Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bencde ara sor boyleydı boyle oldu napmalıyım de gelıyımmı muaneye de

yaa adet olmadıgın surece bekle ve olmazsanda 2 gun sonra ılk yere kan ver cnm

deryamm umutsuz olma cnm sakın ha sakın bncede bebeğin seninle.
hastanelerde değerler değişebiliyo. şuandada gebelik var yani. kızlarda demişler ya dr gitsende bi çare değil bişi demicektir. 2 gn sonra tekrarla testi dicektir sana. sabır yavrum sabır azcık daha. bnmde 19 bişi çıkmıştı ilk başta sonra bekledim tekrarladım bat geçince değerim güzel artmıştı. o yüzden hiç düşünme bunu. dikkat et kendine. bebeğin var şuanda seninle keyfini çıkar.

serpilim maşallahh kuzuna cnm çok şükür hareket ederken görmüşsün. allah hep sağlığını göstersin inş.

selmaa kızcenin hareketleri artmış çok keyifli bişi demi. zaman ilerledikce canını acıtıyo valla. şimdi bnm tosunum bi görseb döndüğünü bile hissediyorum. yavrumun ayaklarını bile görüyorum karnımda:)

doğru tel aradım bunları bende söyledim kendisine .progestanla alakası yok.düşük tehdidinde veriliyor ben hala günde 2 kere kullanıyorum progynex.
Doktora gitmenin şuan için gereği yok hiçbişey görmez vajinalda bakılmasın bence

neyse artık sabretcek ve beklıycek bızde dua edıcez baska suanda yapıla bılcek hıc bısı yok

amin inşallah esmacım çok şükür kıpır kıpırdı eller kollar dönüp dönüp durdu rabbim herkese yaşatsın inşallah

Doktorla konuştm
değer düşüyosa sorun yok 2 gn snra tekrar et düşerse sorun yok atarsın dedi
döllenen ama yapışmayan gebelik dedi
değer inş düşer düşmezse yada değişmezse gel dedi
artarmı peki dedim sanmıyorum ama belli olmaz dedi.....

cnm bak üzülme sağlıklı ise sıkı sıkıya tutuncaktır zaten düşen bi bebek problemlidir diye duymuştum (yanılıyosam düzeltin lütfen) elhamdülillah sağlıklısın hem bizim burda bir tabir vardır düşüğün bir bacagı içerde olur diye yani düşüğün arkasına çok çabuk hamile kalınır o anlamda. lütfen üzülmeee bazen kötü diye adlandırdıgımız seyler bizim için hayırlıdır bir de şu yönden düşün en azından yumurta ve sprem bi yerde bulusuyolar bu bile çok güzel bişiii üzülmee emi cnm

naptiniz kizlar ben geldimmmm...
cok yoruldum daha simdiden ya salondan toplamaya baslayayim dedim bir kac koli yaptim
yigildim resmen yaa sonrada oturdum stresten agladim nasil bitcek bu isler bole diye
ama rahatladim walla aglayinca psikopata bagladim ben iyice walla

derya okudum kuzum yazdiklarini degerin dusmus gorunuyo ama henuz hic bisey belli degil
uzme kendini sakin bitanem olcagina birak herseyi
benim yasadigim zor gunlerde doktorum bi cumle kurmustu hic unutmuyorum bunu
eger bir gebelik olusmussa ve o bebisin tutunacagi varsa trafik kazasi gecirsen yine tutunur demisti
ama Allah onun omrunu o kadar bictiyse sen naparsan yap gider demisti...
hakkinda hayirlisi ne ise o olsun kuzum sen sadece su anda biliyorum zor ama sabirla beklemeye calis

esmaaa gitmis bu kizlar daha mesai bitimine var ama?
sen calismaya devam ediyosun minik oglusunla anlasilan:126:

kızlar bı gıreyım bakayım dedım ama olumsuz derya
neyse esım geldı optum kızlar

ya kızlar öğle pembe akıntı vardı sonra bişey gelmedi şimdide çamaşırım baya kirlenmiş ama kahverengi akıntı var sizce neden olabilir endişelenmeye başladım yumurta oluşsa veya çatlasa böle koyu akıntılar gelirmi ki ? of sıkıldım bu durumdan

derya üzüldüm canım ben de yaşamıştım benimki üstelik 290 a kadar düzenli yükselmişken gitmişti, eğer sağlıklı olsaydı tutunurdu zaten dediler. hayırlısı olsun, hamile kalabildiğini gördün, demek sorunun yok, eninde sonunda gelir meleğin artık.

serpiiiilll kız mı gelior acaba ama çok erken konuşuyor doktorlarınız ya daha belliolması zor, bana 15.haftada söylediler ondan önce tek kelime alamadım valla ağızlarından 2 doktorun, Allah sağlıklı evlat versin canım, tam belli olsun cicileri öyle almaya başla, ben bu hafta giderken bile bi de erkek derse diye düşünüyodum bisürü cici aldım çünküü pembe lila falan, neyse ki ilk dedikleri doğruymuş

günaydınnnnn.........
sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
bugün bizim nişan yıldönümümüz sevgililer günündende öte merakla akşamı bekliyom bakalım nasıl bi süpriz var

sizler nasılsınızz..
bn akşam başıma iş aştım resmen. bardak kırıldı mutfakta elektrik süpürgesini açmışkende heryeri süpürdüm ama çok çok yoruldum. resmen belim tutulmuş gibi ağrıyo bugünde. eşim evde yoktu gecede çok ağrım oldu ama sesimi çıkaramadım kıyametleri koparcak diye.
sandalye batıyo resmen saat geçsin biraz düzelmezse giderim eve

ooo akşam epey keyifli geçicek desene esmaa

ayy nefret ederim ansızı başıma iş açılmasından bide ucu bucagıda kesilmez ona değmiş bu değmemiş pert olur çıkarsın, artık iyice agırlaştın dikkat et kendine birak her yer pasaklı kalsınnn tosun gelince kimsenin gözü başka bişe görmez :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…