Benim de sevilmeye hakkım yok mu?

birisi heba olan en güzel yıllardan mı bahsetti.... ben 28 yaşındayım, benim hep platonık aşklarım oldu, kimseyle çıkmadım. hayatıma herkesı kolay alabilen biri degılım, onun da etkısı cok.

şu an yabancı bir cocukla ınternetten görusuyorum, o da ımkansız gibi görunuyor ama hayırlısı...

ben bile senın kadar takmıyorum da yaşımı, sendeki acele nedir...

kısmet işte...
daha yaşın küçük merak etme mutlaka çıkar karşına...
bide böyle biraz daha gizemli hatunlar daha çok dikkat çeker..
sen baya girişken eğlenceli bi kız olduğun için herkes böyle bi kafa kızla arkadaşlık kurmayı daha eğlenceli buluyo olabilir...

Çok doğru bir tesbit, beni ifade ettiniz :) bence bu tesbit üzerinde yoğunlaşmalıyız :)

19 yaşındasın ve 3-4 ilişkin oldu. ayrıca şu an da hayatına bir erkek girsin diye dua ediyorsun. bak canım sana kendi hayatımdan bişeyler söylim. 27 yaşındayım. 3 aylık evliyim. eşimle 2 yıl kadar görüştük. ondan önce de aynen senin gibiydim. başarılı, girişken sosyal vs. vs. üniversite hayatımın son zamanlarında eşim hayatıma girdi. öncesinde de çooook pişman olduğum kısacık bir ilişkim oldu. keşke hiç olmasaydı o kadar önemsizdi yani. sabırlı ol hayatın keyfini çıkarmaya bak. daha önünde çok uzun yıllar var. çok gençsin bunu aklından hiç çıkarma

Gerçek aşkı bulmuş insanın klişe sözü nedir biliyormusun
Şu beni benden alan duyguyu yaşamak için hayatıma ne kadar da gereksiz insan alıp göz yaşı dökmüşümdür.
O sana elbette gelir,sen onu arama bu hevese kapılıp ilerde keşke ilk onu tanısaydım diyebilirsin.
Bunları yaşayanda biri benim keşke ilk onu tanısaydım.
Emin ol çoğu bayan bunun pişmanlığını yaşıyordur yalnız kalmıyım diye 'takılmak' emek,zaman harcamak sen farkında olmadan senden çok şey götürür.
Aşk masum olduğu kadar acı verici tehlikeli birşey:)
Mesela şuan küsüz nasılda kavruluyorum nerden aldım başıma bu belayı diyorum:)))

Kızlarrr hepinize teşekkür ediyorum yorumlar için.. :3: inandım artık bekleyeceğim kısmetimi :) Hakkımızda hayırlısı akışına bırakıcam.. Benim üzüldüğüm şeyy, hep böyle mi olacak yani öyle olcakmş gibi geliyo

Erkek arkadaş durumu için yorum yapmayacağım
Nasip, kısmet olduğunu düşünüyorum

Ama kiloların için istediğin her an başlayabilirsin
Bende baya kiloluydum 95 filandım 64lere düştüm gerçi bu aralar almışımdır ama :)
Üniversite yıllarımı bildiğin obez olarak geçirdim
Şuan okul yıllarındaki en büyük pişmanlığın ne diye sorsalar direk; spor salonuna yazılmamak derim
Bunu yapabilirsin günde 1 2 saatini ayırabilirsin
Yazı bekleme yaza fit girebilirsin :34:

Son düzenleme:
Merhabalar... 19 yaşındayım, bu yıl üni.ye başladım.Kampüste değiliz,bölümüz 150 kişi falan,okulun çoğu da erkek.Yani tanışabileceğim insan sayısı oldukça az, çokken de bir şey değişmiyordu ama.. Neyse konumuza geleyim. Ben eğlenceli, ortamlarda olması istenilen, çok gülen güldüren mutlu biriyim aslında.Arkadaşlarım tarafından sevilirim,sosyalimdir. Şöyle diyeyim toplulukta öne çıkan biriyim, okul başkanlığı yaptım, şimdi de sınıfımın temsilcisiyim, girişkenimdir,sıcak kanlıyımdır.Ancak... Lisede benden hoşlanan hiç kimse olmadı,bugüne kadar 3-4 tane sevgilim oldu.Bir tanesi sürekli gittiğim cafede çalışıyordu, bir tanesiyle tesadüfen tanıştım mesela, sonuncusuyla da facebook'tan tanıştım.Son ilişkim 2011 nisan da bitti,yani nerdeyse 2 yıl olacak.Ama bu süreçte benden hoşlanan tek bir kişi bile çıkmadı.Etrafına iyi bakmıyorsun vs demeyin bakıyorum çünkü yalnızlıktan sıkıldım kendimi çok mutsuz hissediyorum.Belki şimdi size bunlar boş gelebilir ama ne bileyim genç bir kızım ben de arkadaşlarım gibi güzel şeyler paylaşmak istiyorum,özeniyorum... :14: Bazen diyorum, kilolu olduğum için mi kimse istemiyor beni?Ama her şey bu kadar basit mi yani.. Çirkin olduğumu düşünmüyorum,değilim. Ablam da sürekli kısmetin seni bir yerlerde bekliyor vs diyerek bana moral vermeye çalışıyor.İnanın belki yaşım daha küçük, belki komik ama Allah'a dua ediyorum, nolur benim karşıma da hayırlı birini çıkart en güzel yıllarım heba olmasın.. Özgüvenli biri iken kendimi eksik hissetmeye başladım, neden kimse bana ilgi duymuyor diye düşünmekten.. Ne olur beni hor görmeyin, sadece içimi dökmek istedim,beni anlayıp güçlenmemi sağlayabilirsiniz diye. Aslında tek istediğim sevmek,sevilmek,mutlu olmak...

Canım 19 yaşındasın, öncelikle bunu unutma. Yani senin için hayat yeni başlıyor.
Sıkılıyorum diyorsun, o zaman okulundaki kulüplere üye olmanı öneririm.
Sonuçta biriyle çıkmak için çıkılmaz ki:)
Kilo problemin varsa bu durumu kendine bahane et ve spora başla derim.
Spor hem ruh hem de beden sağlığını iyileştirecektir.

Seni anlıyorum ama önce düşünce tarzını değiştir bence
Herşey sevgili demek değildir
Hem sevgilisi olan insanlar mutlu mu sanıyorsun türlü türlü dertleri var kendilerine göre
Bence asıl sevgili bulup en güzel yaşlarını heba etme :34:

Kilo milo bahane...
Nice kilolu bayanlar var zayıf delikanlılarla beraber...
Kilonu hiç takma kafana .
Allahın izniyle önünde koca bir ömür var.
Er geç çıkar karşına seni hakeden biri.
Daha çok toysun acele etme derim.

ay daha minnaksın sen gerçi ben de 22 yaşındayım ama sen 19sun minnaksın işte! :1::1:
ben de o zamanlar kafaya takardım bazen ama boşver çıkar biri karşına kasma kendini, akışına bırak
ayrıca kiloluyum falan deyince obez sandım ben de, fotoğrafına baktım öyle aşırı bi halin yok gayet cici gözüküyorsun
zaten bunun tiple ilgisi yok bence, biraz cilveli ve gizemli havalı takılacaksın :27:

Çok tatlı anlatmışsın. :)))

Kilo işi halledilir, kafana takma.
Kiloların sevgili edinmene engel değil aslında ama ideal fiziğine kavuşman artı olur mutlaka.

Ayrıca bazı erkekler çok beğendiği halde bunu hiç çaktırmayabiliyor.
Belki de senden uzaktan uzağa hoşlanan birileri vardır, kim bilir ... ;)) :))

Bir de gerçekten ortam insanı olan tiplerle genelde arkadaşlık düşünülür.
Kanka gözüyle bakılır. Genelde böyle oluyor. :44:

sinemaya git, kurslara, üniversitenin kulüplerine takıl, arkadaşlarınla kısa/uzun seyahatlere çık, içinde yaşadığın şehri keşfet... Kitap oku, yürüyüş yap, kendine bak... Bunları yapmak için sevgiliye filan ihtiyacın yok, bu yılların kıymetini çok iyi bil... İleride insanın çok zamanı olmuyor. Kendini geliştir, kocaman bir dünya var önünde... Erkek arkadaş da yaşadığın ve girip çıktığın ortamlarla birlikte elbet çıkar karşına ama şu dediklerim kadar keyif vermezse şaşma... (forumdaki evlilik, sevgililik sorunlarından erkeklerin o kadar da her şeyin çözümü olmadığını anlayabilirsin.)

Ama şu zayıflama tavsiyesini ciddiye al, erkekler ne kadar anlar, orasından emin değilim de bizim özgüvenimizin yükseldiği kesin; başka yürür başka bakarsın...

Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim, o kadar güzel cevaplar veriyorsunuz ki :)) Okuduğum yere döner dönmez mutlaka başlayacağım bir şeylere, önceliğim spor.. :21:

Back
X