- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.521
Gözlerim seni arıyordu canım hoşgeldin nereye kayboldun benim de 1 eylül
şımardım bensiz olur mu hiç yetiştim hemen hissettim ben de battaşlarım benim yaaa bu ay görmeyiz inş kırmızıları tabi ki diğer canlarım da çekiştirmekle bitmez ki iyilik yap yap yine kötü olursun üff açmıyım ağzımı neyse
pardon serfik evet mfalcon a okumuştuk değil mi
zaten hep beraber acarsakagzımı bılmıyorum sonumuz ne olur sus hep sus aklıma geldı yıne bak sınır oldum sesını duyunca bıle tıulerım dıkenlenıyor
yıne 3 muzunde batlar aynıı heralde hep berarber gebe kalcaz3 tane boyle olcaz
Ben gördüm ama inşallah bu ay sizlerden güzel haberler alırız .Sizlere göre ben yenıyım tabii ama işte beklemek zor.Kaynanaları stres yapmayalım farkında değiller ama şu durumda bile etkiliyolar bizi her yerde kendılerını hissettiriyolar yaa
kızlar ben geldim nasılsınızz? ben biraz kötüyüm o yüzden girmedim çok halsizim ve mide bulantım arttıkaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar
kızlar ben geldim nasılsınızz? ben biraz kötüyüm o yüzden girmedim çok halsizim ve mide bulantım arttıkaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar
kızım masllah okut üflet kendını kaynanla aran ıyı hamıssınde bızde sıfıra sıfır aman 41 kere masallah allaha emanet ol dıllendırme burda herkez ıyı nıyetlı ama nazarlar degmesın cnm sana
slmn alykm kızlar nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzz
slmn alykm kızlar nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzz
kımler var sımdı tefrıcıye sırasında onu bı duzene soksakmı hatıcem sımdı sende sıra yarın baslıcam sanada okumaya ıns sonra sıralıyalım ozaman herkez bılsın sırasını hem kac kısı var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?