- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 31
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Yargilarsiniz diye eşim dedimArkadas masallah bdv nin en ateslisi zaten baska konusu yokgecenlerde esim diyordu simdi sevgili olmuslar
Haydar abi olabilirArkadas masallah bdv nin en ateslisi zaten baska konusu yokgecenlerde esim diyordu simdi sevgili olmuslar
Evet biz çok kötü şeyler yaşadık şükürler olsun rabbime geçti sonra geldi barışmak için uğraştı tabiki bakireliğimi vermiştim bende isterdim evlendigimde olsun ama oldu bi kereAnladım sevgilimisiniz şu anda
Kk nın kasınları bugun istekli ve arzulu.Sevgılısı olmayanlar eşi olmayanlar yatıp uyusun:)Bir kaç buna benzer konu daha var şuan acaba diyorum bugün kadınların arzularının tavan yaptığı bir gün mü
seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum
Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
Hayır tabikideHem evlisiniz hem sevgiliniz mi var?
Kimse seni yargılayamaz.Herkesin bu konuda kendine göre inancları vardır.Olabılır özleyedebılırsınız.Ama daha yumuşatarak söyleyin.Umarım her sey gonlunuzce olur.Yargilarsiniz diye eşim dedim
Yargilarsiniz diye eşim dedim
Amin inşallah anlayışıniz için teşekkür ederim ben biraz kötü yaşadım şükürler olsun geçtiKimse seni yargılayamaz.Herkesin bu konuda kendine göre inancları vardır.Olabılır özleyedebılırsınız.Ama daha yumuşatarak söyleyin.Umarım her sey gonlunuzce olur.
Kk nın kasınları bugun istekli ve arzulu.Sevgılısı olmayanlar eşi olmayanlar yatıp uyusun:)
Bence de haydar abi
Ateşli kkler:)kaçalım uyuyalım :)benim de başım ağırıyor
bu nasıl bir fantazi ola ki böyle
İsim de Bi garip geldigidelim buralardan
Unimi okuosun.Seni sevmediğini hissettıgın yerde durma.Evliyim de deme olanı anlatki insanlar yardımcı olmaya calıssınlar.Bende kimseye bişey anlatamadıgım için her seyı buraya yazıorum .Guzelde yorumlar alıyorum.Bazılariniz bilip bilmeden alay eder gibi ciddiyetsiz bi hale bürünüyor ama gerçekten insanlarin derdi farklıdir ben evli değilim ve evli olmadığım icinde bu benim için hep dikkatli olmam gereken bir konu erkekleri biliyorsunuz çıkarları için neler yapacaklarını bu yüzden size soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?