Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar tefriciye okudugunuzu gördüm Allahh kabul etsin inşallahh..bende mukabeleye gidiyorum sabah.öglen gelince hemen sizin yanınıza koşuyorum..mukabele bitimindeki edilen duada sizlere dua edecegim Rabbim kabul eder inşallahh..

s a kızlar hatıcem sanamı okunuyo hadı allah kabul etsın bende yarın abdest alır baslarım kısmetse sana yenı bat tarıhınız nedır yıne denk gelıyomu serfıkle benımle

ben de yoğundum, şimdi bitti işim, hatice 50 tane okudum eklermisin.

biraz gerginim yine taşınma işlerine gireceğiz, yine eşya topla,yerleştirr.., bi de kayınvalideme çok yakın ist.daki evimiz, yürüme mesafesinde..bakalım nasıl günler bekliyor beni :26: aman neyse şükürler olsun ki tayinim oldu öenmli olan bu gerisi hallolur değil mi, kendi kendime moral bozup, sonra yine kendime moral veriyorum ya karmaşık duygular içindeyimm.

evet bana ve serfik e okundu şimdi hatice ye okuyoruz, sana da sıra gelir canım, herkese okuyacağız inşallah topicteki..

dun sahurda agzımdan bebek lafı kacırdım esıme soz verdırdıgım uzere agzıma yapıstırdı hıhh ben hakkettım ama bunu bu ayyy bebek falam yok dıyorum aramıyorum allah nasıp ederse verır ben dusunmuyorum dıyorum bakalım yalan olmazsa tabı

hoşgeldin nasılsın rabbim cümle edilen duaları kabul eder inşallah

s a kızlar hatıcem sanamı okunuyo hadı allah kabul etsın bende yarın abdest alır baslarım kısmetse sana yenı bat tarıhınız nedır yıne denk gelıyomu serfıkle benımle

evet canım sağolasın bu ay aynı günde hastalandık hatta aynı zamanda Yine aynı zamana gelir muhtemelen gelemeyesiceeeee inşallah

kayınvalıde mı adından nefret ettım bıde benı dusun ust katında oturuyorum cıldırmak ısten deıl ayyy neler yasadım oyuzden oglum olursa dıe tırsıyorum kayınvalıde olmamak ıcın puuuffff dellendım yıne

evet canım sağolasın bu ay aynı günde hastalandık hatta aynı zamanda Yine aynı zamana gelir muhtemelen gelemeyesiceeeee inşallah

inş cnm gelmesınler artık cok zor bı ay atlattım tamam gebeyım bu ay derken husran allahım ne olur yuzumuzu gonlumuzu guldur

allah razı olsun canım. Allah kolaylık versin umarım güzel günler seninle olur ist neresine geliyosun

aman ben o kadar yoğun çalışamama ve pek görüşmememize rağmen neler yaşadım da oruçlu oruçlu dedikodu yapmayayım şimdi.. neyse şimdi yeni gelin aldı bana çok iyi davranıyor kıymete bindim ben de iyi davranıyorum hep, olumlu düşünmeye çalışıyorum, Allah a dua ediyorum içimdeki öfkeyi al, merhametle doldur seveyim onu diye.. yine de çok yakın olmak iyi değil melek bile olsa.. ki melek te değil

guldurdun benı allahta senı guldursun tobe yarabbım kımınkı melekkkı bızımkınler olsun ahhh kaynanam derya olmus bende bır sandal devrılıp batmısız ogulmusum ben

farkındamısınız acayıp kalabalıklastık artık masallahımız var onceden sayfa degısmezdı sımdı bı gun gırme sayfalar doluyor

ne meleği be şeytan görsün yüzünü biz aynı binadayız sevgili kaynanacığımla

Hehehhe yaa koptum gerçekten kayınvaldeyle sorun kaçınılmaz bişe Araya mesafe koymak lazım ama işte oda çook zor oluyo helede yakın oturuyosanız ve gelip herşeye karışmaya çalışıyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…