- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.741
yoook kuzum ya böyle heveslenmeyin sizide üzüyorum diye üzülücem bi daha
ateş ölçmesem ümitlenirdim de ateşim düştü canım, en geç yarın gelirler yani :)
yavrum gelmeye çalışıyorum görüşmeler arasında bugün trafk brz yoğun ofisteeee
, melek63, , serfik, , yokh, , tansell, , lugesma, nideennn tonusmuyosunuz kizlar...?!!!
ayda yilda bi geldim hepiniz kacaksiniz yaaaa
damarmı ama önce böyle bişi hisstmedm şimdi ise bazen batma ve sıkışma hissedyrm hep solda ama zaten bu gidişimde cinsiyete bakıcaz allah izin verrse maşallah tosunuma yerm onun kıçını ben ya nelerde yaparmışSanta Rabarba
kızlar şu linke tıklayıp video hazırlayın çok eğleceli yaçok güldüm.
özgecm benm baştan beri soldaydı. tedavide olduğum için hangi tarafta döllenme oldu biliyom sol yumurtam çatladı bnm hep solda hissettim şimdide kıpırdamaya başlayınca sol kaburgamn altına dayıyo kıçını ayaklarını öle hissediyom. ama büyüdükçe yer değiştiriyo:) bide sol tarafta toplar damarın var onun atmasını bebek gibi hissedersin doktora gidince usgde bak ne tarafta olduğuna:)
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış. Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş. Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş. Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş. Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış. Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş. Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş. Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor.Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş. Ebe;
-Ne yaptın,yak şu feneri!..
-Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..
sen verme kıııııııııııı hunini tak bebişler zevkle gelrPouhhahahaaa
kocamın eline bi fener vereyimde bari ışığı gören gelsin :))
ufaklık buydayım diyooooooooooo teyzesi
canim yerim ben o yaramazii teyzesi opsun totosunuinş canım geicek bekletmeden ben inanıyrm topik cıvıl cıvıl olucak nolsun canım ya minik daha şimdiden mahfetti beni bel agrısı baş agrılarım yogunlaştı canım ya bazen agır gelyr inan ama yinede elhamdülillah iyi olsunlarda çekerz
yoook kuzum ya böyle heveslenmeyin sizide üzüyorum diye üzülücem bi daha
ateş ölçmesem ümitlenirdim de ateşim düştü canım, en geç yarın gelirler yani :)
bakma sen atese felan cicim ya bu isin matematigi olmaz allah yazdysa ne atese bakar ne suya
yavrum gelmeye çalışıyorum görüşmeler arasında bugün trafk brz yoğun ofisteeee
damarmı ama önce böyle bişi hisstmedm şimdi ise bazen batma ve sıkışma hissedyrm hep solda ama zaten bu gidişimde cinsiyete bakıcaz allah izin verrse maşallah tosunuma yerm onun kıçını ben ya nelerde yaparmış
canim yerim ben o yaramazii teyzesi opsun totosunudua et melekcim bu asamada bizim icin yaaa bizim sipaciklar da ciksinlar artik yola bekleye bekleye agac olduk yilbasinda cam dye kesicekler walla asirlik cam
ole olsun bakalim napalimmm
serfikkkkkk sende mi yogunsun bebisimmm
hahahaaaaaaaa bencede kiz verelim bence biz fenerleri en parlagindanPouhhahahaaa
kocamın eline bi fener vereyimde bari ışığı gören gelsin :))
aslinda evet bu da mantikli bak derya nerde ne eksigimiz var arkidaslarimiz hemen sip diye buluyo denesek mi napsak giisen verme kıııııııııııı hunini tak bebişler zevkle gelr
sol kasığının orda cnm ana damarımız varmış elini koyunca sürekli atar. çok oturursan batar falan. hatta sola o yüzden yatın diyolar hamilelikte sol tarafa yatınca o damar daha rhat kan pompalarmış ve bebekte rahat edermiş. inş öğrenirsin cinsiyetini allah gönlündekini versin.
hemde neler yapıyo tosunum bi görsen sende hissedeceksin. dün gece resmen içimi kalemle çizdielleriyle oynuyodu sanırım.bi parmak dolanıyo gibi hissettim. şimdide dayadı ayaklarını göbek deliğimin soluna bekliyo öle canım acıyo ve elimi sürünce hissediyorum ayağı olduğunu küçüçük ve sert orası büyüdükce daha çok hissedicekmişiz neresi olduğunu.
rabbm isteyen herkese yaşatsın inş.
hahahaaaaaaaa bencede kiz verelim bence biz fenerleri en parlagindan
aslinda evet bu da mantikli bak derya nerde ne eksigimiz var arkidaslarimiz hemen sip diye buluyo denesek mi napsak gii
doktordan geldim kızlar oğlumu gördüm paşam kocaman olmuş ya..
4lü test için kan verdim inş güzel çıkar..doktorumuz ayrıntılı baktı herşeyine hiç bi problem yok dedi şükürler olsun
renkli ultrasona girdim çok güzel di daha net gördük egemenimi
hee bide 17+3 olmam gerekiyodu ama 17+ 6 çıktı baya iyi beslenmiş sıpam
ne demek teyzesi biz sanada haticeyede deryayada melegede dua edyrz bak serpile ettk geldi bebişi sizede edyrz gelck inş minik sadece naz yapıyo cadı dicektm kızz kızınmı olcak ne
maşallah tosuna ayyyyy canım ya allah devamını getrsn inş senn ufaklık hangi tarafta benm bazen sıkışmalar oluyo yanlışmı hissedyrm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?