- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.921
alınma hayatım ben bilgisini vereni ekliyorum hemen yaş söyle bide tarih kısmına hamile kaldığın yani satı söyle hemen ekleyim hayatım
hanı ben gecen ay kesın hamıleyuım dıyodumya onu yaptım hamıle cıkmadım ama oan ınanmadım meger hamıle dıyılmısım deneyen cok ınanda mfalcon hemen eve gıdınce yappp kıss ıstb86 sende yap hastalanmadıysan daha
yok cnm ya yanlış anlamam .. Yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum
hanı ben gecen ay kesın hamıleyuım dıyodumya onu yaptım hamıle cıkmadım ama oan ınanmadım meger hamıle dıyılmısım deneyen cok ınanda mfalcon hemen eve gıdınce yappp kıss ıstb86 sende yap hastalanmadıysan daha
kızlart kızlar tablo harıka olmus yası da soylıyım 26 buaradaaaa sıze haberım var kac zamandır soylıcem hep unutuyorum hamılemısınız deılmısın koca karılar onceden nasıl ogrenıyormus ben bılıyorum
gittim doktora bişey yok diyo..bayram sonu gitcem tekrar.ne gerekiyorsa yaptırıcam diyorum son bi gücle
en erken cuma yaparım oda geçirse
isim yaş bat durum (hafta)
istbul 25 16 ağustos beklemede :18:
Mfalcon 26 18 ağustos beklemede :18:
Haticemavi 1 eylül aktif
Serfik 27 1 eylül aktif
Tansell 26 1 eylül aktif
Zozdemir 23 14 haziran hamile 9hafta
bende gecen ay yapmıcaktım gunum gecmeden olmaz dedım ama koca karı ısı ya seytan turttu yapı verdım
29 canım hamileleri üstte al istersen melek ile logusma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?