Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

2012 seni çokkkkkkkkk seviyom ben

hoşgeldin esmacım afiyet olsun yarasın,
aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum söylediklerine inşallah
valla evde olmak gibisi yokmuş azcık rahatsızdım ama bütün gün yattım iyi geldi bi yemek yaptım o kadar aklıma geldikçe midem kalkıyor sanırım yakında yemek yapamayacağım:)

doyurdun mu karıncağızını

ivitttttttttt cnm pek beğenmesemde yedim bişiler işte
canım çok tatlı istiyo yaa komaya giricem artık kaç gndür yine tuttu kriz :)

hoşgeldiniz kızlar afiyet olsun

sağol şekerimmmm sen yedin mi mamanı bakiyim :)

GÜZEL HATUNLAR BEN GELDİMMM....
yoğun bir güne başladım:) yemeğimide yedim bu yoğunlukta ve geldim sizinleyim:)

hoşgeldin kuzummm

esma hoşgeldin canım nasılsın bu sayıyla kese görünürmü sence nasıl

bnce görünür canm:) amanda aaman minikimiz büyümüşde kesesini göstercekmiş:)

cnm en güzelini yapmışsın. evde oldukca uzat ayaklarını yap. bnm lekelenmem 4 gn kadr sürmüştü ağır kaldırma bişicik yapma.
inş kolay atlatırsınız su dönemleri bulantısız kokusuz.

Ya kuzenimin bi arkadaşı var 7 aylık evli
ablası yıllardır çocuğu olmamış demişki sende bırak bak korunmayı zaten hemen olmaz ancak olur snra geç kalma demiş
sonra bunlarda öylesine 15 gün önce bırakmışlar korunmayı zaten o arada 2 kez ilişki olmuş
kayınvalidesiyle yaşıyomuş hafta içi ztn şey edemiyomuşlar haftasonu yazlığa gidince halvet oluyomuş normalde
o süredede 2 kez denk gelmiş işte 1 er hafta arayla
ve şuanda kız hamileymiş
yaa niye hemen tuttu diye üzülmüş beklemiyomuş
ben şimdi bunları duyupta nasıl sinir olmiyim bu insanlara çocuk oyuncağımı ya
hayret bişey

hoşgeldin kuzummm

deryacım hoşbulduk. bende dün çok tatlı yedim ya. nasıl bişisi o anlamıyom valla.:) ama çok yeme tatlıyı için yanar sonra:)

o kızı benim elime versene şöyle bi saçını başını yolayım onun

biraz araştırdımda 1500 sonra vajinada bakılınca kese görünürmüş perşembeye 3000 geçer heralde benim ama kiminde 4000-6000 olanalrda bile görünmemiş

sinir olmakta haklısın tatlım ama sinir yapma kendine. vakti zamanı var meleklerin buna inan lütfen boşver milletin hamileliğini sen. vaktini bekle hayırlısını dile. hiç kendini germe.
bak hatice 3 sene bekledi çok şükür meleği geldi bn 1 sene sonra oldu. yıllar seneler sonra olan bebekler var biliyoruz bunlarıda. rabbm neyi nezaman uygun görürse veriyor bizlere. böle şyler canını sıkmasın.

kızlar bnm küçük amcam (38 yaşında) mide kanseri. bnm düğünümden önce (2,5 yıl) midesinin büyük kısmı ve bağırssağının bir bölümü alınmıştı. kemotrapi falan filan herbişeyi oldu çok şükür bişiyi yoktu kurtuldu . tekrar kontrole gitti dün. mide ile bağırsağı arasında bi kitle görmüşler endoskopi yapmışlar yine. hastaneye yatırmışlar. o kitleyi almak istiyomuş doktoru. dua edin lütfen kötü bişi olmasın. allah sağlıklı ömürler versin. çok cnm sıkkın yaaa

hoşgeldin kuzummm

amann bee bende tatlıdan soğudum oysaki ne güzel çikolata yiyordum yaaa ama canım istemiyor artık
benim yerime de yeee derya kuzusu yawww

hiç bişey yapmıyorum zaten temizliği eşim yapıyor ben sadece banyo temizliyorum , dün çok hafif akıntı ile geldi kesti
zaten hissettiriyor belim ağrıyor bu durumlarda , normalde bulantı yok da aklıma gelince bişeyler midem kalkıyor

sinirlenme yokh bizimkiler nazlı çıktı seninki de gelecek Rabbim isteyene versin o beklemenin acısını bilmiyor otursun kalksın haline şükretsin

geçmiş olsun canım artık kanser şu adı okadar çok duyar oldukki mevlam korusun yar ve yardımcısı olsun canım

allah şifa versin canım , inşallah tehlikeli bir durum değildir , hayırlısı ile atlatır

o kızı benim elime versene şöyle bi saçını başını yolayım onun

Yaa nasıl bu kadar nankör olabiliyo insanlar onu anlamıyorum
istememek ne demek, madem istemiyodun ne bıraktın şeyini kardeşim tutsaydın allah allaa
bööle yolasım geliyo da ondan yoksa başka derdim yok salak kızla

Esmacım çok çok geçmiş olsun , umarım en kısa sürede atlatır ve sağlığına kavuşur sende pozitif ol cnm.

Son düzenleme:
amannnnn amannn burnumuuu çok yoğun hamiş kokuları gelioooo :)))
deryaa napcaz biz senle ya:)) kaldıkk başbaşa:)) hadi bakalımmmm yarışa girioruz :) ilk kim hamile kalıcak:)))

neyseee ben gidiorum arada gelirr bakarımmm artıkınn :))) öpüorum hepiniziiiiii canlarımmmmm hamişlerimmmm,,, diğer hunilimmmmm :))

amannnnn amannn burnumuuu çok yoğun hamiş kokuları gelioooo :)))
deryaa napcaz biz senle ya:)) kaldıkk başbaşa:)) hadi bakalımmmm yarışa girioruz :) ilk kim hamile kalıcak:)))

Nereye kaçıyosun kızzzzzzzzz
rose var bide 3 kafadar kaldık altın kızlar
hadi bakalım bi depar atıcaz artık ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…