Benim de mi aldatmam gerekiyordu bunları hak etmemek için?

Daha yeniyim nasil cevaplayacagimi bilmiyorum galiba yeni mesaj yaziyorum ama neyse bi cevap vereyim dedim en azindan. bu arada gozlerinde dolmasin lutfen cok ayip aglarsan goz torbalarin cikar sonra sulugoz. ben her gece dua okurum oyle.kendi capimda namaz kilmiyorum ama iste bildigim kadariyla. bu gecede sevgilim icin okurken sanada okurum kiminin duasi dedikleri ben oluyorum hahahha baskasi icin dua edince tutuyor arada biraz deliyimdir ondan galiba hahaha sikma tatli canini sen bol.bol.opuyorum

bir anne evladına nasıl dayanır ya anlamıyorum bide gözünün önünde dayak yemesine göz yummuşsun yazık yaaa canım sen bi an önce evlen sözlünle kurtul derim ben

anneyim kızım öksürse hastamı olacak ay bişey olurmu diye düşünüyorum başından ayrılmıyorum

benim anacağızımda benim gibi üzerimize titrer

böyle konuları okuyunca çok şükür melek gibi anamla babam var diyorum.

Rabbim yardımcınız olsun ana babadır atsan atılmaz

Ergenlik dönemimdeydim annemin babamı aldattığını fark ettiğimde. Hele aldattığı kişi.. İnanamadım, konduramadım, anneler melekti kusursuzdu nasıl yapardı? Bir süre sabrettim bekledim ama sonra taşlar bir bir yerine oturdu ve emin oldum. Önce annemle yüzleştim, ağladı inkar etti sonra kabul etti. Çok pişmanım dedi. Kimsenin kandırılmasına göz yumamam dedim babama da anlattım. Annem babama karşı inkar etti, aile büyüklerine yansıdı olay ve anında örtbas edildi. Sonuç mu? Ben bunu babama söylediğimin ertesi günü eve gelmediğim için (annemin yüzünü görmeye dayanamıyordum) babam beni evire çevire dövdü. Sanırım benden çıkardı hıncını.
Sonra ben intihar girişiminde bulundum kaldıramadım annemin bana yaşattıklarını duyduklarım gördüklerim gözümün önünden gitmiyordu. Üstelik annem görüşmeyeceğim dediği halde tekrar telefonla konuştu ve ben bunu duydum. Gece beni acile götürdüler. Sabah babam 'Okula gideceksin' dedi üstelik yerimden bile kalkamıyordum. Hiç nedenini niçinini sorgulamadılar sanki bu olay hiç yaşanmamış gibi davranmaya devam ettiler.
Sonra ben evden ayrıldım, 17 yaşındaydım. Uzun bir süre ikisiyle de görüşmedim. Tekrar görüşmeye gittiğimde babam beni sudan bir sebepten dövdü, kendimi evden dışarıya zor attım çünkü babam öldüresiye dövme kapasitesine sahip. Sonra aradan geçen zamanda evlenmeye karar verdim, sözlendim:nazar: Zaten evleneceksin bir süre beraber yaşayalım kızımızla dediler, evime yerleştiler. Olmaz dedim yapamayız beraber dedim binbir türlü vaatlerde bulundular. Sonuçta anne baba dedim ses çıkarmadım değiştiler sanmıştım. Zaten ben hep annemdir babamdır candır dedim yaptıklarını unutmaya çalıştım.

Geldiklerinden beri hayatımı zehir ettiler. 20 gün önce felaket hasta oldum ama gözlerimi açamıyorum o kadar akıyor yattığım yerden kalkamıyorum. Hem üniversitede okuyorum hem de part time çalışıyorum, ama o gün işe gidemeyecek kadar kötüydüm. Babam 'Hiçbir şeyi yok işten kaytarmak için yapıyor' dedi. O sinirle çıktım gittim işe, 2 saat sonra bayılmışım. Sözlüm geldi hastaneye götürdü beni, annemleri aramış. İkisi de gelmedi. Eve gittim hastaneden sonra nasıl açım ama yemek yapacak halim yok. Annem 'Biz yedik, sen de kendine bir çorba yapıver' dedi. Nasıl ağladım ama hiçbir şey yapacak halim yoktu süt içip yattım. Tek kelime etmedim ikisine de. Ertesi günden itibaren 5 gün sözlümde kaldım Allah razı olsun o baktı iyileştim.

Şimdi aradaki farkı görün.
Dün annem hasta oldu. Babam etrafında pervane. İşe gittim döndüğümde sofra kurulduğundan beri üstü açık olarak bekleyen buz gibi bir çorba vardı. Babam 'Ye onu işte yeter başka bir şey kalmadı zaten annen hasta' dedi. O arada anneme kendi elleriyle meyve yediriyordu. Çay demledi, bana vermedi bile. 'Aman hayatım yeter ki iyileş' diyordu anneme. İçime çok oturdu yiyemedim hiçbir şey. Bu sabah da annemin sadece karın ağrısı olduğu halde, hastaneye götürdü. Kalkmışlar kahvaltı etmişler, 'Sofrayı topla anneni uğraştırma' dedi bana. Hiç kahvaltı eder misin diye sormadı. Zaten yemekleri genelde iki kişilik hazırlayıp yiyorlar. Ben yine de annem canım dedim, 'Geleyim mi annecim ben de hastaneye ister misin?' dedim. 'Orada bir de seninle mi uğraşacağım?' dedi.

Ben bunları hak edecek ne yaptım bilmiyorum. İçim o kadar acıyor ki. Çok uzun oldu ama düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Ben onları her şeye rağmen anne baba diye kırmamaya çalışıyorum ama bu kadar nefret edilecek ne yaptım onlara bilmiyorum. Sadece ağlıyorum.

Canımm senın yazdıklarını okuduğumda aklıma ılkk gelen ne oldu bılıyormusun..Sankı onlar senın özz anne baban değillermiş gibi hissettim.Yazdıklarını hayretler ıcınde okudum ..Ne blim bir anne bir baba kendiii evladına canınaa nasıl böyle davranırrr hiç aklım almıyor...Kardesın falan varmı...Varsa onlara da mı oyle davranıyorlar ??

Kendi hatan olmayan şeyler için hayatını zehretme canım. İnş. Sözlünle güzel sıcak bir yuvan olur. Ailenle de mesafeli ol demekten başka birşey gelmiyor elimden. Anladığım kadarıyla güçlü bir kızsın. Ailenden gülmemişsin eşinle kurduğun aileden gülersin inş.

Canımm senın yazdıklarını okuduğumda aklıma ılkk gelen ne oldu bılıyormusun..Sankı onlar senın özz anne baban değillermiş gibi hissettim.Yazdıklarını hayretler ıcınde okudum ..Ne blim bir anne bir baba kendiii evladına canınaa nasıl böyle davranırrr hiç aklım almıyor...Kardesın falan varmı...Varsa onlara da mı oyle davranıyorlar ??

Yani açıkçası benim aklımada babanın öz baban olmadığı geldi. Öyle değildir belki amainsan hele bir anne olarak konduramıyor.

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. İş, okul derken cevap yazamadım.

Evet, öz olduğuma eminim, annemin kopyası gibiyim zaten.
Kardeşim var ama daha çok küçük. İnşallah evlenince kardeşimi yanıma almak istiyorum benim yaşadıklarımı yaşamasına göz yumamam birtanemin.

Okuyunca şok oldum inan ki bu nasıl bi anne babadır diye. :17: Allah kolaylık versin canım. Annenin hatasını sende bastırmaya çalışmış sanırım baban hiç yapılmaması gereken bi tavırla hemde. Biran önce evlende kurtul onların bu vicdansızlıklarından. Sen yuva kurunca senden örnek alsınlar da utansınlar biran önce bence

Back
X