- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.441
esim spermiyogrmi yaptrdi canm degerleri gayet normal cikti sorun hernyse buyuk ihtimalle bende...
rahim filmi icin arastrma yaptim nette cok zor ve cok sancili oldugundan bahsetmisler acikcasi gozum korktu biraz
kirmizilar gider gitmez cektirmeye gdecegim ama su an yasadigimdan daha fazla aci veremez saniyorum bana
canim benim ilgin icin yurekten tesekkur ederim beni teselli etmeye calisman bile gozlerimi bi kez daha islatiyoo
Cok hassasim su an yarin insallah daha toparlanmis olurum gorusurz canm
bu ayrintilardan hic haberim yoktu canim cok saol gercekten o zman ben bgun yarin gdeyim doktura onceden bi on bilgi alip ona gore randevuyu da kesinlestreyim sen olmasan bunu nerden ogrenirdim ki saol arkadasmçok abartıldığı gibi değil, ama tüpler tıkalıysa ağrı olabiliyormuş. dijital mi diye sor randevu aldığın yere daha hızlı çekiliyormuş dijitalde. randevunu aldınmı, belli günlerde çekiliyor adet bittikten sonraki 2 gün içinde çektirmen gerekiyor..
canım benim ben bu ay evet işte buay diye diye 3 yıl geçti ama biliyorum ki bi ay gelicek benim yawrum
ağla sesini koy bağıra bağıra ağla içinden ne yapmak geliyosa onu yap say söv yeterki rahatla kendini ve eşin yıpratma sadece bugün geçsin hele yarın daha umutlu olursun olmak zorundayız başka seçenek yok çünkü
ama inan bi ay gelicek sonra bize yaşattığı tüm duygular için ısırıcaz bol bol
benm de iste bir yili geciyio nerdeyse bu ay bu ay derken ......
Sen cektrdin mi rahim filmi haticemavi??
Ben henuz cektrmedim ama artik vakti geldi de geciyo sanki
sencede gec kalmadan cektirmem gerekir dmi
hayr canm tedavi hic gormedim doktorlar bekle bizce deyince umutlanip kendliginden olsun dye bu zamana kadar bekledim en son bi doktor klomen yazmisti onu da kullanmadim hic cunku o doktora ilk kez gtmistim biraz daha bekleyeym dedim ilaca baslamadm netten kendi arastrmalarimla benim durumumdakilerre ilk mudahelenin rahim filmi cektrmek oldugunu ogrendim dokturuma bahsettm o da cektrelim istersen dedi onu da ertelemistim ama simdi vakti geldi daha fazla ertelersem iyi olmayacak belki yazilanlar gbi kanallar acilinca sorun kalkmis olur ortadan belli mi olur.....tedavi görünmü klomen aşılama falan ilk yapılan tetkiklerden biri rahim filmidir canım bu ay yaptır
nereye gitti herkes greenmoon
iftardan önce kötü oldum biraz gittim bi duş aldım kendime geldim ya, iftardan sonra da ağırlık çöktü üstüme yine, kahve için geç saat ama dayanamıycam kaç gün oldu kahve içmedim yaw
bu arada uzun süredir görüşmediğm bi arkadaşla konuştum, eşi hamileydi, çocuğu erken doğmuş, birsürü problem yaşamış 6 kez amliyat geçirmiş şu ana kadar, çok üzüldüm Allah korusun, çocuk sahibi olamamaktan belki de daha kötü evladını kaybetmekle yüzyüze gelmek.
sıradaki teffriciye okuanacak olarak haticeyi önermişsiniz, bence de mantıklı.
neden ameliyat gecirmis cnmmm ne ameliyatlari kac aylik dogum yapmiss
iftardan önce kötü oldum biraz gittim bi duş aldım kendime geldim ya, iftardan sonra da ağırlık çöktü üstüme yine, kahve için geç saat ama dayanamıycam kaç gün oldu kahve içmedim yaw
bu arada uzun süredir görüşmediğm bi arkadaşla konuştum, eşi hamileydi, çocuğu erken doğmuş, birsürü problem yaşamış 6 kez amliyat geçirmiş şu ana kadar, çok üzüldüm Allah korusun, çocuk sahibi olamamaktan belki de daha kötü evladını kaybetmekle yüzyüze gelmek.
sıradaki teffriciye okuanacak olarak haticeyi önermişsiniz, bence de mantıklı.
günaydın kızlar grenmonn geçmiş olsun canım rabbim hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin başta sağlık o olmadımı hiç bişey olmuyor valla.kızlar sağolun buarada bugün bana başlayalım ozaman
günaydın kızlarrrrr,
haticem inş okuyabilirim canım , mfalcon a hiç faydam olamadı , ofiste okusak olmaz mı yaa abdestli olmak şart mı
günaydın canım hoşgeldin nasılsın ofistede okuyabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?