• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar herkesin bayramını kutlarım
allah kestiğimiz kurbanları kabul etsin inşallah
bende 3-4 gün giremem bu günden sonra
kutlayayım dedim şimdidennnnnnn

kızlar çok kötü pot kırdım yaaaaaaaaaaaaa :52::52:

Tatlım ne oldu hayırdır?

Canlarımmmmmmm bende herbirinizin bayramını kutlarrrrrrım
Hayırlı bayramlar olsun inş, hepinizi çok seviyorum çok öpüyorummm,
bikaç gün görüşemiycez :(
Etleri fazla kaçırmayın he şişko hatunlar olarak dönmeyin buraya sakın :1:

$Untitled.webp

Çok yoğundu bugün bunaldım bitsin biran önce :27:

yetklm karşımda ve iş arkadaşıyla aralarında konusuyorlardı isimden soyisimden falan bende istemeden kulak misafiri oldum işte yetkilimin soyismi tarakcı ben soyismimi hiç sevmiyorum dedi okulda hep alay ederlerdi dedi diğer kişide ay evet senink fena dedi bende dedim ki ne var soyisminde bence gayet güzel dedim oda işte öyle değil değiştiriyorlar sen bayasın açıklamasını yapamam dedi bende ısrar ettim adamlar ses vermedi ama kötü bişi olduğunu düşünmemiştim umursamadıklarını düşünmüştüm ben bende dedim ki dur ben bakıyım dedim elime kağıt kalem aldım harf değişiklği yapıorum çözmek için ne ya dedim olsa olsa t harfi yerine y harfi koyuyorlardır (yara..cı) dedım ve sonra kafam dank etti :53::53: kendimi nerden atsam die düşündüm :57::57:

Son düzenleme:
Tatlım ne oldu hayırdır?

Canlarımmmmmmm bende herbirinizin bayramını kutlarrrrrrım
Hayırlı bayramlar olsun inş, hepinizi çok seviyorum çok öpüyorummm,
bikaç gün görüşemiycez :(
Etleri fazla kaçırmayın he şişko hatunlar olarak dönmeyin buraya sakın :1:

Eki Görüntüle 284716

Çok yoğundu bugün bunaldım bitsin biran önce :27:

canım benim doktor kontrolunun iyi çıkmasına sevindim yazamadım bi türlü bol bol çalış bayramda:):):)

sana da iyi bayramlar güzelim muck muck öpüyorum yanaklardan,özleyeceğim hepiciğinizi:43:

ben et yememmmmmmmm bööhhhhhhhhhhhh:1:

Hepinize iyi bayramlar fıstıklar..
inşallah seneye bayramda bebeişlerimizde kucağımızda olur...
bu leylekler siparişleri biraz geciktirdi ama olsun,gözümüz yollardaa... $bebis.webp

yetklm karşımda ve iş arkadaşıyla aralarında konusuyorlardı isimden soyisimden falan bende istemeden kulak misafiri oldum işte yetkilimin soyismi tarakcı ben soyismimi hiç sevmiyorum dedi okulda hep alay ederlerdi dedi diğer kişide ay evet senink fena dedi bende dedim ki ne var soyisminde bence gayet güzel dedim oda işte öyle değil değiştiriyorlar sen bayasın açıklamasını yapamam dedi bende ısrar ettim adamlar ses vermedi ama kötü bişi olduğunu düşünmemiştim umursamadıklarını düşünmüştüm ben bende dedim ki dur ben bakıyım dedim elime kağıt kalem aldım harf değişiklği yapıorum çözmek için ne ya dedim olsa olsa t harfi yerine y harfi koyuyorlardır dedım ve sonra kafam dank etti :53::53: kendimi nerden atsam die düşündüm :57::57:

biraz kötü olmuş erkeklerin arasındaki diyaloglar işte

yetklm karşımda ve iş arkadaşıyla aralarında konusuyorlardı isimden soyisimden falan bende istemeden kulak misafiri oldum işte yetkilimin soyismi tarakcı ben soyismimi hiç sevmiyorum dedi okulda hep alay ederlerdi dedi diğer kişide ay evet senink fena dedi bende dedim ki ne var soyisminde bence gayet güzel dedim oda işte öyle değil değiştiriyorlar sen bayasın açıklamasını yapamam dedi bende ısrar ettim adamlar ses vermedi ama kötü bişi olduğunu düşünmemiştim umursamadıklarını düşünmüştüm ben bende dedim ki dur ben bakıyım dedim elime kağıt kalem aldım harf değişiklği yapıorum çözmek için ne ya dedim olsa olsa t harfi yerine y harfi koyuyorlardır dedım ve sonra kafam dank etti :53::53: kendimi nerden atsam die düşündüm :57::57:

:60::60::60: ayyy zuzu çok güldüm , fena taşa çarpmışsın yaaa nasıl toparladın peki:):):

yetklm karşımda ve iş arkadaşıyla aralarında konusuyorlardı isimden soyisimden falan bende istemeden kulak misafiri oldum işte yetkilimin soyismi tarakcı ben soyismimi hiç sevmiyorum dedi okulda hep alay ederlerdi dedi diğer kişide ay evet senink fena dedi bende dedim ki ne var soyisminde bence gayet güzel dedim oda işte öyle değil değiştiriyorlar sen bayasın açıklamasını yapamam dedi bende ısrar ettim adamlar ses vermedi ama kötü bişi olduğunu düşünmemiştim umursamadıklarını düşünmüştüm ben bende dedim ki dur ben bakıyım dedim elime kağıt kalem aldım harf değişiklği yapıorum çözmek için ne ya dedim olsa olsa t harfi yerine y harfi koyuyorlardır (yara..cı) dedım ve sonra kafam dank etti :53::53: Kendimi nerden atsam die düşündüm :57::57:

:60: Sıkma canını hepimiz insanız olur bazen öyle şeyler içimizdeki ses birden yükseliverir :34:

sizin ofis kaç katlı?:)

ya kızım yaa:)neyse boşver insanlık hali olur böyle şeyler:)

erkek muhabbeti iştee...illa belden aşağı olacak:)

yetklm karşımda ve iş arkadaşıyla aralarında konusuyorlardı isimden soyisimden falan bende istemeden kulak misafiri oldum işte yetkilimin soyismi tarakcı ben soyismimi hiç sevmiyorum dedi okulda hep alay ederlerdi dedi diğer kişide ay evet senink fena dedi bende dedim ki ne var soyisminde bence gayet güzel dedim oda işte öyle değil değiştiriyorlar sen bayasın açıklamasını yapamam dedi bende ısrar ettim adamlar ses vermedi ama kötü bişi olduğunu düşünmemiştim umursamadıklarını düşünmüştüm ben bende dedim ki dur ben bakıyım dedim elime kağıt kalem aldım harf değişiklği yapıorum çözmek için ne ya dedim olsa olsa t harfi yerine y harfi koyuyorlardır (yara..cı) dedım ve sonra kafam dank etti :53::53: kendimi nerden atsam die düşündüm :57::57:

toparlayamadım ki onlar benim suratıma ben onların suratına baktım :53::53: sessizce kalemi yerine kağıdıda buruşturup çöpe attım ve bilgisayarın önüne kafamı eğerek güya çalışmaya devam ettim bişi olmamış gibi :17::17::17::17:

Olsun canım ya salla gitsin,
O kadar ayıpsa kendisi açmasaymış konuyu,
Bu muhabbette herkesin aklına gelecek şey belli sonuçta :1:

canım benim doktor kontrolunun iyi çıkmasına sevindim yazamadım bi türlü bol bol çalış bayramda:):):)

sana da iyi bayramlar güzelim muck muck öpüyorum yanaklardan,özleyeceğim hepiciğinizi:43:

ben et yememmmmmmmm bööhhhhhhhhhhhh:1:

Canım benim çok sağol daha bi rahatladım yetişiyorum arkandan, bol mesai var bu bayram hahaha :60:
Bende çok çok öpüyoruz özliycem herbirinizi, koskoca 1 hafta,
Perş cuma evden girerim belki siz burda olursanız ceeeeeee derim size :1:

Hepinize iyi bayramlar fıstıklar..
inşallah seneye bayramda bebeişlerimizde kucağımızda olur...
bu leylekler siparişleri biraz geciktirdi ama olsun,gözümüz yollardaa...Eki Görüntüle 284728

Aminnn canım inş, yeni yıla kilitledim ben kendimi,
Yeni yıla girmeden bebişimin geleceğini öğrensem süper olacak,
Leyleklere gelince hep havada görüyorum fink atıyolar ama maşallah bize uğrayamadılar daha,
Vakti var demek ne yapalım bekliycez :41:

toparlayamadım ki onlar benim suratıma ben onların suratına baktım :53::53: sessizce kalemi yerine kağıdıda buruşturup çöpe attım ve bilgisayarın önüne kafamı eğerek güya çalışmaya devam ettim bişi olmamış gibi :17::17::17::17:

boşver zuzummm yaaa takma kafana üzülme olur böyle şeyler sıkıntı yok , onlar utansın yapmasalardı muhabbetini hayret bişey , erkek değiller mi amannnn

Olsun canım ya salla gitsin,
O kadar ayıpsa kendisi açmasaymış konuyu,
Bu muhabbette herkesin aklına gelecek şey belli sonuçta :1:

Canım benim çok sağol daha bi rahatladım yetişiyorum arkandan, bol mesai var bu bayram hahaha :60:
Bende çok çok öpüyoruz özliycem herbirinizi, koskoca 1 hafta,
Perş cuma evden girerim belki siz burda olursanız ceeeeeee derim size :1:

Aminnn canım inş, yeni yıla kilitledim ben kendimi,
Yeni yıla girmeden bebişimin geleceğini öğrensem süper olacak,
Leyleklere gelince hep havada görüyorum fink atıyolar ama maşallah bize uğrayamadılar daha,
Vakti var demek ne yapalım bekliycez :41:

evden gir de hatçe ile yalnız bırakma bizi yaa sohbet ederiz :):)
bol bol enerji depola canımcım günaşırı bekleme , ve yat akşamdan sabaha iyicene işlesin :):):

evden gir de hatçe ile yalnız bırakma bizi yaa sohbet ederiz :):)
bol bol enerji depola canımcım günaşırı bekleme , ve yat akşamdan sabaha iyicene işlesin :):):

evett hayatım gelirim mutlaka bi ara
güzel bir tatil olmasını umuyorum dinlenmeye çok ihtiyacım var zaten
dönüşte feci sendrom yaşayacağımı bilsem de şimdiden hiç düşünmemeye çalışıyorum :)
hiç kalkmadan yatıcam vallaaaaaaa dediğin gibi işlesin artık böyle dibine kadar :60:

Back
X