- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.561
Nereye kaçıyosun kızzzzzzzzz
rose var bide 3 kafadar kaldık altın kızlar
hadi bakalım bi depar atıcaz artık ahahaha
hoşbuldum tatlımm iiyiyim sen nasılsınn bakıorum depresifliğin gitmiş :)) hamişlik almış uçurmuşşşşkristal hoşgeldin canım nasılsın
şükürrr farkedildikkkkkOooo gececi hatunda gelmiş hoşgeldin şekerim ne ediyon bakam
aaa doğru onu unutmuşum :)) artık bakalımmm 3 ün birini kim yapacak:)) hadi yarş başladıı hayırlı uğurlu olsun :)) rose da söyle sen görürsen :))
ödül olarakta birinci hamile kalan sonuncu hamile kalanın bebişiyle beşikkertmesi olucak :)))
hoşbuldum tatlımm iiyiyim sen nasılsınn bakıorum depresifliğin gitmiş :)) hamişlik almış uçurmuşşşş
şükürrr farkedildikkkkk( ne olsun tatlım valla okul vakti gelmeden yemek falan yapayım dedim :) ondan çıktım şimdi geldim birazdan yine kaçıcam )))
şekerimmm napalım valla öyle oluo daha doğrusu olmak zorunda sende kayınvalidenle otursan sürekli pc nin başında olsan ne olur bi düşün bakalım :)) işlerede bakmak lazımmmm inşallah kendi evim olunca aranıza daha sık katılıcam :))aman aman gittt çok durdunya zatii kırkyılın başı gelmişin iki lafın belini kırak dedim hemen kaç sende hıhhhhhhh
aaa doğru onu unutmuşum :)) artık bakalımmm 3 ün birini kim yapacak:)) hadi yarş başladıı hayırlı uğurlu olsun :)) rose da söyle sen görürsen :))
ödül olarakta birinci hamile kalan sonuncu hamile kalanın bebişiyle beşikkertmesi olucak :)))
hoşbuldum tatlımm iiyiyim sen nasılsınn bakıorum depresifliğin gitmiş :)) hamişlik almış uçurmuşşşş
şükürrr farkedildikkkkk( ne olsun tatlım valla okul vakti gelmeden yemek falan yapayım dedim :) ondan çıktım şimdi geldim birazdan yine kaçıcam )))
aaa aşkolsun ben miydim depresifherşey bebikim için çok sakin bir hanım oldum kelebekler gibi ucuyorum uzun süreden sonra dün biraz dellendim sonra tıp yaptım sustum şimdilik iyi çok şükür azcık kokulara karı öğürtü başladı o kadar bulantılar başlayana kadar son gaz yiyiyorum , 5inde kontrolumuz var inş pıt pıtlarını duyarım
serpillll bana bi ara şu internetten uyguladığın yumurtlama ateş ölçme falan filan vardı yaaa :) onu anlatsana eğer anlayamazsammm sen benim yerime yaparmsınnn ne yazmam gerekio sen bana söyle ben sana bilgileri özelden yazarımm yardımcı olursan sevinirim...
şekerimmm napalım valla öyle oluo daha doğrusu olmak zorunda sende kayınvalidenle otursan sürekli pc nin başında olsan ne olur bi düşün bakalım :)) işlerede bakmak lazımmmm inşallah kendi evim olunca aranıza daha sık katılıcam :))
tamam canım çok sağol yapamazsam senden yardım iserim tamam mı aklında olsun :)tabi şekerim fertility firend e üye oluyorsun her gün yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüp tabloya giriyorsun ama yapamazsan sana yardımcı olurum istersen ben yaparım tablonu
Demek gidiyorsun hııııııııııııı iyi bakalım yine gel ama
işin zor tabi inş kendi evine çıkarsın canım en kısa zamanda, öptükk
ayy canım benim yaaa inannn kocan iki yöndende çok sevinçlidir şimdiii hem hamişlikten hemde senin dellenmen bitti ya ondan adamcağız bir ohhh çekiodur :)) eminimmm bundan yanii hadi bakalımmm allah uzun ömürler nasip eder inşallahhhh sağsalim kucağına alırsın :))
ayy benim oğlandada öyleydi yufkacıya, mantıcıya giremiodum ben
bak yaaa neler diyor hiçte bilem kocama çektirmiyorumdum yaniiii hıhhhh:) çekme zamanı geldi şimdi
nazımı çöeksin dokuz ay ohhh sefam olsun:)
amin canım inşallah hayırlısı ilekucağımıza aldığımız günleri de görürüz...
dün mercimek yaptım doğru çöpeee çok kötü koktu
bu aradaaa size bu avatarları hiç yakıştıramıorum :)) gidin kulitta bacıya açtığı konularda gebelik avatarları falan var dahha çok güzel avatarlar var benim arkadaş listemde var kulitta die bakın :)) değiştirin şu avatarlarııı hiç beğenmiorum hepinize 2 puan verdim :))) gidin şölee hareketliiii hamişş resimleri koyun hamiş olduğunuuzu anlayalımm:))
şekerimmm napalım valla öyle oluo daha doğrusu olmak zorunda sende kayınvalidenle otursan sürekli pc nin başında olsan ne olur bi düşün bakalım :)) işlerede bakmak lazımmmm inşallah kendi evim olunca aranıza daha sık katılıcam :))
bu aradaaa size bu avatarları hiç yakıştıramıorum :)) gidin kulitta bacıya açtığı konularda gebelik avatarları falan var dahha çok güzel avatarlar var benim arkadaş listemde var kulitta die bakın :)) değiştirin şu avatarlarııı hiç beğenmiorum hepinize 2 puan verdim :))) gidin şölee hareketliiii hamişş resimleri koyun hamiş olduğunuuzu anlayalımm:))
hadiii ben kaçtım gene uğrarım bi ara :))
bu arada haticemmmmmmmm çizelgen hiç güzel olmammışşş sana daha iyileri layıkk çok solukk olmuş değenmedim 3 puan veriorum...daha modern olabilirdiii ve kışın ortasında beyaz hiç olmamış..... O leyleğin hali ne öyleee bence leyleğin gagası dalgalı olsadı daha şık duruurduuuu bizimle değilsinn üzgünümmmm
çektirr bacımmmmmm çektirr bu erkeklere herşeyy müstehakk :)))))) dimiiiiiiii ,
inşllahhh canımmmm....
müsrifciiii garuuu senii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?