- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Bakirelik nasıl veriliyor ? Altın tepside mi ?Evet biz çok kötü şeyler yaşadık şükürler olsun rabbime geçti sonra geldi barışmak için uğraştı tabiki bakireliğimi vermiştim bende isterdim evlendigimde olsun ama oldu bi kere
Gerçekten mi?Ben inanmıştım oysakiBol "inşallah"lı "Rabbim"li bir konu ...
Bakireliğimi verdim yazan kadın kaldı mı ya ?
"İlişkiye girmek istiyorum" da tam bir erkek cümlesi.
Uzun lafın kısası yaratıcılıktan uzak fake bir konuyla karşı karşıyayız.
Arkadaşlar benim bir sorum olucak eşimden biraz utanıyorum yani danset diyor ama çekiniyorum bunu nasıl yenebilirim cilveli değilim
Ya peki üstündeyken neden hiç zevk alamıyorum çoğu kadında bu böyle mi
Eşinizle nasıl güzel bir gece geçirirsiniz ben güzel bir gece yaşamak istiyorum ama bulamıyorum yardım eder misiniz
Eşimle son 1 aydır çok monotonlastık yani ilişkiye gir çık bitsin gibi nasıl heyecanlı hale getirebilirim
Ben korunmak istemiyorum ama eşim istiyor çocuklar benim içinde çok değerli ve masum
Arkadaşlari ile maça gider laf etmem güzel gece geçirmek için hazırlanirim ama yine değersiz davranıyor
Sorunun bu eşim beni hiçbir şeye ortak etmiyor sanki onun hayatında sadece yemegini yapan cinsel ihtiyacini karşılayan biriyim bunu ne zaman anlatmaya çalışsam sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor sonrada sorun yok di mi gibi şeyler diyor ama bırakmaya boşanmaya kalkıştığım zamanda sende gidiceksin diyir ne yapmam lazım bilmiyorum
Eşim eve geç geliyor geldiğinde de iki dakika iliski için ilgili davranıyor sonra yemek var mi ne yicez diyor ne yapmam lazım bilmiyorum
Evet severek evlendik görücü ile değil 22 yaşındayım o da 23 4 aylık evliyiz hep yapıyorum eve geliyor jartiyer giyiyorjm sürpriz yapıyorum
Ya sarılmiyor bile opmüyor uzak kalinca anca yapıyor yoruldum o kadar isteksiz ki sadece kendini mutlu etmek istiyor pozisyon bile aynı
Evde aynanin karşısına geçin bi bakin oraniza sonra kendi kendinize deneyin ilk once bir parmağınızla derin nefes alip verin oranin açık olduğunu goruceksiniz
Doğum yapan kadın da ne gibi fiziksel değişiklik oluyor
Ovvvvv şeker Selin... naptın sen ya:))
Tatlim çıkar bekleme durumunu geçmiş zaten adam... Kendine deger ver, sen önemsemezsen kendini karşındaki icin bir süre sonra önemsiz olursun....Bazılariniz bilip bilmeden alay eder gibi ciddiyetsiz bi hale bürünüyor ama gerçekten insanlarin derdi farklıdir ben evli değilim ve evli olmadığım icinde bu benim için hep dikkatli olmam gereken bir konu erkekleri biliyorsunuz çıkarları için neler yapacaklarını bu yüzden size soruyorum
Ovvvvv şeker Selin... naptın sen ya:))
O ne ola ki? iyi ki şeker agalar var yoksa ufkumuz açılmazdı karanlık odalarda kalırdıkİlk konunda kocana carliston yap dedi ablalar. Hepimiz senin için carlistonu araştırdık. Seferber olduk. Baktım da hemen öğrenmişsin sen carlistonu aferin utanma konusunu da aşmışsın böyle devam. Kadın dediğin böyle olur. Yürü kız kim tutar seni.
Bence sevgilinde bu durumdan sikayetci degilse hicbi sıkıntı yok. Ne kadar açık yurekli olursan iliskide o kadar iyi kanımca.Arkadaşlar ben hatamı yapıyorum bilmiyorum ama sevgilime seni özledim ilişkiye girmek ıstiyorum diyorum kız bunu demez mi ayıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?