Benim derdim değil ama sorum var

Anladım sevgilimisiniz şu anda
Evet biz çok kötü şeyler yaşadık şükürler olsun rabbime geçti sonra geldi barışmak için uğraştı tabiki bakireliğimi vermiştim bende isterdim evlendigimde olsun ama oldu bi kere

Kimse seni yargılayamaz.Herkesin bu konuda kendine göre inancları vardır.Olabılır özleyedebılırsınız.Ama daha yumuşatarak söyleyin.Umarım her sey gonlunuzce olur.
Amin inşallah anlayışıniz için teşekkür ederim ben biraz kötü yaşadım şükürler olsun geçti

Bazılariniz bilip bilmeden alay eder gibi ciddiyetsiz bi hale bürünüyor ama gerçekten insanlarin derdi farklıdir ben evli değilim ve evli olmadığım icinde bu benim için hep dikkatli olmam gereken bir konu erkekleri biliyorsunuz çıkarları için neler yapacaklarını bu yüzden size soruyorum

Ööööff çok sıradan yargılanmamak içinmiş ee millete boşanmak istediğimde vs vs diye dil dökmüşsün bi ton azcık reality show izle lütfen

Unimi okuosun.Seni sevmediğini hissettıgın yerde durma.Evliyim de deme olanı anlatki insanlar yardımcı olmaya calıssınlar.Bende kimseye bişey anlatamadıgım için her seyı buraya yazıorum .Guzelde yorumlar alıyorum.

Bacim o degil de biz hitap sekline karar veremiyoruz abi mi desek bacim mi desek diye butun konular 2 cumleden ibaret ve icerik ayni surekli bu saatlerde aciliyor ama muhtemelen biz kotu kalpliyiz

Daha önce seviştiyseniz onu özlediğinizi arzuladığınızı diyebilirsiniz sorun yok da sorun ilişkiye girmek istiyorum şeklinde garip bir ifade ile demenizde.
Daha ilişki yaşamadıysanız kel alaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…