Benim derdim bitmiyor bu sefer de ukraynaya gidiyor.

Yo sadece bu degil hepsini okuyamadım zaten ama gülücükler falan var seninle konusmak cok gğzeldi gibi sözler var

Ne gülücük mü atmış kesin kocanızda gözü var. Seninle konuşmak güzeldi cümlesinde ne var onu da anlamadım nezaketen kurulmuş sıradan bir cümle. Senin yatmak çok güzeldi yazmış gibi tepki vermeyin lütfen. Madem bu kadar takıntılısınız kocanızı eve kitleyin işe girip siz çalışın. Ayrıca watsaptan arayabilirsiniz onun için hattı açtırma vs gerek yok sadece bulunduğu yerde wifiye bağlanması yeterli

Dear yazmış ve sen kocanla kırıştırıyor sandın değil mi:))) o zaman ben bizim okulun bütün öğrenci ofislerindeki , bölümdeki, ve bilumum alanımdaki herkesle fingirdiyorum, bazıları kadın ve ben heteroseksüelim ama olsun :)))

Rusya - Ukrayna da bizim milletin korkulu rüyası.
Dear da öyle sandığınız gibi "canım bitanem hayatım" gibi bir anlam taşımıyor. Sanki "Errrrkeğimmmm" mi demiş kadın, bu ne hiddet ne celal

Bu arada tavsiye, google translate kullanmayın :)

Yanlış dear : erkeğim adaleli aşkım, sensiz hayat geçmez demek

Başka şeyler varsa bilemem ama mesele “dear” kelimesi ise tedirgin olmanız son derece anlamsız..
Ben de yabancı birine mesaj yazsam herhangi bir konuda,hele de iş yapıyorsam o kişiyle “dear bilmem ne” diye cümleye başlarım..

Mesajlaşmışlar dear mear demiş tamam da devamı var mı? Sonra çinli abla geleceğim yanına bana kalacak yer ayarla demiş mi? Do you have bed for me demiş mi mesela?

Belki eşin aldatıyor. Belki aldatacak bunun garantisi yok. İçinde o alçaklığı barındırıyorsa hiç gitmeseydi de aldatacaktı. Bence sen takıntılı birisin. Herkese tek tek konuşmayı çevirin o zaman deyip durmuşsun. Burda çalışan kadınlar diyor ki “bu bizim iş ilişkilerinde kullandığımız bir hitap” Bu kadar işte.

Seninle konuşmak güzeldi demiş. Olabilir. İş yapılmıştır. İki tarafta memnundur. Karşılıklı maddi çıkarlar söz konusuysa denebilir. Çünkü karşındaki kadın Türk değil. Buralardaki ahlak ve toplum kuralları onu bağlamaz. Hatta eşin için ne kadar kaba bu adam demiş olabilir. Belki de ne kadar kaba bu Türk erkekleri dedi ülkece imajımız sarsıldı şuan :)) ciddi paralar dönen bir ortamda kimse kimseye efelik yapamaz. Herkes kibar olmak zorunda. Eşinin kaybedeceği bir iş patronuna ciddi bir zarar olarak geri döner. Şimdi sırf takıntılı bir eşi var diye bu riski göze mi alsın?

Ayrıca iş ortamında yazışacağı ya da konuşacağı bir kadına ilk etapta kimse ben evliyim demez. Dolayısıyla karşıdaki kadın beğenebilir. Görüşmeyi sürdürmek isteyebilir. Bu kimseyi yılışık yapmaz. Burda konularda okuyoruz değil mi birisini görüp beğenmiş tekrar konuşmak için tüyo istiyor. Biz ona yılışık demiyoruz. Erkek evli olduğunu kendi bilecek önce. Kendi içinde hazmedecek kabullenecek sonra böyle bir durumda mesafe koyacak.
Daraltıp bunaltma adamı. Demek ki o da sana güveniyor ki bırakıp gidebilmiş. Hiçte bebekler var yapamaz denecek bir durum değil. Buraya girip konu açacak ve yorum yazacak vaktin varsa mesela sosyal medyadan bir erkekle de yazışabilirsin. Bu aldatma sayılmaz mı?

Hayatı kendinize zindan etmeyin. Şimdiden önlem alamazsın. Sadece başıma gelirse ne yaparım diye bir plan yapıp rahatla. Gerisini o olaylar olunca düşünürsün.

Yaptıgınız yorum için teşekkür ederim veb o ceviriyi dearın nasıl kullanıldıgını bilemeyiz diye yorum geldiği için sordum yazdıgım seylerin türkçesini biliyorum sadece dear kelimesinin resmi mi yoksa samımı mı kullanıldıgı anlasılsın diye yazdım bir ikincisi esim kadını dün engellemiş nedenini sorduğumda sacma sapan oan konusmaya basladı bende engelledim dedi ama o konusmaları göremedim cünkü tlfnunu kapattı komple beni bu düşüncelere sokan seyler ayrıntılar sanırım

Ne yapsin işi buysa gitmek zorunda sahsen ben esim aldatir mi diye hic suphe duymuyorum olurda yaparsa da kapi orda disimda kalır hemen kendi kaybeder

Görmene gerekte yok bence. Engellemesi yeterli. Dediğim gibi işte durum. Karşı taraf devam etmek isterse bile erkeğin tutumu önemli. Eşin engelleyerek güzel bir cevap vermiş ona. İrdeleme fazla. Ben de bugün bir hata yaptım. Eşimle sohbet ederken eski iş yerini anlatıyordu ve ben ona bir kızı(eşimden hoşlanan) sordum ne yapıyormuş diye. Sonra kendi kendime kızdım ne diye hatırlattım ki. Şimdi düşünse ya evet gerçekten ne yapıyor acaba dese sosyal medyadan aratsa bu sefer ona kızıp başka konum olacak kavga etmek için. Bazen biz kendi kendimize yapıyoruz.

Ben Allah’a havale ettim. Yaparsa elbet ortaya çıkacak çok yürekten inanıyorum buna. O yüzden şimdiden sorup kavga çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sordukça eşini uzaklaştırırsın kendinden. Düşünsene sürekli aldattığını ima eden bir eşe senin tahammülün ne kadar olur?

Bakıs acınız yazdıklarınız cok dogru ben 6 aydır calısamıyorum oncesinde 10 senelik calısma gecmişimvar biri bana böyle yazdıgı zaman ben direk keserdim muhabbeti kesmezsem yüz veriyormus gibi hissederdşm kendimi onun böyle yapmamıs olmasi da bana ters geldi sanırım kendimle kıyaslıyorum bana eşim bos yere sürekli aldatıyorsun dese bende kendimi kötü hissederdim ama birseyler sezip görüp söylese kendimde hata arardım gördüklerimi yanlıs yorumlamıs olabilirim bunu öğrenmek için buraya yazdım zaten dısardan bakılınca daha net belki insan işin içinde olunca bazen göremeyebiliyor

Yazılanlardan anladım ki benim derdim esim degil kendim maddi zorluklar evimizin yıkılmıs olması iki bebek lohusalık sendromu uykusuzluk yorgunluk eve kapanmıs olmak belki beni bu durumlara getirdi ve pire için yorgan yakmaya kalkıyorum demek ki benim bbu yönde konu açmam lazımmıs

Sen de yalnızsın şuan istersen sen aldatabilirsin.Bu muhabbetleri çok dillendirme bence eşin de senin için aynı düşüncelere girebilir. İçinde yok ve yapmıyorsun,bahanen yok.O zaman o adamın içinde var mı soru bu? İçinde yoksa o yazmış,oraya gitmiş vs etkilemez. Karakter meselesi. Bence abartıp darlıyorsun. Yanlışını görürsen yap bunu. Şu an aranızı durduk yere bozma

Valla bozdum bile o sinirlenip bana rest cekti bende ona gelme bir daha buraya o zaman dedim yanlıs yapmısım ya gelmesini ta aramasını bekleyeceğim artık

Valla bozdum bile o sinirlenip bana rest cekti bende ona gelme bir daha buraya o zaman dedim yanlıs yapmısım ya gelmesini ta aramasını bekleyeceğim artık
tebrik ediyorum bir daha yapma özgüvenli olduğunu görsün değilsen bile öyle davran ki adam aciz görmesin seni.Kuruntu yapma

Misal verdim ben sadece bu değil tek tek yazsam okuyacakmıydınız ayrıca ileri düzeyde değil evet ama anlayacak kadar biliyorum ne yazık lı
Konuşmaların içeriğini bilmiyorum ama yazdığınıza şöyle bir örnek vereyim. Ben öğretmenim. Yabancı uyruklu öğrencilerimiz var. Tek kelime Türkçe bilmiyorlar. İngilizce leri iyi ama. Öğrencimin annesine mesaj attım bi konu ile ilgili. Bana karşılık attığı mesajda dear diye hitap etti bana. Yani canım anlamını taşımıyor her zaman.
Erkekler bu tarz basit kıskançlıkları hiç sevmez. Bunalırlar. Eğer niyeti varsa sen napsan da yapar. Bu tarz şeyler yüzünden huzurunuzu bozmayın. Güveniyorsan bu tarz şeyler için tatsızlık çıkarma.

Ya guvenmeyi ögreneceksin olmuyorsa bosayacaksin daha da olmuyorsa sal gitsin .
Hayatiniz boyle mi gececek .
Sınırdan çıkmadan aldatan yokmu yahu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…