Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne meleği be şeytan görsün yüzünü biz aynı binadayız sevgili kaynanacığımla

bızde cnm aynı bınadayız ıkı eltımde uzakta pıyango bana vurdu adı batasıca onun yuzundende belkı cocuk zor oluyor hergun sınır sıtrese sokuyo benı uyuzya kocamın anası olmasa yuzune bakmam zatende kapısından gecmem okadar nefretlık geldı

teşekkürler, hoşgeldinn, ne zamandır deniyorsun bebek, bizler bi kısmımız uzun süredir, bazılarımız daha yeni ama bizden stresliler

Saol cnm tşk ederımm netim biraz yavaş bugun yazdıklarım geç geliyo..bende 1 yıllık evliyim son 4 aydır bebek istiyoz ama henüz bişe yok.Tahliller yaptırdım bi sorun çıkmadı.Hayırlısı Allahtan sabırla ve umutla beklemeye devam.ama bu ay cidden çok umutluydum progesteron 23 lerde çıkmıştı ama 2 gün önce adet olunca yine hüsrana uğradık..Eylül umarım şans getirir Rabbim hepimize yardım etsinn

al bendende okadar tek gelinim ben onun bitanecikk oğlu oğluşu Bekar kaynım var ama eşime çok düşkün kaynanam aşırı buda bende artık yeterrrrrrrrrrrr nefret ediyorum resmen

slm guzelım mutsuzluga kapılma daha yolun basındasın uzun zamandır arayanlarda cok aramızda. bende 2 yıldır evlıyım tam 1 yıl dolunca korunmayı bıraktık yanı 1 yıldır korunmuyoruz gecen subatta gebelık yasadım nısanda kurtaj olmam gerektı kalp atıslarını duyamadık 3 ay korunma verdı dr cok sukur 3 ayım doldu ıns hayırlısıyla herkezde bende gebe kalırız sloganım oldu bılıyorum ama hep soyluyorum onemlı olan hamıle kalmak dıyıl hamılelıgı devam ettırmek. hamıle kaldım dıe cok sevınmıstım herkeze yaydım kutlamar yaptık esımle ama puufff bıttı

Canım yaaa evet cidden stres altındayken herşey zorlaşıyo takma kafana fazla yüz göz olmamaya çalış diyecem ama işte biliorum çook zor Allah yardım etsin ahh bu kaynanalar hiç mi iyisi yok yoksa bizemi denk gellmıyo bilemedım

tam benim köyden (adı batasıca bee) haftasonu bursadayım inşallah

sen de daha yeniymişsin hiç panik yapma o zaman... taktıkça olmuyor, test ettim onayladım, 2 yılda tek bir ay vardı bebeği düşünmediğim, o ay hamile kalmışım, ama kimyasal gebelik oldu düştü bebek sonra.. ama en azından yumurtlamışım o ay yanii

Yaaa çok üzüldüm ama çook haklısın hamile kalmak değil sürdürebilmekte önemli İnşallah bu sefer sağlıklı sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın doğru dıyosun ben daha çok yenıyım ..Bide hamile kalırsam eğer hemen herkese söylemek istemıyorum kayınvaldemlere felan yaa neolur nolmaz nazar bile olabılır
Çook dua edıyorum Allah hepimize yardım etsinnn

al bendende okadar tek gelinim ben onun bitanecikk oğlu oğluşu Bekar kaynım var ama eşime çok düşkün kaynanam aşırı buda bende artık yeterrrrrrrrrrrr nefret ediyorum resmen

oy oyy kuzucum anlasalar yeterde anlamıyolarkı benımkıde bıtane sayılır dıbınde cunkı bıde evın kucugu hıc buyumuyo onun ıcın adam eve gelmesın merdıvenleren bagrıyo gokhan gokhan gokhan kocamın adını ezberlıyo hıc derdı bıtmıyo sabah bana soruyo cevaplıyorum aksam gokhan dıe bagrıyo esıme kıtmı ne anlamadım .aaaaaaaaaaaaaaaaa bılıyomusunuz kızlar kaynanam bana ne dedı cok sey dedıde bu bızı ılgılendırır gokhanı baba olarak gormuyorum dedı yuhhh dedım anne one demektır cevap şu evın en kucuklerı buyumuyormus oda onun ıcın buyumemıs daha senınde olunca bak gorursun dedı.tobe yarabbım dıyemedımkı okadar kucukse al cıktıgı yere koy dıe

aa ne buyuk tesaduf bende işe baslamıstım kafa dagılınca o ay hamıle kaldım bak dedım kocama anansızlık bana pek yaradı

Haticecmm benimde senin ki gibi tek kaynım var ama illede eşime çok düşkün kaynanam iilede benim ki Yaa artık oğullarının evlenıp bi yuva kurduklarını onlardan ayrılıp kendı ailelerini kurduklarını anlamıyolar anlamak istemıyolar iilede hep yan yana vıcık vıcık olalım dıolar öle oluncada bizim huzur kaçıyo işte sanırım hep aynı sorunlar herkesteki

hatıcem memleketınemı gelıyosun yanı gel buyur cnm benım ben bursaya asıgım ama kaynanam olmasa ıcınde sırıl sıklam asıkolmak ısterdım

evet cnm evlenınce kıskanıyolar ılgı dagılıyo gelın yıyo gezıyo anası gelıyo cekemıyolar ıstıyolarkı hep onlar gelsın gıyınme yeme ananlar gelmesın oglu hep yanında olsun yedırsın ıcırsın yıne gerızekalılar ıste ne olcak 5 dak ısten gec gelsın hemen seslenıyo gelmedımı daha mesaıyemı kaldı nıee salak sanane adamın ısı var belkı ekmek alıyo belkı karısını hedıye alıyo 5 dak gecıkmeye hakkı yok kocamın anası cok merak edıyor

s a kızlar hatıcem sanamı okunuyo hadı allah kabul etsın bende yarın abdest alır baslarım kısmetse sana yenı bat tarıhınız nedır yıne denk gelıyomu serfıkle benımle

tanselll benim bat 1 eylül gösteriyor canım:)

kolay gelsin canımmmmmm

evet bana ve serfik e okundu şimdi hatice ye okuyoruz, sana da sıra gelir canım, herkese okuyacağız inşallah topicteki..

canım bana okunmadı mfalcon a okundu

evet canım sağolasın bu ay aynı günde hastalandık hatta aynı zamanda Yine aynı zamana gelir muhtemelen gelemeyesiceeeee inşallah

gelmesin gelmesin:):)

benim iki katy altımda oturuyor

ne meleği be şeytan görsün yüzünü biz aynı binadayız sevgili kaynanacığımla

ben de aynı binadayımm

bu arada ben varken kimse olmuyor hepinize küstüm yani

oyy ılk goz agrım bebısım hos geldın beımde bat 1 eylul gozukuyor senı aradı hep gozlerım bak geldın hıssettın sanırım bızde kocakarıları cekıstırıyorduk

hatıcem memleketınemı gelıyosun yanı gel buyur cnm benım ben bursaya asıgım ama kaynanam olmasa ıcınde sırıl sıklam asıkolmak ısterdım

türkiyede hemen hemen her yere gittim bursa benim için yaşanıcak tek şehir nefes alabildiğim yer diye belirtirim her zaman doğma büyüme bursa kemalpaşalıyım ben.benim ailem orda ataevlerde oturuyoruz ayda 1-2 sefer gelirim

oyy ılk goz agrım bebısım hos geldın beımde bat 1 eylul gozukuyor senı aradı hep gozlerım bak geldın hıssettın sanırım bızde kocakarıları cekıstırıyorduk

şımardım bensiz olur mu hiç yetiştim hemen hissettim ben de battaşlarım benim yaaa bu ay görmeyiz inş kırmızıları tabi ki diğer canlarım da çekiştirmekle bitmez ki iyilik yap yap yine kötü olursun üff açmıyım ağzımı neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…