Benim de mi aldatmam gerekiyordu bunları hak etmemek için?

canım benim ya
senin hiç bi suçun yok
kendi psikolojini düşünüyosan bu iki insandan kurtulmalısın
tamamen bağını kopar demiyorum ama kendi evin kendi hayatın olsun
onlarla telefonla filan görüşürsün
onlar da uzakta ne hali varsa görsün
baban bu durumu kabul ediyosa senin yapabileceğin birşey yok zaten
belkide kendine yediremediği için kabul etmiyodur
en iyisi uzaktan uzağa görüşmen

Son düzenleme:
Ama ben okurken sana da çok kızdım. Çok afedersin ama amiyene tabirle "kaşınıyorsun" güzelim.Ne diyim başka bulamadım.Sen hem okul oku hem işe gir ev tut kendine hayat kur, sonra da al evine.Hadi aldın, bir gün iki gün gördün ki yine hayatın mahfoluyor istemediğini gitmelerini söyle.Hayatından da uzak tut.Ana baba da olsa sana bunu yapıyosa çıkar hayatından.Bak bu anlattıkların çok çirkin hiç normal değil, uzak dur bence.Yoksa canın çok yanar daha...

Bazı kadınlar çok şanslıdır annen gibi..kocasını aldatır ama kocası yine onu başının üstünde taşır..
bazı kadınlar da şanssızdır senin gibi ilk başta..

ama sonradan şansı döner.

bazı şeyler kader kısmet..yapacak diycek birşy yok..

tabii ki haketmemişsin bunları..

fazla düşünme..ama onlarla da fazla görüşme...kabul et ve yoluna bak..

inşallah eşinden çocukarından yüzün güler..

Son düzenleme:
Böyle anne baba olmaz olsun
Artık düşünme , sorgulama bunları
Hayatını kurmaya, kurtarmaya çalış.
Umarım kendi aileni kurar mutlu olursun.

babacigina sorsana canim kapilardan gecerken filan zorlaniyor muymus hani boynuzlu filan ya bi de mide genisligi de var sonucta. Konunu cidden senin icin uzuldum ve takdir ettim olayin neresinden tutarsan tut mantikli bir yani yok ve sen boyle sacma bir olay yasadigin halde cok guclu ve olgunsun umarim hayatta her isin kolay olur ve iyi insanlarla karsilasirsin

Bence kendi adina sevinmelisin. neden sevineyim diyorsan bu kadar iyi yurekli bu kadar merhametli biri oldugun icin. sana neler yapmislar yinede hicbi karsilik vermemissin. Senin gibi bi evladin degerini bilmeyenler vicdansizdir benim.gozumde. umarim bu guzel yureginle cok mutlu olacagin bi yuvan olur. sevin cunku senin.cocuklarinin cok guzel yurekli bi annesi olacak. dert etme elbet.uzuluyosundur ama allah herseyi goruyor. sıkıntisini verdiyse mukafatinida verir. hakkinda herseyin hayirlisi olsun umarim sozlunde senin.icin hayirlidir canim benim.:1:

Öylesi insanlara da anne bana deniliyor ya, en çok ona üzülüyorum.
Anne - baba çok yüce, çok kutsal kavramlardır.
Şimdi o insanlar bu kavramları hakediyorlar mI?:19:
Allah'tan bulsunlar.
:19:

Durumuna gercekten cok uzuldum.
Konu anne baba olunca heleki boyle durumlarda insan ne yapacagini sasiriyor.
Bu saatten sonra yapacak bir sey yok, duzelmezler. Uzulen sen oluyorsun herzaman. Degmez...
Insallah sozlun sana hakkettigin degeri verir ve cooooook mutlu olursun.
Allah kaderini guzel kilsin.
Inan diyecek baska bir sey bulamadim.

bir anne baba öz kızını neden böyle davranır hiç aklım almıyor
ama sen en güzelini yapıyorsun nede olsu seni dünyaya getiren anne baba atsan atamazsın ki!
annen aldatma olayını senin üstüne yıkarak babana karşı oynuyor gibi geldi bana
sanki sen onların mutluluğunu istemiyormuşsun imajı çizerek babayı sana karşı doldurmuş annen
çokta güzel oynuyor oyununu belliki..
temennim evlenip mutlu bir yuva kurman yönünde canım
inş bu sabrının mükafatını evlenince alırsın

Ben de böyle düşünüyorum. Babam zaten çok çabuk etkilenecek biri, şaşırmıyorum o yüzden.

Amin çok teşekkürler.

Sözlüymüşsün umarım yeni yuvanda hep mutlu huzurlu olursun.
Ailen için tek kelime edemiyorum ama ne mutlu ki sana hem okuyup hem çalışan ayakları üstünde duran bir kızsın.
Allah hakkında hayırlısı versin.

Amin inşallah çok teşekkürler.

canım benim ya
senin hiç bi suçun yok
kendi psikolojini düşünüyosan bu iki insandan kurtulmalısın
tamamen bağını kopar demiyorum ama kendi evin kendi hayatın olsun
onlarla telefonla filan görüşürsün
onlar da uzakta ne hali varsa görsün
baban bu durumu kabul ediyosa senin yapabileceğin birşey yok zaten
belkide kendine yediremediği için kabul etmiyodur
en iyisi uzaktan uzağa görüşmen

Zaten aynı evde yapamadığım için daha 17 yaşında ayrılmıştım evden. Bir ara her şey çok güzeldi, eskide kaldı kötü olaylar artık mutlu olacağız diye düşünmüştüm.

Ama ben okurken sana da çok kızdım. Çok afedersin ama amiyene tabirle "kaşınıyorsun" güzelim.Ne diyim başka bulamadım.Sen hem okul oku hem işe gir ev tut kendine hayat kur, sonra da al evine.Hadi aldın, bir gün iki gün gördün ki yine hayatın mahfoluyor istemediğini gitmelerini söyle.Hayatından da uzak tut.Ana baba da olsa sana bunu yapıyosa çıkar hayatından.Bak bu anlattıkların çok çirkin hiç normal değil, uzak dur bence.Yoksa canın çok yanar daha...

Hayatımdan çıkaramam, vicdanen rahat edemem. Aynı evde yaşamak hataydı evet ama gelmeden önce hiç böyle değillerdi, çok değiştiler sanmıştım. Hep diyorum onlar bir adım gelse, ben on adım giderim. Böyleyim ben de ne yapayım.

Bazı kadınlar çok şanslıdır annen gibi..kocasını aldatır ama kocası yine onu başının üstünde taşır..
bazı kadınlar da şanssızdır senin gibi ilk başta..

ama sonradan şansı döner.

bazı şeyler kader kısmet..yapacak diycek birşy yok..

tabii ki haketmemişsin bunları..

fazla düşünme..ama onlarla da fazla görüşme...kabul et ve yoluna bak..

inşallah eşinden çocukarından yüzün güler..

Haklısınız. Tüm bunlara rağmen annem hala herkese ne kadar şanssız olduğun söyler.
Amin çok teşekkürler.

babacigina sorsana canim kapilardan gecerken filan zorlaniyor muymus hani boynuzlu filan ya bi de mide genisligi de var sonucta. Konunu cidden senin icin uzuldum ve takdir ettim olayin neresinden tutarsan tut mantikli bir yani yok ve sen boyle sacma bir olay yasadigin halde cok guclu ve olgunsun umarim hayatta her isin kolay olur ve iyi insanlarla karsilasirsin

Güçlü olmak zorundayım çünkü bu hayatta kendimden başka kimsem yok. Sözlüm canımdır ama yaşadıklarım bana kimseye %100 güvenmemeyi öğretti.

Çok sağolun

Bence kendi adina sevinmelisin. neden sevineyim diyorsan bu kadar iyi yurekli bu kadar merhametli biri oldugun icin. sana neler yapmislar yinede hicbi karsilik vermemissin. Senin gibi bi evladin degerini bilmeyenler vicdansizdir benim.gozumde. umarim bu guzel yureginle cok mutlu olacagin bi yuvan olur. sevin cunku senin.cocuklarinin cok guzel yurekli bi annesi olacak. dert etme elbet.uzuluyosundur ama allah herseyi goruyor. sıkıntisini verdiyse mukafatinida verir. hakkinda herseyin hayirlisi olsun umarim sozlunde senin.icin hayirlidir canim benim.:1:

Nasıl gözlerim doldu. Ne güzel yazmışsınız. Benim de en büyük iki hayalim; ilki kariyerimde istediğim noktaya gelebilmek ikincisi de tüm ilgimi sevgimi verebileceğim benim yaralarımı sarabileceğim, benim yaşadığım hiçbir şeyi yaşamayacak bir evlat sahibi olmak. İnşallah Rabbim nasip eder.

Öylesi insanlara da anne bana deniliyor ya, en çok ona üzülüyorum.
Anne - baba çok yüce, çok kutsal kavramlardır.
Şimdi o insanlar bu kavramları hakediyorlar mI?:19:
Allah'tan bulsunlar.
:19:

İşte ben bu kadar katı düşünemiyorum. Hep annemdir babamdır diyorum.
Belki de bu yüzden olanları hak ediyorum..

Durumuna gercekten cok uzuldum.
Konu anne baba olunca heleki boyle durumlarda insan ne yapacagini sasiriyor.
Bu saatten sonra yapacak bir sey yok, duzelmezler. Uzulen sen oluyorsun herzaman. Degmez...
Insallah sozlun sana hakkettigin degeri verir ve cooooook mutlu olursun.
Allah kaderini guzel kilsin.
Inan diyecek baska bir sey bulamadim.

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

öncelikle babanız pek midesizmiş hiç mi içinde kuşku olmdan devam ediyor.Anne ,baba okutur çocuğunu sen hem çalış hem oku hastayken bir tas çorba yapmasınlar ne biçim insan bunlar,ben hasta olunca komşuma bile götürüyorum yazık yzpamaz diye....kardeşiniz yok mu onu merak ettim ona nasıl davranıyolar...okulunu bitir mutlaka ayakların yere bassın inşallah sözlün iyi biridir kıymetini bilir tatlım çokk üzüldüm benim annem başımızdan ayrılmazdı,şimdi kendisi alzhemeir oldu 60 yaşında bizde ona çiçek gibi bakıyoruz çalıştığım halde,yarın yaşlanacaklarını hiçç düşünmüyorlar herhalde vicdansız annen ve baban...

şimdi birşey diyeceğim ama zor tutuyorum kendimi . baban nasıl bir erkek ya öle . aldatıldığını bildiği halde annene bu şekilde davranıyor . sana neden bu kadar kötü ?aklıma birşey geldi . sen üvey evlat falan olmayasın . senin kardeşlerin var mı peki ?varsa onlara nasıl davranıyorlar ?canım sen büyük bir yalanın içindesin bence . babam annen dediğin kişiler farklı işler yapıyor olabilir . çünkü hiç bir erkek karısının kendini aldatmasına göz yummaz . bence onlardan uzak dur . nişanlınla bir an önce evlen ..

Back
X