Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok abartıldığı gibi değil, ama tüpler tıkalıysa ağrı olabiliyormuş. dijital mi diye sor randevu aldığın yere daha hızlı çekiliyormuş dijitalde. randevunu aldınmı, belli günlerde çekiliyor adet bittikten sonraki 2 gün içinde çektirmen gerekiyor..

canim benim ilgin icin yurekten tesekkur ederim beni teselli etmeye calisman bile gozlerimi bi kez daha islatiyoo
Cok hassasim su an yarin insallah daha toparlanmis olurum gorusurz canm

canım benim ben bu ay evet işte buay diye diye 3 yıl geçti ama biliyorum ki bi ay gelicek benim yawrum
ağla sesini koy bağıra bağıra ağla içinden ne yapmak geliyosa onu yap say söv yeterki rahatla kendini ve eşin yıpratma sadece bugün geçsin hele yarın daha umutlu olursun olmak zorundayız başka seçenek yok çünkü

ama inan bi ay gelicek sonra bize yaşattığı tüm duygular için ısırıcaz bol bol

bu ayrintilardan hic haberim yoktu canim cok saol gercekten o zman ben bgun yarin gdeyim doktura onceden bi on bilgi alip ona gore randevuyu da kesinlestreyim sen olmasan bunu nerden ogrenirdim ki saol arkadasm

benm de iste bir yili geciyio nerdeyse bu ay bu ay derken ......
sen cektrdin mi rahim filmi haticemavi??
ben henuz cektrmedim ama artik vakti geldi de geciyo sanki
sencede gec kalmadan cektirmem gerekir dmi

benm de iste bir yili geciyio nerdeyse bu ay bu ay derken ......
Sen cektrdin mi rahim filmi haticemavi??
Ben henuz cektrmedim ama artik vakti geldi de geciyo sanki
sencede gec kalmadan cektirmem gerekir dmi

tedavi görünmü klomen aşılama falan ilk yapılan tetkiklerden biri rahim filmidir canım bu ay yaptır

ben de daha cektirmedim rahim filmi .. zaten bu ayda olmazsa doktor takibine başlıcam..artık doktor ne derse onu yapacagım inşallah cok ugrasmadan olurr

tedavi görünmü klomen aşılama falan ilk yapılan tetkiklerden biri rahim filmidir canım bu ay yaptır
hayr canm tedavi hic gormedim doktorlar bekle bizce deyince umutlanip kendliginden olsun dye bu zamana kadar bekledim en son bi doktor klomen yazmisti onu da kullanmadim hic cunku o doktora ilk kez gtmistim biraz daha bekleyeym dedim ilaca baslamadm netten kendi arastrmalarimla benim durumumdakilerre ilk mudahelenin rahim filmi cektrmek oldugunu ogrendim dokturuma bahsettm o da cektrelim istersen dedi onu da ertelemistim ama simdi vakti geldi daha fazla ertelersem iyi olmayacak belki yazilanlar gbi kanallar acilinca sorun kalkmis olur ortadan belli mi olur.....
umut iste.........

Kizlar ben eve gelene kadar bakiyorum da döktürmüssunuz neyse
bu arada tefriciye okuyan herkese tesekkurler
4300 oldu ben bunu yarn sabaha kadar bitirmeye çalisacagim siradaki kisi olarak haticeyi oneriyorum kabul edenler

Kizlar bu arada bask bi topikte 7 gun oruc tutup iftarda bir suya 21 defa ya musavvir ya bari ya halig okuyup icince insallh cock our diye yazmislar zaten oruc tutuyorum denicem ben

nereye gitti herkes greenmoon

iftardan önce kötü oldum biraz gittim bi duş aldım kendime geldim ya, iftardan sonra da ağırlık çöktü üstüme yine, kahve için geç saat ama dayanamıycam kaç gün oldu kahve içmedim yaw

bu arada uzun süredir görüşmediğm bi arkadaşla konuştum, eşi hamileydi, çocuğu erken doğmuş, birsürü problem yaşamış 6 kez amliyat geçirmiş şu ana kadar, çok üzüldüm Allah korusun, çocuk sahibi olamamaktan belki de daha kötü evladını kaybetmekle yüzyüze gelmek.

sıradaki teffriciye okuanacak olarak haticeyi önermişsiniz, bence de mantıklı.

neden ameliyat gecirmis cnmmm ne ameliyatlari kac aylik dogum yapmiss

8 aylık doğum yapmış, prematüre bebeklerde barsak dokusunda ödem ve dolaşım bozukluğu olabiliyor, barsaklarından ameliyat geçirmiş 6 kez malesef. umarım hayata tutunur minik.. çok zor bir durum..

cok gecmiş olsun cnm bak şimdi bende üzüldüm.minicik bir yürek hayata gelir gelmez 6 ameliyat gecirmesi cok yürek burkucu..ALLAH annesine babasına sabir versin onlara bagışlasın inşallahh

selam kıslar nasılsınız bakem bakıorumda artık facebooka açılmıssınız :)) keşke benimde bi facebook olsa ühühühüü :)) bayansuuuu seni tekrardan tebrik ediorum tatlım allah analı babalı büyütsün inşallah hepinizi öpüorum kankalar:)))

günaydın kızlar grenmonn geçmiş olsun canım rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin başta sağlık o olmadımı hiç bişey olmuyor valla.kızlar sağolun buarada bugün bana başlayalım ozaman

günaydın kızlarrrrr,

haticem inş okuyabilirim canım , mfalcon a hiç faydam olamadı , ofiste okusak olmaz mı yaa abdestli olmak şart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…