Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm canlarım nasılsınız muhabbet bırıkmıs oku oku bıtmedı bende atladım dırek son sayfaya ıyısınız ıns buarada adet olmadan once 10 tane okumustum unutmadan dıyım puff ıkı gundur ıftarda mısafırım vardı hıc gıremedım bebek haberı varmı buarada

herkeste başka topiclerde

tansel hoşgeldin nerelerdeydin, misafir deme pazar günü göçtüm resmen 15 kişi geldi de, bu haftasonu da var off çok yoruluyorum çok hem iş hem ev

Bugünü kolay geçirmek adına kendimi işe verdim bugün çok çalıştım, ama pilim de bitti,
6 olsun çıkayım şurdan diye bakıyorum...
Bugün durgun topic gerçekten, sabahki bunalımımla herkesi sıkıp kaçırmış olabilir miyim acaba?

Bu arada geciktirici ile ilgili birşey sormuştum kimse yanıt vermedi

bilgim yok ki canım olsa yardımcı olayım

ben baska topiclerde geziniyorum alakasiz alakasiz ekrana bombos bakiyorum buraya donecek gucum yok cunku cok kirilganim ben tam yeni bi umut demisken yine karsilastim davetsiz misafirlerle ve yikildim sabahtan beri agliyorum tv yi muzigi herseyi kapattim uyudum btun gun uyandim hala gecmemis canimin yangini.. aksam yine esim gelicek ve beni yine aglarken gorecek her ay bunu yasamaktan gercekten sikildim kizlar kendimi cok ise yaramaz hissediyorum hamile kalmayi bile beceremiyorum
burda bunalim bunalim herkesi etkilemektense uzaklasayim dedim
aglamak hic bseyi cozmuyo
artik somut bi adim atmam lazim onu anladim
simdi de izmir icin jinekolog tavsiyesine ihtiyacim var ona bakiyorum kizlar
ve bir bakima sizin keyfinizi kacirmamak adina ben baska topiclerdeyim yani yanlis anlamayin olur mu

rose sen kırmızları mı gördün canım ilk önce onu bi öğrenelim anladığım kadarıyla öyle olmuş doğru mu?

canım ben de bilmiyorum ki bilsem neden cevaplamayım

moralini bozma canım iyi bir doktor bulursun herşey geçer
sen ne kadardır deniyordun

evet serfik aynen anladgin gbi kirmizilar geldi sabah zaten heycanla test yapmak icin kalktim gecikme olunca umutlanmistim yne ama sonuc negatifti ondan sonra baglandim zaten psikopata
ne kadardr mi deniyorum son bir yildir hatta bole gderse bir bucuk yil olmaya dogru gidiyooo
doktorlara kalirsa hic bi sorun yok olmamasi icin ovulasyon takibiyle de denedim olmadi en son doktor rahim filminden bahsetti onu yaptrmayi dusunuyorum simdi bu ayda cok umitliydim ama yne olmadi gozyaslarimdan siyrilip b kriz plani yapmam lazim
oncelikle beni tatmin etmeyen dokturumun yerine daha verimli bi doktora ulasmak hedefim
iste boleee hayatimin ozetii.......

rose ben çıkıyorum , sen bağır çağır kız içini dök tatlım ama tpicten ayrılma hepimiz kırmızıları gördüğümüz zaman çıldırıyoruz burada, ağlıyoruz pes ediyoruz herşeyden nefret ediyoruz ama bi süre sonra sakinleşyruz çünkü ortak noktamız belli ve birbirimizi anlayıp teselli ediyoruz, kendine iyi bir doktor bul ilk olarak , sorun psikolojikte olabilir sürekli aklında bebek hayali bunlar hep olumsuz etkendir , varsa da bir problem tıp ilerlemiş durumda ölümden başka herşeye bir çözüm var artık biliyorsun umudunu yitirme , söylemek kolay olabilir, belki ben de senin hissettikleri yaşayacağım bir sene olmayacak ama sadece inan ve dua et bil ki bu da bir sınav ve bebeğin bu dünyaya ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek

canim benim ilgin icin yurekten tesekkur ederim beni teselli etmeye calisman bile gozlerimi bi kez daha islatiyoo
cok hassasim su an yarin insallah daha toparlanmis olurum gorusurz canm

canim benim ilgin icin yurekten tesekkur ederim beni teselli etmeye calisman bile gozlerimi bi kez daha islatiyoo

cevap yazmanı bekledim , o gözyaşları durmaz bilirim ağla için rahatlasın yarın görüşürüz yıpratmak yok kendini, hem biz bu ay hamiş kalmayacak mıyız öyle önceden hamiş kalmak yok anca beraber kanca beraber

bence dr un rahim filmini çektirmeli artık, ben çektirdim, normal çıktı ve 3 ay sonra kedniliğimden gebe kalmıştım ama kimyasal oldu düştü sonra, zaten büyük bir tıkanıklık yoksa rahim filmi ufak tefek tıkanıklıkları iltihabı doku artıklarını oradan temizliyor yolları iyiiice açıyor ve hamile kalma şansını da artırıyor. eğer tüpler tıkalıysa da dr un başka yöntemler önerecektir zaten. ayrıca zor bi işlem değil 5dk lık bişey hiç korkma. moralini de yüksek tut, ağladıkça tüm dengeni alt üst ediyorsun. bu arada eşin de spermiogram versin mutlaka

bu arada adet geciktirmek için ilaç kullanayım mı diye kim sormuştu bakim yokh senmiydin? ben bunu açıkçası net olarak bilmiyorum ama ben olsam hamile kalmak isterken hiç hormonlarımı etkileyecek bişey kullanmazdım.

mfalcon 30 tefriciye daha ekleyebilirsin canım şimdilik.

bu arada teyzem abdestliyken kıbleye karşı dönüp kenzül arş ı da oku dedi, ben zaten kenzül arş duasını çok severim. bugün hem kendim için hem sizler için okudum arkadaşlar, arapçasını da türkçesini de okuyun anlamı çok güzel.

slm kızlar nasılsınız bakalım bi geliyorum bi gidiyorum ama takipteyimm
ya benim adetime 6 7 gün var ama bende hiç belirti bile yok bu ayda olmadı sanırsam

esim spermiyogrmi yaptrdi canm degerleri gayet normal cikti sorun hernyse buyuk ihtimalle bende...
rahim filmi icin arastrma yaptim nette cok zor ve cok sancili oldugundan bahsetmisler acikcasi gozum korktu biraz
kirmizilar gider gitmez cektirmeye gdecegim ama su an yasadigimdan daha fazla aci veremez saniyorum bana

slm kızlar nasılsınız bakalım bi geliyorum bi gidiyorum ama takipteyimm
ya benim adetime 6 7 gün var ama bende hiç belirti bile yok bu ayda olmadı sanırsam

aman ne belirtisi olcak şimdiden %90 kimsede belirti olmuyor o kadar erken olanlarınki de psikolojik. sadece yerleşme kanaması ve kasık ağrısı gerçekçi onlarda herkeste olmaz. gerisi fasafiso boşver

ayy inşallah öyledir greenmoon..
rose rahim filmi adetin 3.günü cekiliyor sanırım arastır istersen bu ay yaptır..üzülme lütfen...

çok abartıldığı gibi değil, ama tüpler tıkalıysa ağrı olabiliyormuş. dijital mi diye sor randevu aldığın yere daha hızlı çekiliyormuş dijitalde. randevunu aldınmı, belli günlerde çekiliyor adet bittikten sonraki 2 gün içinde çektirmen gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…