Benim derdim bitmiyor bu sefer de ukraynaya gidiyor.

Dogru ama sürekli ya yurt dısına ya sehir dısına gitmesi ve bu tür yılısık kadınlarla dıyalog halınde olması rahatsızlık veriyor söylediğimde de bu benim işim diyor
ozaman yurt disinda calistirmayacaksiniz adami yani ithalat ihracat yspmayacakozaman ac kaliyorum dersiniz degil mi
ozaman susun ve esinize guvenmeyi bilin

Duyan da beybi demiş sanır böyle şeylere takılıp durursaniz kafayı yersiniz. Adamı fanusa kapatamayacaginiza göre güvenin eşinize. Ha güvenemiyorum derseniz adamı eve kilitleyip siz çalışın.

Bugun ne sacma konular okudum yahu. Adam musterisine ne diyecek karim paranoyak bana dear deme mi diyecek. Yada patronuna ne diyecek ben orda uckurumu tutamam diye dusunuyor karim baskasimi gitsin diyecek. Vallahi bana cok anormal geliyor bu mantik.

Ah paralarını yesek diye bekliyorlar ama
O yıyıcıler Turkiyede de var fazlasıyla. Ukraynaya ozel bır durum degıl bence . Bizim herifler yabancı kadınları bekarım dıye kandırıp vakit gecırıyorlar. Turkıyede evli oldugunu bile bile adamlara gıdenler de var .

Yoo onlarda biliyor ve umursamıyor
Türkiye de 1 se orda 10 katıdır emin ol
Biliyorum da konuşuyorum
Atmıyorum Yani
Gözümün önünde yaşandı

Yoo onlarda biliyor ve umursamıyor
Türkiye de 1 se orda 10 katıdır emin ol
Biliyorum da konuşuyorum
Atmıyorum Yani
Gözümün önünde yaşandı
Burda gizli kapaklı yasananlar orada aleni yaşanıyor ondan ınsanlara fazla geliyor bence. Ama ne olursa olsun kadında degıl erkekte ararım ben suçu. Niyetı bozuk adamı Arabıstana gonder orada da yapar.

:)) Bu konuşma yüzünden mi kadına yılışık dediniz?
İşiniz zor, sizin de eşinizin de.

Burda gizli kapaklı yasananlar orada aleni yaşanıyor ondan ınsanlara fazla geliyor bence. Ama ne olursa olsun kadında degıl erkekte ararım ben suçu. Niyetı bozuk adamı Arabıstana gonder orada da yapar.
Orası öyle ama
Ben yinede orda durumun daha kötü olduğunu savunuyorum
Tabi burda da var
Zaten hiçbirşeu gizli kalmaz
Gizli kalsa zaten bilemezdik değil mi?

Yahu yapcak olan adam ulraynayımı bekler
Eşinizi bu kadar sık bogaz edip kendini bişey sanmasını saglayıp bi tarafını kaldırırsanız eşeğin aklına karpuz kabugu sokmus kadar olursunuz
Biraz özgüveniniz yüksek durun yapamıyosanızda öyle gösterin kendinizi
Yaparsa kendi kaybeder korkusu olsun adamda

Orası öyle ama
Ben yinede orda durumun daha kötü olduğunu savunuyorum
Tabi burda da var
Zaten hiçbirşeu gizli kalmaz
Gizli kalsa zaten bilemezdik değil mi?
Bizim herifler sazan olduktan sonra onları avlayan her yerde bulunur canım :)

Ooo ben kac aydir bekliyorum.
Rusya , ukrayna , kibris daha kac ülkeye daha gtti.
Ovv rahat ol hepimiz rahatlayalim falan demiyorum ama rahat olmaktan baska yapacak birsey var mi
Ister kuruntu yapin ister adami darlayin sonuç degismez.
sizi beklemek isterse bekler istemezse kafasına koyduysa aldatir.
Ha aldatan da sonuçlarına katlanır elbet.
Ben bir kere demedim mesela oo güzel kızlar var beni aldatacak misin ne oluyor falan filan diye. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…