- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.541
yeni yıla göz dağı vermek istedim....:)
[sıze=3][/sıze]şimdiden sesleniyorum sana!!! Eyy 2012.......zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git..istikrarlı ol, akıllı ol,sağlam ol..
1 verip 2 alma, insanın canını sıkma, çileden çıkartma.. şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git..
"ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt.. Yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben..sen 2012'sin göster farkını))
GÜZEL HATUNLAR BEN GELDİMMM....
yoğun bir güne başladım:) yemeğimide yedim bu yoğunlukta ve geldim sizinleyim:)
hatice yaa biran önce yarın olsun gör bebeğinin yerini inş.
canm kızlar hep ikiz diyo ama ne bilim bnm içimden ikiz geçmedi:) allah gönlüne göre versn inş. biliyosun bnmde ikinci değerim 4 katı çıkmıştı fatih ikiz varsa ailede ikiz olabilir demişti:) ama aileyede tek paşam gelicek hayırlısıyla:)
burcuu mutlu ol lütfen burda mutsuzluğa yer yok:) çatlatma iğnesnden sonra 12 -15 gn sonra regl olursun geçikme olmaz cnm. ama inş olmazsn bebiş vardır. lütfen mutsuz olmaaaaaaa gelmedk kırmızıdan umut kesilmez gelen kırmızılar gelmeyene kadr biz hep burdayız sabırla bekleriz.
serpil bizim patronda bize 1gn izin verse ne güzel olur....
siz yazdıkca ilk günlerim aklıma geliyo o gnleri yaşıyom yeniden kese kalp atışı ayy çok güzel şeyler bunlar yaaa rabbm tamamına erdirsin hepimizin meleklerini bize bağışlasın olmayanlarada tez zamanda nasip etsn... amiiiinnnnnnnnn...
doyurdun mu karıncağızını
hoşgeldiniz kızlar afiyet olsun
GÜZEL HATUNLAR BEN GELDİMMM....
yoğun bir güne başladım:) yemeğimide yedim bu yoğunlukta ve geldim sizinleyim:)
esma hoşgeldin canım nasılsın bu sayıyla kese görünürmü sence nasıl
hoşgeldin esmacım afiyet olsun yarasın,
aminnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum söylediklerine inşallah
valla evde olmak gibisi yokmuş azcık rahatsızdım ama bütün gün yattım iyi geldi bi yemek yaptım o kadar aklıma geldikçe midem kalkıyorsanırım yakında yemek yapamayacağım:)
ivitttttttttt cnm pek beğenmesemde yedim bişiler işte
canım çok tatlı istiyo yaa komaya giricem artık kaç gndür yine tuttu kriz :)
sağol şekerimmmm sen yedin mi mamanı bakiyim :)
hoşgeldin kuzummm
ya kuzenimin bi arkadaşı var 7 aylık evli
ablası yıllardır çocuğu olmamış demişki sende bırak bak korunmayı zaten hemen olmaz ancak olur snra geç kalma demiş
sonra bunlarda öylesine 15 gün önce bırakmışlar korunmayı zaten o arada 2 kez ilişki olmuş
kayınvalidesiyle yaşıyomuş hafta içi ztn şey edemiyomuşlar haftasonu yazlığa gidince halvet oluyomuş normalde
o süredede 2 kez denk gelmiş işte 1 er hafta arayla
ve şuanda kız hamileymiş
Yaa niye hemen tuttu diye üzülmüş beklemiyomuş
ben şimdi bunları duyupta nasıl sinir olmiyim bu insanlara çocuk oyuncağımı ya
hayret bişey
bnce görünür canm:) amanda aaman minikimiz büyümüşde kesesini göstercekmiş:)
Cnm en güzelini yapmışsın. Evde oldukca uzat ayaklarını yap. Bnm lekelenmem 4 gn kadr sürmüştü ağır kaldırma bişicik yapma.
Inş kolay atlatırsınız su dönemleri bulantısız kokusuz.
Ya kuzenimin bi arkadaşı var 7 aylık evli
ablası yıllardır çocuğu olmamış demişki sende bırak bak korunmayı zaten hemen olmaz ancak olur snra geç kalma demiş
sonra bunlarda öylesine 15 gün önce bırakmışlar korunmayı zaten o arada 2 kez ilişki olmuş
kayınvalidesiyle yaşıyomuş hafta içi ztn şey edemiyomuşlar haftasonu yazlığa gidince halvet oluyomuş normalde
ve şuanda kız hamileymiş
yaa niye hemen tuttu diye üzülmüş beklemiyomuş
hayret bişey
ivitttttttttt cnm pek beğenmesemde yedim bişiler işte
canım çok tatlı istiyo yaa komaya giricem artık kaç gndür yine tuttu kriz :)
sağol şekerimmmm sen yedin mi mamanı bakiyim :)
hoşgeldin kuzummm
bnce görünür canm:) amanda aaman minikimiz büyümüşde kesesini göstercekmiş:)
cnm en güzelini yapmışsın. evde oldukca uzat ayaklarını yap. bnm lekelenmem 4 gn kadr sürmüştü ağır kaldırma bişicik yapma.
inş kolay atlatırsınız su dönemleri bulantısız kokusuz.
Ya kuzenimin bi arkadaşı var 7 aylık evli
ve şuanda kız hamileymiş
yaa niye hemen tuttu diye üzülmüş beklemiyomuş
hayret bişey
sinir olmakta haklısın tatlım ama sinir yapma kendine. Vakti zamanı var meleklerin buna inan lütfen boşver milletin hamileliğini sen. Vaktini bekle hayırlısını dile. Hiç kendini germe.
Bak hatice 3 sene bekledi çok şükür meleği geldi bn 1 sene sonra oldu. Yıllar seneler sonra olan bebekler var biliyoruz bunlarıda. Rabbm neyi nezaman uygun görürse veriyor bizlere. Böle şyler canını sıkmasın.
Kızlar bnm küçük amcam (38 yaşında) mide kanseri. Bnm düğünümden önce (2,5 yıl) midesinin büyük kısmı ve bağırssağının bir bölümü alınmıştı. Kemotrapi falan filan herbişeyi oldu çok şükür bişiyi yoktu kurtuldu . Tekrar kontrole gitti dün. Mide ile bağırsağı arasında bi kitle görmüşler endoskopi yapmışlar yine. Hastaneye yatırmışlar. O kitleyi almak istiyomuş doktoru. Dua edin lütfen kötü bişi olmasın. Allah sağlıklı ömürler versin. çok cnm sıkkın yaaa
sinir olmakta haklısın tatlım ama sinir yapma kendine. vakti zamanı var meleklerin buna inan lütfen boşver milletin hamileliğini sen. vaktini bekle hayırlısını dile. hiç kendini germe.
bak hatice 3 sene bekledi çok şükür meleği geldi bn 1 sene sonra oldu. yıllar seneler sonra olan bebekler var biliyoruz bunlarıda. rabbm neyi nezaman uygun görürse veriyor bizlere. böle şyler canını sıkmasın.
kızlar bnm küçük amcam (38 yaşında) mide kanseri. bnm düğünümden önce (2,5 yıl) midesinin büyük kısmı ve bağırssağının bir bölümü alınmıştı. kemotrapi falan filan herbişeyi oldu çok şükür bişiyi yoktu kurtuldu . tekrar kontrole gitti dün. mide ile bağırsağı arasında bi kitle görmüşler endoskopi yapmışlar yine. hastaneye yatırmışlar. o kitleyi almak istiyomuş doktoru. dua edin lütfen kötü bişi olmasın. allah sağlıklı ömürler versin. çok cnm sıkkın yaaa
o kızı benim elime versene şöyle bi saçını başını yolayım onun
sinir olmakta haklısın tatlım ama sinir yapma kendine. vakti zamanı var meleklerin buna inan lütfen boşver milletin hamileliğini sen. vaktini bekle hayırlısını dile. hiç kendini germe.
bak hatice 3 sene bekledi çok şükür meleği geldi bn 1 sene sonra oldu. yıllar seneler sonra olan bebekler var biliyoruz bunlarıda. rabbm neyi nezaman uygun görürse veriyor bizlere. böle şyler canını sıkmasın.
kızlar bnm küçük amcam (38 yaşında) mide kanseri. bnm düğünümden önce (2,5 yıl) midesinin büyük kısmı ve bağırssağının bir bölümü alınmıştı. kemotrapi falan filan herbişeyi oldu çok şükür bişiyi yoktu kurtuldu . tekrar kontrole gitti dün. mide ile bağırsağı arasında bi kitle görmüşler endoskopi yapmışlar yine. hastaneye yatırmışlar. o kitleyi almak istiyomuş doktoru. dua edin lütfen kötü bişi olmasın. allah sağlıklı ömürler versin. çok cnm sıkkın yaaa
amannnnn amannn burnumuuu çok yoğun hamiş kokuları gelioooo :)))
deryaa napcaz biz senle ya:)) kaldıkk başbaşa:)) hadi bakalımmmm yarışa girioruz :) ilk kim hamile kalıcak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?