- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.981
serfık heveslendırmek ıstemıyorum sonra husrana ugrayınca bende sende cok uzulursun sadece neden olmasın dıyorum
benim daha varr bat a ama tansel de heveslnedirdi şimdi akıntı yok ya bende bide göğüslerim ağrıyor , ilk deneme de hamile kalmış olmayayım , olur mu sizce
kızlaaaarrr o karbonat testi saçmasapan erkeklerin bile idrarı köpürüyomuş forumlarda okumuştum inanmayınn.
Hatice 30 tefriciye eklermisin canım
ne çok yazmışsınız okuyamadım
ekledim tatlı hamişcim mutlu oldun mu
zaten hepinizi eklicektimde bilgilerinizi bekliyordum
tansel cim sert eleştirdiğim sen değilsin ki kimseye çocuk ta demedim ki, tatlım o testin hiçbir anlamı yok gerçekten de, yanlış anlamayın boşa ümitlenmenizi istemem, ben de duymuştum araştırmıştım hatta yapmıştım köpürdü ama hamile değildim, o yüzden niye kızdın şimdi bana kii:26:
tansel cim sert eleştirdiğim sen değilsin ki kimseye çocuk ta demedim ki, tatlım o testin hiçbir anlamı yok gerçekten de, yanlış anlamayın boşa ümitlenmenizi istemem, ben de duymuştum araştırmıştım hatta yapmıştım köpürdü ama hamile değildim, o yüzden niye kızdın şimdi bana kii:26:
canım yaaaa sana sorıyım bide bilirsin sen , bende akıntı yok yumurtlama günüm 2 günüm kaldı neden olabilir ki göğüslerim acıyor dokunduğumda anlam veremiyoru hilal yumurtlamadım ben kesin
canım yaaaa sana sorıyım bide bilirsin sen , bende akıntı yok yumurtlama günüm 2 günüm kaldı neden olabilir ki göğüslerim acıyor dokunduğumda anlam veremiyoru hilal yumurtlamadım ben kesin
yok cnm ozur dılıyorum kusura bakma umud etcek yerler arıyoruz artık ne bılıyım bıan ben soyledım dıe alındım sanırım neyse gectı gıttı
canım dur ya stres olma aaaa ne kadar kaldı batına bak ümitlendirmek istemem ama benimde gögüslerim çok acıyorduu ilk belirti ve şiştiler sende şişlik var mı?
belki geç yumurtlayacaksındır canım, ama ben bikere dr kontrolünde yumurtlamıştım öyle barizz akıntım olmamıştı belli olmaz çalış sen yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?