasıl. boşver yaa yap tembelliğini hiç düşünme bile:)
kuru patlıcanı bn normal dolma gibi hazırlıyorum ama içine baharatı daha bol koyuyorum cnm. bazen kuru patlıcan acı çıkabiliyo o yüzden çok acı koymuyorum. aklında olsun:)

saol canım benim bebiş iyi heralde bi şikayetim yok göbek te çıktı benim, ama haklısın öğlen de doğru düzgün yemek yemedim zaten yine.. gerçekten de gidip bebeğin isteğini yerine getireyim öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…