Benim derdim değil ama sorum var

Gerçekten mi?Ben inanmıştım oysaki

Arkadaşlar benim bir sorum olucak eşimden biraz utanıyorum yani danset diyor ama çekiniyorum bunu nasıl yenebilirim cilveli değilim

Ya peki üstündeyken neden hiç zevk alamıyorum çoğu kadında bu böyle mi

Eşinizle nasıl güzel bir gece geçirirsiniz ben güzel bir gece yaşamak istiyorum ama bulamıyorum yardım eder misiniz

Eşimle son 1 aydır çok monotonlastık yani ilişkiye gir çık bitsin gibi nasıl heyecanlı hale getirebilirim

Ben korunmak istemiyorum ama eşim istiyor çocuklar benim içinde çok değerli ve masum

Arkadaşlari ile maça gider laf etmem güzel gece geçirmek için hazırlanirim ama yine değersiz davranıyor

Eşim eve geç geliyor geldiğinde de iki dakika iliski için ilgili davranıyor sonra yemek var mi ne yicez diyor ne yapmam lazım bilmiyorum

Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum

Ya sarılmiyor bile opmüyor uzak kalinca anca yapıyor yoruldum o kadar isteksiz ki sadece kendini mutlu etmek istiyor pozisyon bile aynı

Evde aynanin karşısına geçin bi bakin oraniza sonra kendi kendinize deneyin ilk once bir parmağınızla derin nefes alip verin oranin açık olduğunu goruceksiniz

Doğum yapan kadın da ne gibi fiziksel değişiklik oluyor

Ovvvvv şeker Selin... naptın sen ya:))

Bu ne ya. Bu nasıl hayal gücü. Hadi erkek biri bunları yazdı kk hatunları cevap yazdı ne geçecek eline. Nasıl bir sapıksın umarım mune seni engeller.

Tatlim çıkar bekleme durumunu geçmiş zaten adam... Kendine deger ver, sen önemsemezsen kendini karşındaki icin bir süre sonra önemsiz olursun....

İyi de neden geçici süreliğine pasif oluyo hesap? Komple defolup gitmesi gerekmiyo mu bu böyle muhabbetlerden bile zevk almaya çalışan bi eziğin?

Ben azgın bir boğa, sen kırmızı pelerin diye de ekleseydin daha ateşli olurdu :)

İlk konunda kocana carliston yap dedi ablalar. Hepimiz senin için carlistonu araştırdık. Seferber olduk. Baktım da hemen öğrenmişsin sen carlistonu aferin utanma konusunu da aşmışsın böyle devam. Kadın dediğin böyle olur. Yürü kız kim tutar seni.

O ne ola ki? iyi ki şeker agalar var yoksa ufkumuz açılmazdı karanlık odalarda kalırdık

Üslubunuz samimi değil.
Seni özledim deseniz bile yeter.
Yalnız...
Anlamadığım birşey var.
Bir sevgilim diyorsunuz bir kocam. Bir gebelik bekliyorsunuz bir annenizle kalıyorsunuz anlamadım ben sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…