Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

eee si köpürdü vee hani bardaga kola koyarızda hava kabarcıkları yukarı cıkar ya öyle de oldu..sende de olmuşmuydu tansell

cnm ben gecen ay kesın hamıleyım dıe gezıyordum yaptım karbonatı atar atmaz dıbe coktu hıc kopurmedı kız yoksa hamılemısın

dene cnm bakalım ne olcak kızllaaarrrr karbonat bak kabartmatozu anlayıp bı paketı bosaltan bıle var

Yemin ederim öyle yapıcamtım hatta gözümün önüne çekmeceyi getirdim hatırlamaya çalışıyordum vanilyamıydı evdekiler kabonat tozumuydu die Peki ben karbonatı nerde bulucam

Yemin ederim öyle yapıcamtım hatta gözümün önüne çekmeceyi getirdim hatırlamaya çalışıyordum vanilyamıydı evdekiler kabonat tozumuydu die Peki ben karbonatı nerde bulucam

zuhal koptum gulmekten hay allahımya karbonat ne bılıyım heryerde satılıyo bende var dı tesaduf

neden bizi eklemediniz bebikler geliyor demedinizzzzzzzz

ewettt biz neden yokuz yaaa

29 canım hamileleri üstte al istersen melek ile logusma var
haticem ya sen olmasan biizi hep unutacaklar

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta

bende istiyom bu tablodan yaş 25, 6+6 günlüğüz

eee si köpürdü vee hani bardaga kola koyarızda hava kabarcıkları yukarı cıkar ya öyle de oldu..sende de olmuşmuydu tansell

istbul inş hamişsindir canımm.. bat bugün ya git hemen test al yap bnce bnm ark geçen gün bat gününde öğrendi bebiş haberini ben bata 5 gün kala öğrendim. hem karbonatta kabarmış
böle diom amaolumsuz bişiyse çok üzülürüm ben dürtttüm seni diye. hakkında hayırlısı güzel haber alcaz inş senden.

aaaaaa hemen olumsuz dusunme yahu olsan olurdun aksam oldu artık daha hastalanamadın bak

lugesma bende aksam aldırayım eşime..yazık oda test ala ala bıktı da yine her istedigimde aldı sagolsun..
bakalım tabi regli olmazsam ozamana kadar

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta
Lugesma 25 25 Haziran 6 hafta +6

Son düzenleme:
benim daha varr bat a ama tansel de heveslnedirdi şimdi akıntı yok ya bende bide göğüslerim ağrıyor , ilk deneme de hamile kalmış olmayayım , olur mu sizce

lugesma bende aksam aldırayım eşime..yazık oda test ala ala bıktı da yine her istedigimde aldı sagolsun..
bakalım tabi regli olmazsam ozamana kadar

inş hamişsindir tatlım. ay heycanlandım valla güzel haberler alırız sendende mutlu oluruz.

pişşşt lugesmaaaa
hayatım SAT ver sen

25 haziran tatlım. tablomuza nazar değmesin. hamişlerle dolsun inş.

serfık heveslendırmek ıstemıyorum sonra husrana ugrayınca bende sende cok uzulursun sadece neden olmasın dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…