Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yeni değerim 13,20

20,76 dan sonraki değer, tutunamadı, gidiyo...............

bitanem umudunu yitirme regli olmayana kadar herşey degişeblr şimdiden üzülme her şeyin hayırlısını isteyelm eger nasipse olsun deglsede olmasın canım benm seni anlıyoruz ama daha kesinleşmeden üzme canını

bak hatice ne güzel bütün sorulara cvp yazmış az dur değerin kötü değil bekleyelim ...sakın kendini üzüp stres yapmaki tutunsun iyice

suan sakın moralını bozupta sıgarayı falam abartma olurmu daha hıc bısı bellı deıl adet olmadan en onemlısıde buuu

derya kuzum iki gün sonra tekrarla aynı hastanede kırmızılar henüz gelmedi gelmeyecek
testi de çıkşta git al bakan yanlış mı baktı anlamadım ki şimdi

deryyaaa ne olur bısı yaz suanda okadar yanında olmak ısterdımkı anlatamam aramakta ıstemıyorum suanda konuscak durumdamısın bılemedıgım ıcın ama bısıde susma neolur

derya bak selmada aynı şeyi söylemiş.

seni umutlandırmak veya uzmek için değil ama 13 düşük bi değer değil ayın 18 diyosun kızımya ayın 13 deyiz daha
birlikte olma sakın folbol unutma bebek varya içimden bişi orda diyor

deryamm şimdi hesapladım da daha 27,günün bugün yaa daha var batına
iki gün sonra yine ver kan tamam kuzum herşey normale dönecek allah ın izniyle

kızlar iyiyim şuanda değilsem de iyi olucam inş
bi yerde okudum dr takibiyle progestan desteği fln bebek kurtarılabilirmiş belki
bgn doktoramı gtsem acaba yarına ya değer iyice düşerse...
şuan ne hissedeceğimi bilmiyorum ben 2 gün de olsa annelik oyunu oynadım zavallı eşimin hiçbişeyden haberi yok.....
elimde değil çok üzgünüm...

deryacım dr gıtmen ınan bı care olmuycak sadece 2 gun sonra adet olmazsan kan ver der okaadr progestan evet dusuk tehlıkesı olanlar ıcın yanı dr bebek saglıklıysa ve anennın kanaması varsa ozaman verıyor yanı suanda bebegın saglıklımı tutuna bılcek guctemı drt bunu sımdıden bılemez kanaman olmadıgı surece pregestranın suanda sana faydası yok eger zxaten bebegın tutunmayacaksa adet olurken atıcak ıkendını hatıcenın kı gbı ıste dusun ıns anlata bıldım

ne diyeceğimi bilemiyorum bitanem arayıp konuşamaz mısın doktorla böyle böyle oldu diye gitmeden fikir verir en azından
çok yıpratma kendini canımıniçi seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…