- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.741
deryacım dr gıtmen ınan bı care olmuycak sadece 2 gun sonra adet olmazsan kan ver der okaadr progestan evet dusuk tehlıkesı olanlar ıcın yanı dr bebek saglıklıysa ve anennın kanaması varsa ozaman verıyor yanı suanda bebegın saglıklımı tutuna bılcek guctemı drt bunu sımdıden bılemez kanaman olmadıgı surece pregestranın suanda sana faydası yok eger zxaten bebegın tutunmayacaksa adet olurken atıcak ıkendını hatıcenın kı gbı ıste dusun ıns anlata bıldım
deryamm umutsuz olma cnm sakın ha sakın bncede bebeğin seninle.
hastanelerde değerler değişebiliyo. şuandada gebelik var yani. kızlarda demişler ya dr gitsende bi çare değil bişi demicektir. 2 gn sonra tekrarla testi dicektir sana. sabır yavrum sabır azcık daha. bnmde 19 bişi çıkmıştı ilk başta sonra bekledim tekrarladım bat geçince değerim güzel artmıştı. o yüzden hiç düşünme bunu. dikkat et kendine. bebeğin var şuanda seninle keyfini çıkar.
serpilim maşallahh kuzuna cnm çok şükür hareket ederken görmüşsün. allah hep sağlığını göstersin inş.
selmaa kızcenin hareketleri artmış çok keyifli bişi demi. zaman ilerledikce canını acıtıyo valla. şimdi bnm tosunum bi görseb döndüğünü bile hissediyorum. yavrumun ayaklarını bile görüyorum karnımda:)
Doktorla konuştm
değer düşüyosa sorun yok 2 gn snra tekrar et düşerse sorun yok atarsın dedi
döllenen ama yapışmayan gebelik dedi
değer inş düşer düşmezse yada değişmezse gel dedi
artarmı peki dedim sanmıyorum ama belli olmaz dedi.....
esmaaa gitmis bu kizlar daha mesai bitimine var ama?
sen calismaya devam ediyosun minik oglusunla anlasilan:126:
günaydınnnnn.........
sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
bugün bizim nişan yıldönümümüz sevgililer günündende öte merakla akşamı bekliyom bakalım nasıl bi süpriz var
sizler nasılsınızz..
bn akşam başıma iş aştım resmen. bardak kırıldı mutfakta elektrik süpürgesini açmışkende heryeri süpürdüm ama çok çok yoruldum. resmen belim tutulmuş gibi ağrıyo bugünde. eşim evde yoktu gecede çok ağrım oldu ama sesimi çıkaramadım kıyametleri koparcak diye.
sandalye batıyo resmen saat geçsin biraz düzelmezse giderim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?