• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Offf kızlar
bayılıcam nasıl bigündü ya
deli gibi hala işim var nefret ediyorum yaaaaa
evime gitmek ve bi daha gelmemek istiyorum artık !

serfikkk çok beğendim patiği adresimi yazıyım mı kargoyla yollarsın:16:

sırtım ağrıyor bugün çok kötüyüm bi an evvel bitse de gitsem 3lü sonucum da temiz çıkmış kızlar darısı selmaya hülyaya ve meleğe inş.

sırtım ağrıyor bugün çok kötüyüm bi an evvel bitse de gitsem 3lü sonucum da temiz çıkmış kızlar darısı selmaya hülyaya ve meleğe inş.

Gözün aydın canım çok sevindim, sağlıkla gelsin tosun paşamız inş..

zuzucum nasılsın kuzum nasıl esmacım sen nasılsın yaaaaaaa

89 luyum tatlım gerçi kimlikte 88 diye geçiyr ama 89 luyum

melekcim çok iyiyizz şükürler olsun ki. kız sen daha küçükmüşsün yaaa:) topickin pıtırcığı seni:)

bu topic bugün dağıldı , yokh seni geberteceğim resmen gittin kızım yaaa ,
esma da yoğun ,
haticem de kaçtı
üfff ama neden böyle oldu yaaa :(

ahh serpilim öyle bir yoğunum ki bugün anlatamam. sıyırdım valla yaa. aksilikler bugüne toplanmış sanki.

kızlar tekrar ben geldim.. işleri devrediyorum ya biraz yogundum şimdi iyim yani kız devam ediyor şimdi boştayım sizinleyimmm.. buarada benim tosunum çok büyüdü teyzeleri:nazar::nazar: geliyor kaburgamın altına giri veriyor bende oturamıyorum remen hissediyorum kafasını orda hep sag tarafımda artık erkek oldu iyice tekmeleride iyice arttı sert vuruyor sıpa:nazar::nazar: melecim bana da yazmışsın ama cvp yazamadım yogunluktan biz iyiz ssen nasılsın?

zuhalcim maşallah tosununa. büyücek tabi annesi koca adam olcaklar inş. artık nerde olduğunu neresinin nereye değdiği anlayabiliyosun müthiş bir duygu isteyen herkes yaşar inşallah....

Eki Görüntüle 297132

bundan 5 çift ördüm zuzuya, esma ya , mcalfon, hülya ya bide hilal e sankim erkek olacak:)

Eki Görüntüle 297131

bundan da iki çift ördüm tansel e ve melek e kızları olabilir çünkü

hadi güle güle giyin yeğenlerim:1::54:

ellerine sağlık tatlım bnde lacivertini ördüm bu patikin:)

Offf kızlar
bayılıcam nasıl bigündü ya
deli gibi hala işim var nefret ediyorum yaaaaa
evime gitmek ve bi daha gelmemek istiyorum artık !

yokhhh kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. bide bilgisayarım bozuldu aksilik ya...

gözün aydınnn inşallah hep sağlıklı haberlerini alırız....

geçmişe baktım da biraz hatice çok geçmiş olsun canım, aynı şeyi ben de yaşamıştım ama bak tekrar hamileyim, Allah sağlıklı evlat versin bu kadar erken düştüğünde %99 kromozom bozuklıuğu oluyormuş embriyoda, yani bu doğal seleksiyon demişlerdi bana bu erken düşükler olmasa her taraf sakat çocuklarla dolardı dediler. o yüzden ne yaparsan yap bebek sağlıksızsa duramıyor işte hayırlısı olsun herkesin başına gelebilecek bişey niye ben diye düşünme,

slm kızlar gelınce yazamadım fırsat bulup anca yazıyorum
bebegım ılk ekrana cıktgında ellerıyle oynuyordu ve dr suan ellerıyle oynuyor dedı :1:
okadar kıpır kıpır dıkı dr tam boyuna bakıcak hooppp kayboluyor neyse sonunda yakaladım dedı ıste basını kollarını ayaklarını gosterdı de tabı ne kadar anlarsak ayaklarını poposunun altına almıs cok hareketlı bu dedı Nazar
ınanılmaz bı duyguydu kızlar bı ara elını kaldırdı dr bak elını kaldırdı dedı seslı bı sekılde senı yerım ben dedım dr um bıle guldu :9:
herseyımız yolunda cok sukur kızlar boyumuz ense kalınlıgımız
ama cınsıyetını gostermedı pozısyonumuz uygun deılmıs dedımya zaten okdar hareketlıydıkı zor yakaladık 1 ay sonra dedı bende yalvardım 15 gun sonra geleyım dedım olmaz 1 ay dedı guldu tmm dedım 1 ay daha meraklardayım neyse ıyıya cok sukur
cok uzun oldu ama ınsan paylasmak ıstıyor kızlar darısı hepınızın basına ıns
buarada bebek bıraz asagıdaymıs yorulmak yok dedı 1 ay ılıskı yasak bıraz tedırgın oldum ama :18:
bızden haberler bukadar teyzelerı :54:

merhabaa kizlarr.....
uzuunnn bi aradan sonra nihayet size ses verebiliyorum gecmisi okudum da geldim gozlerim sasi bes oldu walla:))
tam tahmin ettgin gibi serpilcigim evimi tasidim yeni evimize gectik hayrlisyla ama hala isler bitmedi kafami nereye cevirsem orda bi is bana goz kirpiyor bittim resmen tasinmak cok zormus yaa nyseki kizkardesim geldi yardima saolsun yoksa hepten kafayi yerdim:)internet baglantimiz problemli hala bide cok fazla yapilacak is oldugundan giremiyorum hic ama aklim hep sizde..
hergcen gun biraz daha oturtmaya calisiyorum duzenimi simdiki evimiz bir oncekinin yarisi kadar sigmak baya zor oluyo o yuzden azicik daha yoluna koyayim eskisi gibi gun asiri girecegim insallah ozledim hepinizi:))
bu arada haticecim aldim haberini inan cok uzuldum ama uzulmekten cok sinirlendim gece vakti walla ya nasil anlamaz o doktorlar nasil bir saglik anlayisi var bunlarin benzer seyi bende yasadim biliyosun ve aynen bende de kendi doktorum embesil herif anlamamisti ve bana bir seferde tam 4 ampul tutunma ignesi yapmisti dusunsene kalp atimi olmayan bebegi tutundurmaya calisti zehirlenmekten kilpayi kurtuldum resmen tesadufen baska bi doktara gidince anlasildi isin esas boyutu tabi...yaziklar olsun bole doktorlara Allah denk getirmesin kimseyi iyice inancim sarsildi walla biseyleri ogrenmeyelim stres etmyelim diyoruz ama boyle seyler olunca da nasil engellicez kendimizi anlamiyorum..sen hic uzulme bitanem bak bende varim seninle ayni kaderi paylasan saglikla hamile kalabildgmizi ogrenmek te buyuk bir nimet bunu hatrlat kendine..Rabbim vakti gelince bizimde yuzumuzu guldurecek inan bana..
hepnizi opuyorum canlarim kendize iyi bakin bi sure daha giremem ben bu arada unutmadan dua icin cok fazla yogunlasamiyorum kizlar malum tepemden isler akiyo en son 20 tane okumustum onu ekleyin olur mu hadi ben kactim guzellikler baybayyyyy:3:

Kızlar günaydınnnnnn,
naberrrsiniz, çok uykum var benim yaa bu hafta miskinliği atamadım bi türlü... :14:
bugün yine işler beni bekliyo çok bunaldım :5:

QUOTE=tansell;21897432]slm kızlar gelınce yazamadım fırsat bulup anca yazıyorum
bebegım ılk ekrana cıktgında ellerıyle oynuyordu ve dr suan ellerıyle oynuyor dedı :1:
okadar kıpır kıpır dıkı dr tam boyuna bakıcak hooppp kayboluyor neyse sonunda yakaladım dedı ıste basını kollarını ayaklarını gosterdı de tabı ne kadar anlarsak ayaklarını poposunun altına almıs cok hareketlı bu dedı Nazar
ınanılmaz bı duyguydu kızlar bı ara elını kaldırdı dr bak elını kaldırdı dedı seslı bı sekılde senı yerım ben dedım dr um bıle guldu :9:
ama cınsıyetını gostermedı pozısyonumuz uygun deılmıs dedımya zaten okdar hareketlıydıkı zor yakaladık 1 ay sonra dedı bende yalvardım 15 gun sonra geleyım dedım olmaz 1 ay dedı guldu tmm dedım 1 ay daha meraklardayım neyse ıyıya cok sukur
buarada bebek bıraz asagıdaymıs yorulmak yok dedı 1 ay ılıskı yasak bıraz tedırgın oldum ama :18:
bızden haberler bukadar teyzelerı :54:[/QUOTE]

Tanselim çok sevindim herşeyn yolunda olduğunu
demekki şimdilik gizleyecek sıpa cinsiyetini 1 ay daha meraklardayız hee
bak pek edepli kapatıyo orasını burasını kızz bu kesin ben sana söyliyim :)

merhabaa kizlarr.....
uzuunnn bi aradan sonra nihayet size ses verebiliyorum gecmisi okudum da geldim gozlerim sasi bes oldu walla:))
tam tahmin ettgin gibi serpilcigim evimi tasidim yeni evimize gectik hayrlisyla ama hala isler bitmedi kafami nereye cevirsem orda bi is bana goz kirpiyor bittim resmen tasinmak cok zormus yaa nyseki kizkardesim geldi yardima saolsun yoksa hepten kafayi yerdim:)internet baglantimiz problemli hala bide cok fazla yapilacak is oldugundan giremiyorum hic ama aklim hep sizde..
hergcen gun biraz daha oturtmaya calisiyorum duzenimi simdiki evimiz bir oncekinin yarisi kadar sigmak baya zor oluyo o yuzden azicik daha yoluna koyayim eskisi gibi gun asiri girecegim insallah ozledim hepinizi:))
bu arada haticecim aldim haberini inan cok uzuldum ama uzulmekten cok sinirlendim gece vakti walla ya nasil anlamaz o doktorlar nasil bir saglik anlayisi var bunlarin benzer seyi bende yasadim biliyosun ve aynen bende de kendi doktorum embesil herif anlamamisti ve bana bir seferde tam 4 ampul tutunma ignesi yapmisti dusunsene kalp atimi olmayan bebegi tutundurmaya calisti zehirlenmekten kilpayi kurtuldum resmen tesadufen baska bi doktara gidince anlasildi isin esas boyutu tabi...yaziklar olsun bole doktorlara Allah denk getirmesin kimseyi iyice inancim sarsildi walla biseyleri ogrenmeyelim stres etmyelim diyoruz ama boyle seyler olunca da nasil engellicez kendimizi anlamiyorum..sen hic uzulme bitanem bak bende varim seninle ayni kaderi paylasan saglikla hamile kalabildgmizi ogrenmek te buyuk bir nimet bunu hatrlat kendine..Rabbim vakti gelince bizimde yuzumuzu guldurecek inan bana..
hepnizi opuyorum canlarim kendize iyi bakin bi sure daha giremem ben bu arada unutmadan dua icin cok fazla yogunlasamiyorum kizlar malum tepemden isler akiyo en son 20 tane okumustum onu ekleyin olur mu hadi ben kactim guzellikler baybayyyyy:3:

Rose'cum yeni evin hayırlı uğurlu olsun canımmm,
ah ne zordur taşınmak hiç sevmem bende allah yardımcın olsun inş,
daha sık görmek istiyoruz tabii seni burda inş en kısa sürede işlerini tamamlarsında bize gelirsin,
Dua için teşekkürler tatlım malum kırmızılar geldi okuyamıyorum öyle kaldık valla
onca işinin arasında okumuşsun allah razı olsunnn canım Haticem ekler gelince,
kendine iyi bak..

Son düzenleme:
slm kızlar gelınce yazamadım fırsat bulup anca yazıyorum
bızden haberler bukadar teyzelerı :54:

oyyy kuzucuk yaa elleriyle oynuyordu demek ya çok süslü bir kız olacak ya da çok bakımlı bir erkek :) yoracak seni gibime geliyor tanselim kıpır kıpırmış maşallahhh Allah neşesini bozmasın sen de tedirgin olma boşver 1 ay uzak dur kocadan ne olacak bir ayı da atlattığında herşey daha çok yoluna girer içini ferah tut bebişinin keyfini çıkar, ayrıca kızdım oan insan bi durur da kendini gösterir ben buyum diye , cinsiyetini öğrenseydik:1:

Serpilcim,
fertility friend de sağda yukarıda Share var, onun içinde Setup var ona tıkla,
ekrana gelen sayfada yukarıda bi kutu olcak onun içinde bi lik var
o linki yapıştır mesaja, tablonu koymuş oluyosun
öyle koy böyle yazılı olunca kimse bişey anlamıyo canım
dene bakalım?

merhabaa kizlarr.....

rose hoşgeldin canım benim, yeni evin hayırlı olsun , uğur getirsin sana , meleğin yeni ev hediyesi olarak gelecek sana , serpil dedi dersin:1: ev hiç taşımadım ama eminim çok zordur ama en güzeli yerleştikten sonra yepyeni tertemiz bir evin tadını çıkarmaktır, evini toparla da artık bizimle vakit geçir biraz, özletiyorsun kendini kuzum, en kısa sürede gelmeni bekliyorummmmmmm:54:

Serpilcim,
fertility friend de sağda yukarıda Share var, onun içinde Setup var ona tıkla,
ekrana gelen sayfada yukarıda bi kutu olcak onun içinde bi lik var
o linki yapıştır mesaja, tablonu koymuş oluyosun
öyle koy böyle yazılı olunca kimse bişey anlamıyo canım
dene bakalım?

günaydın yokh, hemen deniyorum

günaydın kızlar;tansel sağlıklı olduğunuza herşeyin iyi olmasına çok sevindim 1 ay daha sabır canım.
rose yeni evin hayırlı olsun canım.dua içinde allah razı olsun

Back
X