Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

demısınızya okudum yanılanda cok dıe onlar karbonat yerıne kabartmatozu kullanmıstır

ahahhh serfık bır gebeden yorum geldı unutmakı bende gebelık yasadım oyuzden olmaz deme tecrube konusuyor

kızlaaaarrr o karbonat testi saçmasapan erkeklerin bile idrarı köpürüyomuş forumlarda okumuştum inanmayınn.

hatice 30 tefriciye eklermisin canım

ne çok yazmışsınız okuyamadım

sacma sapan olabıolır ama gır gır olsun cocuk deılız bızde hepımız 30 yaklastık erkeklerde hamıle oldukları ıcınmı bakıyormuslar ınanmayan yapmasın bukadar sert elestırmenın anlamı yok

ekledim tatlı hamişcim mutlu oldun mu
zaten hepinizi eklicektimde bilgilerinizi bekliyordum

çok çok mutlu oldum saol canm arkadaşım
ya kızlar sölim bari bnde bu karbonatı denedim ama köpürmedi dibe çöktü ertesi gün test yaptım pozitif çıktı. bncede kişisine göre değişiyor.
eve gidince tekrar denicem bilgi veririm size.

gerilmeyelim efenim öhöö öhhööööö
bizimkisi gırgır olsun aman bu kocakarıların da işi yokmuş hee nerden bulurlar bilmem

KIZLAR KOCACIM EKİMDE İŞ İÇİN HONGKONG A GİDİYOR BENDE KÜSTÜM BENİDE GÖTÜR DEDİM O DA ERKEKLERLE NE İŞİN VAR DEDİ ÜZÜLME BENDE SENİ BERCELONAYA YANİ İSPANYAYA GÖTÜRECEKMİŞ HAHHA HAMİLELİK NE GÜZELMİŞ YA HAFTAYA DA İKİNCİ TATİLİMİ YAPICAM ALLAH İZİN VERİRSE BEN HİÇ DOĞURMAYIM YA İİMİŞ BÖYLE KOCAMI SEYİYORUM YAA

tansel cim sert eleştirdiğim sen değilsin ki kimseye çocuk ta demedim ki, tatlım o testin hiçbir anlamı yok gerçekten de, yanlış anlamayın boşa ümitlenmenizi istemem, ben de duymuştum araştırmıştım hatta yapmıştım köpürdü ama hamile değildim, o yüzden niye kızdın şimdi bana kii:26:

yok cnm ozur dılıyorum kusura bakma umud etcek yerler arıyoruz artık ne bılıyım bıan ben soyledım dıe alındım sanırım neyse gectı gıttı

canım yaaaa sana sorıyım bide bilirsin sen , bende akıntı yok yumurtlama günüm 2 günüm kaldı neden olabilir ki göğüslerim acıyor dokunduğumda anlam veremiyoru hilal yumurtlamadım ben kesin

kızlar yapmayın gırgır yapıyoruz tansellll alınma lütfen ortada kötü bişi yok bizim topiğimizde olmasın böşe tartışmalar veya gerilmeler nazar değdi heralde bize

canım yaaaa sana sorıyım bide bilirsin sen , bende akıntı yok yumurtlama günüm 2 günüm kaldı neden olabilir ki göğüslerim acıyor dokunduğumda anlam veremiyoru hilal yumurtlamadım ben kesin

canım dur ya stres olma aaaa ne kadar kaldı batına bak ümitlendirmek istemem ama benimde gögüslerim çok acıyorduu ilk belirti ve şiştiler sende şişlik var mı?

belki geç yumurtlayacaksındır canım, ama ben bikere dr kontrolünde yumurtlamıştım öyle barizz akıntım olmamıştı belli olmaz çalış sen yine de

canım dur ya stres olma aaaa ne kadar kaldı batına bak ümitlendirmek istemem ama benimde gögüslerim çok acıyorduu ilk belirti ve şiştiler sende şişlik var mı?

daha çok var zuhalcim yaa 1 eylül , şuan çalışıyoruz ama akıntı yok yaaaa offffffffffffff

belki geç yumurtlayacaksındır canım, ama ben bikere dr kontrolünde yumurtlamıştım öyle barizz akıntım olmamıştı belli olmaz çalış sen yine de

adet düzenli olsa da geç yumurtlanır mı canım , çalışıyoruz ama olur mu bilmem geçen ay çok ıslanıyordum akıntım da avrdı gerçi yine olmadı da , bu ay neden böyle beynimi kurcalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…