• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

darılma sakın espırı olsun dıe soyluyorum :1::1:
ceken bılır acıyı çekmeyen ne bilsin
bana kusmaktan bahsetme kusmak kim sen kimsin :9::9::9::9:

bu şey gibi oldu bekara karı boşamak kolay denr ya darılmakmı bunu zaten ilk ben kendime dedm bende bulantı var ama kusma yok ama agızda bi acılık var anlatamam allah kimseye yaşatmasın bunun için doktora gittm ama boş allah kolaylık versn canım yaaaaaa ama bulantı bile bana agır gelyr kim bilir kusma nasıldır

darılma sakın espırı olsun dıe soyluyorum :1::1:
ceken bılır acıyı çekmeyen ne bilsin
bana kusmaktan bahsetme kusmak kim sen kimsin :9::9::9::9:

Tanselim deee başladı bestelereeeeeeee
ohh yandan :)

İKİZMİİİİİ deıldır heralde kızamanın allah ısteyene versın olsa gosterırdı heralde :37:

Vallaa bilmem gösterirdi tabi olsa da ne bileyim fikir yürüttüm işte :27:
Ya dün bi topicc gördüm 4'üzlerine hamile kalmış klomen kullanarak tüp bebek flnda değil :)
Kızlar düşünsenizeeeeeee tam şenlik yaaaaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Tanselim deee başladı bestelereeeeeeee

Vallaa bilmem gösterirdi tabi olsa da ne bileyim fikir yürüttüm işte :27:
Ya dün bi topicc gördüm 4'üzlerine hamile kalmış klomen kullanarak tüp bebek flnda değil :)
Kızlar düşünsenizeeeeeee tam şenlik yaaaaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yaaaaaa ben çıldırırdım heralde yaaaaa allah dagına göre kar verrmşşşşş

yaaaaaa ben çıldırırdım heralde yaaaaa allah dagına göre kar verrmşşşşş

Başa gelen çekilir yavrummmmmm ne edecen :)
benim kuzenimin ikizleri vardı ordan biliyorum 2 taneyle bile uğraşmak öyle zorki
kesin yanında bi yardımcın olcak, öyle tek başına olcak gibi değil,
kiiiiiiiiiiiiiiii 4'üzleri hiç düşünemiyorum :)
ama yinede isterdim ikiz kızlarım olsun, çok güzel arkadaş oluyorlar birbirlerine allahım duy sesimi :)

s.a kızlar cumanız hayırlı olsun inş yapılan tüm dualar bugün kabul olsun olmayanlarında bu ay bebişi olsun amiiiiiiiiiiiiiin

a.s canım amin inşallahhhhhhh

gunaydın kızlar artık uykumdan uyunıp kusar oldum koku bıle duymama gerek kalmıyor sanırım benım mıgde bebegımı kıskanıyor mıllet bebısım dıe gezer ben mıgdem dıe yatıp kalkıyorum
hılal burdaymıs kacırmısım
sızden naber kızlar

ahh kuzummm benim mahvoldun yaaa serum falan vermiyorlar mı sana toparla azcık kendini :(

arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......

canım bi bilgim yok ateş topiğine sor istersen kullananlar var

Başa gelen çekilir yavrummmmmm ne edecen :)
benim kuzenimin ikizleri vardı ordan biliyorum 2 taneyle bile uğraşmak öyle zorki
kesin yanında bi yardımcın olcak, öyle tek başına olcak gibi değil,
kiiiiiiiiiiiiiiii 4'üzleri hiç düşünemiyorum :)
ama yinede isterdim ikiz kızlarım olsun, çok güzel arkadaş oluyorlar birbirlerine allahım duy sesimi :)
o zaman ilk duan benden bu mübarek günde rabbim sen deryama altız nasip et amiiiiiiiiiiiiin

Melek yaptıklarından bizede yolla tamda yemek saati valla
klomen sormuş biri canım istediğin gibi olabilirsin serbest devamlı çalış sen 5 gün kullanıp çağırmışmıştır yumurtalarının ebadına bakacak çatlatırsa vucudun iyi yoksa iğneyle çatlatır sonrasında ise bol bol çalış durmak yok :60: :60:
Tansel senin allah yardımcın olsun

Melek yaptıklarından bizede yolla tamda yemek saati valla
klomen sormuş biri canım istediğin gibi olabilirsin serbest devamlı çalış sen 5 gün kullanıp çağırmışmıştır yumurtalarının ebadına bakacak çatlatırsa vucudun iyi yoksa iğneyle çatlatır sonrasında ise bol bol çalış durmak yok :60: :60:
Tansel senin allah yardımcın olsun

yavvvvv ne demek haticm sennnn emrin olsun yaaaaa feda olsun size hemen hemde bol bol

tanselim deee başladı bestelereeeeeeee

vallaa bilmem gösterirdi tabi olsa da ne bileyim fikir yürüttüm işte :27:
kızlar düşünsenizeeeeeee tam şenlik yaaaaaaaaa :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doğrudur 4 tane yumurtasıda döllenmiştir. Banada hazirazn ayında 3 tane yumurtam vardı dr kendini hazırla büyük ihtimal olursa 3 üz olur demişti.ayy bizde kocacımla 3 üz bebek arabalarına bakmıştık
bi tane bile yok :52:

Back
X