• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah razı olsun canım benim dikkat et kendine sende kendine şirketi senmi kurtaracan boşver olduğu kadar herşey oğlumu bunaltma :54:

Oğlumu bunlatmıom haticem ama bunalmıyoda değilim. hep öle diyoruz bnmi kurtarcam die ama olmuyo ynede gamsızlık bee:D

canım doğum yapınca işten tamamen mi çıkacaksın ne düşünüyorsun, ben iki sene kendim bakmayı düşünüyorum tabi olursa :):)

bir haftadır da tansiyonla uğraşıyorum canım , neyse uğraşacak bişey olsun da kafam dağılsın:1:

cnm 3 aylıkken anneme bırakmayı düşünüyorum :( işimden memnunum o yzden bırakmayı düşünmyorum. arasam bulamam böle bi şirket ve iş. amaa nasip kısmet yinede hiç belli olmaz. o yzden son aya kadr çalışmak istiyorum bi mani olmazsa izni doğum sonrasına atım die.

kızlar karnım ağrıyor diye şimdi heleya gittim :60: ben hala olmamışım çokk karnım ağrıyor :37:

ohhh ohh ne güzel ne güzell gelmesnler inş.

nere gittiniz bitmedimi yemeğiniz :)
kızlar tosunum buügn kıpır kıpır maşallah.:nazar: hiç durmuyo anası kurban olsun ona:)

maşallah kuzucuğuma maşallah, demek ananede kalacak tosun en güzeli valla bilmiyorum ki annem bakar mı braz streslidir benim annem zor da kalınca bakacak tabi de , kayınvalideme de bırakmak istemem zaten kızı doğuracak onunkine bakar artık:) ama ben bakmak istiyorum kuzuma en azından 2 yaşına kadar bakalım zaman ne gösterecek :):)

Gızlarrr gızlarr gelem miiiiiii yanağnızdan öpemmmiiiiiii

nerdesiniz yahuuuuuuuu kimsecikler kalmamış

bu arada öğlen arasında dayanamayıp bi test aldım sonra yaptım basbaya tek çizgi yanında gölge bile yok

Olsa en azından silik çıkardı heralde :60:

bu ayıda böylece kapadık oh rahatladım :))

Gızlarrr gızlarr gelem miiiiiii yanağnızdan öpemmmiiiiiii

nerdesiniz yahuuuuuuuu kimsecikler kalmamış

bu arada öğlen arasında dayanamayıp bi test aldım sonra yaptım basbaya tek çizgi yanında gölge bile yok

Olsa en azından silik çıkardı heralde :60:

bu ayıda böylece kapadık oh rahatladım :))

Allah cızırtını vermesin:60: dayanamadın dimi dur belki daha değerlerin yükselmedi yarın ola hayır ola şekerim ...
haticeyi bekliyorum büyük bir heyecanla sanırım henüz daha olmadı:21:

Allah cızırtını vermesin:60: dayanamadın dimi dur belki daha değerlerin yükselmedi yarın ola hayır ola şekerim ...
haticeyi bekliyorum büyük bir heyecanla sanırım henüz daha olmadı:21:

Ammmaaaaaan akşam ola sabah ola yarın ola derken ömrüm çürüdü be :27:

Yok işte bal gibi ortada çabuk gelseler bari :)

Haticemmmmmm tek umduumuz sensin :21:

oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir kırmızı yüzünden çıldıracağımmm

oynatmaya az kaldı bu velet nerde
ben tek çizgi görmekten tırlatacağımmmm:24::24::24::42:

amma uykucu oldum ya zor açtım gözlerimi saat 2de gecede 3e kadar ayaktayız tabii
off bende çalışmak istiorum evde otur otur bıktım walla

bugün kuaföre gideyim diyorum ama korkuyorum saçımı kestirmeye kime sorsam kestirme diyo
hiç çekilmiyo uzun saç

oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bir kırmızı yüzünden çıldıracağımmm

oynatmaya az kaldı bu velet nerde
ben tek çizgi görmekten tırlatacağımmmm:24::24::24::42:

Şappii şappiiiii glu glu gluuuuuu gluu :46::46::46:

uyyyyy bebek mi bekleyesun yoksa hamile misunnnn kizzzzzz:1:

sizleri çokkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

Bende size seviyoremmmmmmmmmm sizde beni sevinizzz z z z pilisssssss :31:

Back
X