- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.961
eee si köpürdü vee hani bardaga kola koyarızda hava kabarcıkları yukarı cıkar ya öyle de oldu..sende de olmuşmuydu tansell
dene cnm bakalım ne olcak kızllaaarrrr karbonat bak kabartmatozu anlayıp bı paketı bosaltan bıle var
Yemin ederim öyle yapıcamtım hatta gözümün önüne çekmeceyi getirdim hatırlamaya çalışıyordum vanilyamıydı evdekiler kabonat tozumuydu die Peki ben karbonatı nerde bulucam
neden bizi eklemediniz bebikler geliyor demedinizzzzzzzz
haticem ya sen olmasan biizi hep unutacaklar29 canım hamileleri üstte al istersen melek ile logusma var
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
eee si köpürdü vee hani bardaga kola koyarızda hava kabarcıkları yukarı cıkar ya öyle de oldu..sende de olmuşmuydu tansell
cnm ben gecen ay kesın hamıleyım dıe gezıyordum yaptım karbonatı atar atmaz dıbe coktu hıc kopurmedı kız yoksa hamılemısın
hmmnmn alsana ılk belırtı sen eve gıt yap bu testı daha sımdıden adet ıcın goguslerın agarmaz ama
zuhal koptum gulmekten hay allahımya karbonat ne bılıyım heryerde satılıyo bende var dı tesaduf
lugesma bende aksam aldırayım eşime..yazık oda test ala ala bıktı da yine her istedigimde aldı sagolsun..
Bakalım tabi regli olmazsam ozamana kadar
canım predictör aldır sen
ben de bi karbonatla şeyttiriyim bari , heveslendim heee
lugesma bende aksam aldırayım eşime..yazık oda test ala ala bıktı da yine her istedigimde aldı sagolsun..
bakalım tabi regli olmazsam ozamana kadar
pişşşt lugesmaaaa
hayatım SAT ver sen
inş hamişsindir tatlım. ay heycanlandım valla güzel haberler alırız sendende mutlu oluruz.
25 haziran tatlım. tablomuza nazar değmesin.hamişlerle dolsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?