Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlart kızlar tablo harıka olmus yası da soylıyım 26 buaradaaaa sıze haberım var kac zamandır soylıcem hep unutuyorum hamılemısınız deılmısın koca karılar onceden nasıl ogrenıyormus ben bılıyorum

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran Hamile 9hafta

Son düzenleme:
hanı ben gecen ay kesın hamıleyuım dıyodumya onu yaptım hamıle cıkmadım ama oan ınanmadım meger hamıle dıyılmısım deneyen cok ınanda mfalcon hemen eve gıdınce yappp kıss ıstb86 sende yap hastalanmadıysan daha

tansel ne o bende yapıyım bakalım benim ki ne cıkıcak sizin içinde fikir olur hem

yok cnm ya yanlış anlamam .. Yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

bir buçuk sene olmuş daha dur bakalım hemen bıktım yoruldum gidiyorum çocuk büyütmek ne kadar zor düşündünmü uykun yok karnı acıkacak altı alınacak sen sadece sen ona herşeyi öğreticeksin sil baştan hayatı. Ozamanda bıktım yoruldummu gidiyorummu diceksin burdaki herkesin hepimizin yarası var senelerdir uğraşanlar var umutsuzluk yok bu topikte olucak elbet bir gün olucak sabır rabbim bizleride evlatla sınıyor canım benim hadi şimdi toparla kendini

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 29 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 26 1 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 9 hafta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…