- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi elifelif123
-
canım iş ingilizcesinde bu böyledir, ayrıca whatsapptanda yazışıyoruz haftasonu hatta pazar günü bile. Dear yada dear elif diyorum ne diyeceksem.Konusurken insanlara dear diye mi hıtap ediyorsunuz nasılsın sayın gibi oluyor o zaman mantıksız gibi geldiği için tepki verdim
ozaman yurt disinda calistirmayacaksiniz adami yani ithalat ihracat yspmayacakozaman ac kaliyorum dersiniz degil miDogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
Merhaba hanımlar venim derdim eşim eski konularımda yazmıstım eşim yrni bir işe girdi ithalat ihracat sorumlusu sürekli fuarlara gidiyor cinli bir kaç bayanla mesajlarını görmüştüm transtlate ile cevirdim kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs laf arasında esim hep kısa cvplar vermiş mesela dear ı cant open photo yazmıs eşim sadece ok. Yazmıs onun dısında günaydın nasılsın iyiyim sen nasılsın gibi konusmalar var onun için dear kelimesi gözüme carptı eşim birşey yazmamıs olsa bile benim canımı sıktı ve ona söyledim bir daha olmayacak falan dedi ama artık benim içime süphe girdi bugun ukraynaya gitti 4 günlüğüne fuara gitme dedipim halde benim işim bu dedi ve gitti işten cıkamaz maddı anlamda cökük durumdayız cunku ama bu işler de benim cok canımı sıkıyor giderken kavga ettik küs gitti oralarda ne halt edecegini bile bilmiyorum ben nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin lütfen[/Qboyle yaparak daha kotu duruma gelirsin suan yaptigin tek sey kiskanclik ortada bise yok
Niye açtırmadı?Telefonu yurtdısına kapalı arayamıyorum ki
Ah paralarını yesek diye bekliyorlar amaMerak etme ukraynadakı kadınlar da ahh Turk erkeklerı gelse de onlara asılsak dıye sırada beklemıyorlar . Aldatan adam senın gozunun onunde de aldatır .
O yıyıcıler Turkiyede de var fazlasıyla. Ukraynaya ozel bır durum degıl bence . Bizim herifler yabancı kadınları bekarım dıye kandırıp vakit gecırıyorlar. Turkıyede evli oldugunu bile bile adamlara gıdenler de var .Ah paralarını yesek diye bekliyorlar ama
Yoo onlarda biliyor ve umursamıyorO yıyıcıler Turkiyede de var fazlasıyla. Ukraynaya ozel bır durum degıl bence . Bizim herifler yabancı kadınları bekarım dıye kandırıp vakit gecırıyorlar. Turkıyede evli oldugunu bile bile adamlara gıdenler de var .
Burda gizli kapaklı yasananlar orada aleni yaşanıyor ondan ınsanlara fazla geliyor bence. Ama ne olursa olsun kadında degıl erkekte ararım ben suçu. Niyetı bozuk adamı Arabıstana gonder orada da yapar.Yoo onlarda biliyor ve umursamıyor
Türkiye de 1 se orda 10 katıdır emin ol
Biliyorum da konuşuyorum
Atmıyorum Yani
Gözümün önünde yaşandı
:)) Bu konuşma yüzünden mi kadına yılışık dediniz?Pekala sizden rica etsem su konusmayı cevirir misiniz.
Hı good morning..... (eşimin ismi) how are you
Fine and you
Thanks can you photo what you need
Ok (resim gönderimi) 1 saat sonra
Dear ı cant open any photo can you send email?
Ok.
Rica ediyorum cevirir misiniz o sayın olarak mı kullanılmıs canım olarak mı
Yo sadece bu degil hepsini okuyamadım zaten ama gülücükler falan var seninle konusmak cok gğzeldi gibi sözler var:)) Bu konuşma yüzünden mi kadına yılışık dediniz?
İşiniz zor, sizin de eşinizin de.
Bilmem onu soracak zaman kalmadıNiye açtırmadı?
Orası öyle amaBurda gizli kapaklı yasananlar orada aleni yaşanıyor ondan ınsanlara fazla geliyor bence. Ama ne olursa olsun kadında degıl erkekte ararım ben suçu. Niyetı bozuk adamı Arabıstana gonder orada da yapar.
Neyse boşvet adam çalışmaya gitmişBilmem onu soracak zaman kalmadı
Bizim herifler sazan olduktan sonra onları avlayan her yerde bulunur canım :)Orası öyle ama
Ben yinede orda durumun daha kötü olduğunu savunuyorum
Tabi burda da var
Zaten hiçbirşeu gizli kalmaz
Gizli kalsa zaten bilemezdik değil mi?
kadın buna canım falan yazmıs yanı dear yazmıs
Avlasınlar oh iyi yapıyolarBizim herifler sazan olduktan sonra onları avlayan her yerde bulunur canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?