Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bak ne dersen de böyle deme ne demek üzmek asıl bizi senn üzülmen üzer canım benm yeterki sen takma olurmu sennkide gelecek en kısa zamanda inş inanıyrm

Santa Rabarba

kızlar şu linke tıklayıp video hazırlayın çok eğleceli ya çok güldüm.

özgecm benm baştan beri soldaydı. tedavide olduğum için hangi tarafta döllenme oldu biliyom sol yumurtam çatladı bnm hep solda hissettim şimdide kıpırdamaya başlayınca sol kaburgamn altına dayıyo kıçını ayaklarını öle hissediyom. ama büyüdükçe yer değiştiriyo:) bide sol tarafta toplar damarın var onun atmasını bebek gibi hissedersin doktora gidince usgde bak ne tarafta olduğuna:)

Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış. Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş. Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş. Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş. Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..

damarmı ama önce böyle bişi hisstmedm şimdi ise bazen batma ve sıkışma hissedyrm hep solda ama zaten bu gidişimde cinsiyete bakıcaz allah izin verrse maşallah tosunuma yerm onun kıçını ben ya nelerde yaparmış

düşünsenze gerçekte öyle olsa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Pouhhahahaaa
kocamın eline bi fener vereyimde bari ışığı gören gelsin :))

ufaklık buydayım diyooooooooooo teyzesi

canim yerim ben o yaramazii teyzesi opsun totosunu dua et melekcim bu asamada bizim icin yaaa bizim sipaciklar da ciksinlar artik yola bekleye bekleye agac olduk yilbasinda cam dye kesicekler walla asirlik cam

ole olsun bakalim napalimmm
serfikkkkkk sende mi yogunsun bebisimmm

sol kasığının orda cnm ana damarımız varmış elini koyunca sürekli atar. çok oturursan batar falan. hatta sola o yüzden yatın diyolar hamilelikte sol tarafa yatınca o damar daha rhat kan pompalarmış ve bebekte rahat edermiş. inş öğrenirsin cinsiyetini allah gönlündekini versin.
hemde neler yapıyo tosunum bi görsen sende hissedeceksin. dün gece resmen içimi kalemle çizdi elleriyle oynuyodu sanırım.bi parmak dolanıyo gibi hissettim. şimdide dayadı ayaklarını göbek deliğimin soluna bekliyo öle canım acıyo ve elimi sürünce hissediyorum ayağı olduğunu küçüçük ve sert orası büyüdükce daha çok hissedicekmişiz neresi olduğunu.

rabbm isteyen herkese yaşatsın inş.

ne demek teyzesi biz sanada haticeyede deryayada melegede dua edyrz bak serpile ettk geldi bebişi sizede edyrz gelck inş minik sadece naz yapıyo cadı dicektm kızz kızınmı olcak ne

Pouhhahahaaa
kocamın eline bi fener vereyimde bari ışığı gören gelsin :))
hahahaaaaaaaa bencede kiz verelim bence biz fenerleri en parlagindan
sen verme kıııııııııııı hunini tak bebişler zevkle gelr
aslinda evet bu da mantikli bak derya nerde ne eksigimiz var arkidaslarimiz hemen sip diye buluyo denesek mi napsak gii

allah razı olsun tatlım ya kısmet nasipte ne varsa hepsi allahtan ve ondan gelen en güzel hediye bize vay yaramaz ayyyyyyy ansıl degşk duygular ya bi arkadaşında kızı ultrasonda bunları görylr kızı parmagına gözünü batırıyr ve sonrada aglıyo gördm ne mucize bişi ya annesi bende aglayacaktım dedi

doktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..

4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun

renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi

hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam

baş parmağını ağzına sokup çıkarıyodu bi an ağzımdan ayy yavrum o benm dedim eşim bi kere suratıma baktı güldü

Son düzenleme:

maşallah tosuna ayyyyy canım ya allah devamını getrsn inş senn ufaklık hangi tarafta benm bazen sıkışmalar oluyo yanlışmı hissedyrm acaba

ne demek teyzesi biz sanada haticeyede deryayada melegede dua edyrz bak serpile ettk geldi bebişi sizede edyrz gelck inş minik sadece naz yapıyo cadı dicektm kızz kızınmı olcak ne

ayyy canim benim insallah bize de gelir minisler... her genc kiz gibi benim gonlum de kizdan yana ama saglikli olsunda cinsiyeti hic farketmez melegim

maşallah tosuna ayyyyy canım ya allah devamını getrsn inş senn ufaklık hangi tarafta benm bazen sıkışmalar oluyo yanlışmı hissedyrm acaba

sağol canım.. ben bi kaç gündür kıpırtılarını hissediyorum canım genelde solda oluyo göbek deliğimin hemen 3 parmak altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…