Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zaten hep beraber acarsakagzımı bılmıyorum sonumuz ne olur sus hep sus aklıma geldı yıne bak sınır oldum sesını duyunca bıle tıulerım dıkenlenıyor

yıne 3 muzunde batlar aynıı heralde hep berarber gebe kalcaz 3 tane boyle olcaz

Ben gördüm ama inşallah bu ay sizlerden güzel haberler alırız .Sizlere göre ben yenıyım tabii ama işte beklemek zor.Kaynanaları stres yapmayalım farkında değiller ama şu durumda bile etkiliyolar bizi her yerde kendılerını hissettiriyolar yaa

kımler var sımdı tefrıcıye sırasında onu bı duzene soksakmı hatıcem sımdı sende sıra yarın baslıcam sanada okumaya ıns sonra sıralıyalım ozaman herkez bılsın sırasını hem kac kısı var bakalım

bıcır bıcır kaynatmışınız yine ay ben aynı anda birsürü işe bakıyorum sonunda hepsi yarım kalıyo
çok sıkıldım
cumartesi de burdaymışım yaa hatta belki pazar da

bıcır bıcır kaynatmışınız yine ay ben aynı anda birsürü işe bakıyorum sonunda hepsi yarım kalıyo
çok sıkıldım
cumartesi de burdaymışım yaa hatta belki pazar da

kızlar ben geldim nasılsınızz? ben biraz kötüyüm o yüzden girmedim çok halsizim ve mide bulantım arttı kaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar

zaten hep beraber acarsakagzımı bılmıyorum sonumuz ne olur sus hep sus aklıma geldı yıne bak sınır oldum sesını duyunca bıle tıulerım dıkenlenıyor

yok ya ben o kadar sinir olmuyorum hakkını yemiyim :26:

yıne 3 muzunde batlar aynıı heralde hep berarber gebe kalcaz 3 tane boyle olcaz

inşallah canım yaaa yuvarlansınlar böyle bebişler

benim kaynanamda çok streslisin çocuğun olmaz diyor ama saçmasapan nedenlerle darılıyor stres oluyorum

kızım masllah okut üflet kendını kaynanla aran ıyı hamıssınde bızde sıfıra sıfır aman 41 kere masallah allaha emanet ol dıllendırme burda herkez ıyı nıyetlı ama nazarlar degmesın cnm sana

Canım sen hamilesin galiba Allah yardım etsin.Ne güzel kaynananla aran hep böyle devam eder inş sen şanslılardansın

hoşgeldin canım kıyamam yaa , olsun annesi az kaldı o sıkıntılar da geçecek azcık daha sabır Allah bozmasın canım ben de çok heveslenirdim kayınvalidemle çok iyi olayım diye ama malesef yüzüme gülüp arkadan konuşan lardan biraz

kızım masllah okut üflet kendını kaynanla aran ıyı hamıssınde bızde sıfıra sıfır aman 41 kere masallah allaha emanet ol dıllendırme burda herkez ıyı nıyetlı ama nazarlar degmesın cnm sana

amin canım.. inş sizlerde öyle olursunuz hamileyim die değil ki evlenmeden öncede öyleydi ben hep diyordum kızım zuhal birde içlerine girince gör bakalım böylemi die ama gerçekten öyleler melek gibi insanlar görümcem kayınpederim kayınvalidem allah bozmasın darısı başınıza inş.

grenmoon ve m falcon arkadaşa okuduk bu haftada bana okunacak allahın izniyle serfik tansell zozdemir bayansu lugesma kristalbebek ferdat 85 yeni katılmak isteyen olursa o arkadaşlarda olur her hafta birimize okunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…