Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sende sakın uzulme olurmu varsa vardır zaten ıcını rahat tut ınanmak ıstedıgın seye ınan okdar hem kotu dusun hep karamsar olmuyor olmuyor

cıkıcam bende sımcık puff geldıler yıne yarın bı konu bulun kızlar tartısıp konusalım

kızlar aklıma geldi paylaşayım, bizim bir tanıdık var onların da 3-4 ay bebekleri olmamış, bana tavsiyerlde bulundu , biz artık işi gırgıra almıştık , çok ağladım çok korktum ,sürekli test yapıyordum olmayınca bıraktık , tatile gittik hamile kaldım dedi, bide eşine keçiboynuzu pekmezi içiriyormuş her sabah fındık , ceviz yediriyormuş ciddye al beni dedi, şimdi 40 günlük bir kızı var dünay tatlısı...sonuç nedir : rahat olmak ve düşünmemek yine aynı sonuca vardık yani

guzelım rabbım verınce verıyo hersey ınan fasa fıso ılk bebek ıstedıgımızde 3ay edıme kecı boynuzu yedırdım tık yok sonrakı 2 ay cevızlı bal yapıp yedırdım tık yok sonrakı ay fındık yedı bol bol tık yok sonrakı ay adamda sıkıldı hıc bısey yemedı 3 ay sonra bısı yememesıne ragmen gebe kaldım hersey fasa fıso bılıyoum yemek ıcmek yastık koymak yok ogun yopk bugun olunca oluyo esımın arkadasının esı 2 yasında bebegı olmasına ragmen hamıle kaldı bıde korunuyomuslar saka gıbı en ıyı arkasım 2.ye suan hamıle 4 aylık bır kere korunmadan ılıskıye gırmısler hemen tutmus bıkerede tutmus bı arkadasım var logusa suanda oda ılıskıden sonra asla yatamayıp ayaga kalkan dus almadan uyuyamamsına ragmen ılk demede hamıle kalmıs ee ne bu sımdı

anlamıyorum tansel anlamıyorum sorun biz miyiz şimdi kafamızdan çıkarıp atamadığımız bebek isteğimiz mi eee nasıl atacağız var mı çaresi hadi başardık etrafta sürekli hamile kalanlar doğuranlar ve soranlar bunlardan nasıl kurtulacağız , gamsız olalım evet ama nasıl?

eee serfıkcım benım bu saydıklarım cocuk ıstemeyen arkadaslar aaaa oldu bu ay dıyenler ıstemedıklerı ıcın rabbım verıyo bızde ıstıyoruz dıe rabbım bızı sabrımıızı sınıyor bakalım kulum ne kadar sabredecek ısyan etmıcek bızde sabrettıkce allah cok hayırlı evlatlar verıcek sabrın sonu selamettır nede olsa dımı cnm

kilo veriyorum rahatlıyorum
4 kiloya yakın verdim 53 küsürdüm sabah evden çıkarken ilk hedef 50 kilo
çıtır anne olcam ben

Son düzenleme:
kilo veriyorum rahatlıyorum
4 kiloya yakın verdim 53 küsürdüm sabah evden çıkarken ilk hedef 50 kilo
çıtır anne olcam ben

cnm nasıl verdım bende buara cok kılo aldım folık asıte bglıyorum ama yalan tabı 2 gun once dıete basladım bayramakadar 4 kılo vermem lazım

Kızlar biraz önce arkadaşımla konuştum o 6 ay önce evlenmişti şimdi hamileymiş üstelik 3 haftalık hiç farkına bile varmadım diyo adetım hep düzensizdi anlamadım bile diyo çok şanslısın dedim darısı hepimizin başına inş...Yaaa çok güzel bi tablo yapmışınız benimde 8 Eylülde olacak benide eklerseniz tabloya çoooooooooook mutlu olurum hepinizi öptüm kızlar burayı çook seviyorum şimdi yazdıklarınızı okuycam :) öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…