- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.501
guldurdun benı allahta senı guldursun tobe yarabbım kımınkı melekkkı bızımkınler olsun ahhh kaynanam derya olmus bende bır sandal devrılıp batmısız ogulmusum ben
ne meleği be şeytan görsün yüzünü biz aynı binadayız sevgili kaynanacığımla
teşekkürler, hoşgeldinn, ne zamandır deniyorsun bebek, bizler bi kısmımız uzun süredir, bazılarımız daha yeni ama bizden stresliler
bızde cnm aynı bınadayız ıkı eltımde uzakta pıyango bana vurdu adı batasıca onun yuzundende belkı cocuk zor oluyor hergun sınır sıtrese sokuyo benı uyuzya kocamın anası olmasa yuzune bakmam zatende kapısından gecmem okadar nefretlık geldı
Saol cnm tşk ederımm netim biraz yavaş bugun yazdıklarım geç geliyo..bende 1 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoz ama henüz bişe yok.Tahliller yaptırdım bi sorun çıkmadı.Hayırlısı Allahtan sabırla ve umutla beklemeye devam.ama bu ay cidden çok umutluydum progesteron 23 lerde çıkmıştı ama 2 gün önce adet olunca yine hüsrana uğradık..Eylül umarım şans getirir Rabbim hepimize yardım etsinn
bızde cnm aynı bınadayız ıkı eltımde uzakta pıyango bana vurdu adı batasıca onun yuzundende belkı cocuk zor oluyor hergun sınır sıtrese sokuyo benı uyuzya kocamın anası olmasa yuzune bakmam zatende kapısından gecmem okadar nefretlık geldı
slm guzelım mutsuzluga kapılma daha yolun basındasın uzun zamandır arayanlarda cok aramızda. bende 2 yıldır evlıyım tam 1 yıl dolunca korunmayı bıraktık yanı 1 yıldır korunmuyoruz gecen subatta gebelık yasadım nısanda kurtaj olmam gerektı kalp atıslarını duyamadık 3 ay korunma verdı dr cok sukur 3 ayım doldu ıns hayırlısıyla herkezde bende gebe kalırız sloganım oldu bılıyorum ama hep soyluyorum onemlı olan hamıle kalmak dıyıl hamılelıgı devam ettırmek. hamıle kaldım dıe cok sevınmıstım herkeze yaydım kutlamar yaptık esımle ama puufff bıttı
al bendende okadar tek gelinim ben onun bitanecikk oğlu oğluşuBekar kaynım var ama eşime çok düşkün kaynanam aşırı buda bende artık yeterrrrrrrrrrrr nefret ediyorum resmen
sen de daha yeniymişsin hiç panik yapma o zaman... taktıkça olmuyor, test ettim onayladım, 2 yılda tek bir ay vardı bebeği düşünmediğim, o ay hamile kalmışım, ama kimyasal gebelik oldu düştü bebek sonra.. ama en azından yumurtlamışım o ay yanii
s a kızlar hatıcem sanamı okunuyo hadı allah kabul etsın bende yarın abdest alır baslarım kısmetse sana yenı bat tarıhınız nedır yıne denk gelıyomu serfıkle benımle
ben de yoğundum, şimdi bitti işim, hatice 50 tane okudum eklermisin.
biraz gerginim yine taşınma işlerine gireceğiz, yine eşya topla,yerleştirr.., bi de kayınvalideme çok yakın ist.daki evimiz, yürüme mesafesinde..bakalım nasıl günler bekliyor beni :26: aman neyse şükürler olsun ki tayinim oldu öenmli olan bu gerisi hallolur değil mi, kendi kendime moral bozup, sonra yine kendime moral veriyorum yakarmaşık duygular içindeyimm.
evet bana ve serfik e okundu şimdi hatice ye okuyoruz, sana da sıra gelir canım, herkese okuyacağız inşallah topicteki..
evet canım sağolasın bu ay aynı günde hastalandık hatta aynı zamandaYine aynı zamana gelir muhtemelen gelemeyesiceeeee inşallah
kayınvalıde mı adından nefret ettım bıde benı dusun ust katında oturuyorum cıldırmak ısten deıl ayyy neler yasadım oyuzden oglum olursa dıe tırsıyorum kayınvalıde olmamak ıcın puuuffff dellendım yıne
ne meleği be şeytan görsün yüzünü biz aynı binadayız sevgili kaynanacığımla
hatıcem memleketınemı gelıyosun yanı gel buyur cnm benım ben bursaya asıgım ama kaynanam olmasa ıcınde sırıl sıklam asıkolmak ısterdım
oyy ılk goz agrım bebısım hos geldın beımde bat 1 eylul gozukuyor senı aradı hep gozlerım bak geldın hıssettın sanırım bızde kocakarıları cekıstırıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?