Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

15:34 itibariyle beni afakanlar bastııııııııııııııııııııııı, akşam olabilir mi lütfen bitebilir mi şu günnnnnnn !

Kızlar sizde coşmuşsunuz maşallah bayrama bıngıl bıngıl girmek istiyosunuz anlaşılan tatlılar dondurmalar :))

olur mu canım yaa yimek yemiyom hiç aç geziyorum bu ay 3 kiloya yakın verdim
hedef üç kilo daha gayretlendim çocuk olmadıkça kilo vercem işte banane kendimi kilo vermeye adadım bu gidişle 40 kiloya düşerim ben

Aman fazla da verme iyice zayıflıkta iyi olmaz hamilelikte, vücut halsiz düşer bence.

Kızlar, birşey sormak istiyorum.
Erken regl olduğum için eylül'ün 5'i gibi çıkacağım tatil de tahmini bu tarihe göre bakarsak yine regl denk gelebilir,
Bu yüzden benim mecburen geciktirici kullanmam gerekecek
Bir zararı olur mu ki?
Gebe kalmayı etkileyecek bir durum olur mu, hapı bıraktıktan sonraki reglin ardından hamile kalınabilirmi ki?

Dip not : Bizim bir tanıdık düğününde geciktirici kullanmıştı, 20-25 gün sonra duyduk ki kız hamile :) ilk geceden kalmıştı mesela hiç istemezlerken, bunu duyunca acaba dedim ki bu geciktiriciler şansı mı artırıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…