• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Derdim de ablam

tencerekapakmisali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.784
3.124
248
yaa çok sıkıldım artık bu muhabbetten,haksız mıyım bi deyiverin..:31:

ben anneme yakın oturuyorum,ablam da şehir dışında..Ramazan'da eniştemin şehir dışında işi çıkmış ablamda evde yalnız kalmamak için annemlere geldi.yaklaşık 18 gündür annemlerde yani.Benim derdim ablamın beni sürekli yanına çağırması,hep birlikte olmak istemesi.

Ramazan'ın 3.günüydü geldiğinde o akşam biz de iftara anneme gittik birlikte açtık iftarımızı.Daha sonra hafta içi 3 gün iş çıkışı 1-2 saat yanlarına uğradım ben çocukları görmek için.Sonraki Pazar hep birlikte bir yere davetliydik,orda görüştük yine, 2.hafta içi yine ara sıra uğramaya çalıştım hatta bi gece eşimin işi vardı bende iftarımı onlarla açtım, 2.pazar annemler yakın akrabaları davet ettiler bende yardıma gittim yine birlikteydik.Pazardan beri göremedim diye dün akşamda eşime arkadaşlarıyla buluşmasını rica ettim yine ordaydım.İftardan sonra bana yüzünü göremiyoruz,15 gündür burdayım gelmiyorsun falan dedi ama ben güldüm geçtim,hayat şartları naparsın dedim geçiştirdim.

Bu akşam da annemin arkadaşları gelecekmiş ablam dün akşam sordu sen yarın gelir misin diye,bende bilmiyorum ki şimdiden birşey demiyeyim dedim.Aslında pek gidesim yok ama kırmamak için bilmiyorum dedim,şimdi soruyor geliyor musun diye.Bende yok abla,dün beraberdik zaten eşimi yalnız bırakmıyayım dedim bozuldu bana,iyi öyle olsun diyor.istiyor ki ben eşimi bırakayım sürekli onlarla vakit geçireyim,ee normal zaman olsa tamam bırakayım ama Ramazan mübarek ben adamı evde niye bırakayım.Eşime gel beraber gidelim desem babam genelde evde olmuyor annem+ablam+ben oluyoruz ee haliyle de sıkılıyor adam.
benim bir evim olduğunu ve evli olduğumu idrak edemiyor,beni çok zor durumda bırakıyor.her çağırdığında hayır diyip bahane bulmak zorunda kalıyorum.eşimde git yeğenlerini gör ben başımın çaresine bakarım diyor ama benim içim el vermiyor.:50:

çok uzun ve karışık oldu kusura bakmayın kızlar :26:

Son düzenleme:
Ayy kıyamam ya ablanıza niyeyse çok kanım ısındı hep birlikte olmak istiyor demek ki :16:
Çok alakasız bir giriş yaptım ama benim de canım gibi sevdiğim bir ablam olunca duygulanıverdim :1:
Kötü bir niyeti yoktur tabiki ama anneniz uyarsa tatlı tatlı, kızım o da gelemiyor kocası yalnız kalıyor falan dese?

Ne güzel ya ablanız gelmiş,
benim de ablam yıllık izninde geldi buraya 16 gün kalacak, yoksa yılda 1-2 defa anca görüşebiliyoruz
onu da çok özlüyorum, yeğenimi de
Kıymetini bilin.. Vakit geçirebildiginiz kadar geçirin..

evet görüntüde öyle gözüküyor ama ablam zaten 2 haftada bir gelir illaki görüşürüz çok uzak değil yani..

bir de bizim ablamla abla-kardeşi muhabbetimiz pek yok.bir araya geldiğimizde çok sohbet etmeyiz edemeyiz.ablam kendi dertlerini anlatmayı seviyor,genelde o anlatır ben dinlerim.paylaştığımız pek birşey yok yani :50:

Bencede sorun yok esinizi zaten hep görüyorsunuz ablanizi hep degil ama esinizi tek birakmak istemiyorsaniz o size gelsin hem esiniz tek kalmaz hem ablanizla bir arada olurdunuz .. sizde iftar daveti verin

Ha o zaman farklı..
Bende yilda birkaç kez gorusuyorsunuz sandim.
Ablaniza aciklayin o zaman esim yalniz kaliyor bozuk atiyor falan..

anlatıyorum ama anlamak istemiyor ki.c.tesi gündüz gittim 2-3 saat oturduk.neyse ben kalkacaktım,ablamda akşam iftara gelin dedi.bende abla birtek cumartesimiz var hafta içi biryere gidemedik,sultanahmet tarafına gitmek istiyoruz dedim."hadi canımm","yapma bee ","bizim kocamız yok,biz napalım " gibi tepkiler verdi..
çok garip gerçekten:20:

Bencede sorun yok esinizi zaten hep görüyorsunuz ablanizi hep degil ama esinizi tek birakmak istemiyorsaniz o size gelsin hem esiniz tek kalmaz hem ablanizla bir arada olurdunuz .. sizde iftar daveti verin

yarın akşam bize gelecekler inşallah..
ya bizim aile ilişkilerimiz aslında o kadar birbirini her gün görecek kadar sıkı fıkı değil..ablamın eşi yanında olmadığı için kasıtlı yaptığını düşünüyorum ne yalan söyliim :26:

kesınlıkle katılıyorum

Back
X