Benim derdim gelinim!!!!

yavv kadın bana anneciğim demesini isterdim dedi diye bi taşlanmadığı kaldı hee.
içinden geçmiş istemiş; gelin ister der ister demez -ki zaten demiyormuş da-
ablanın asıl sorunu -ciğim denmemesi değil torununu görememesi gibi.

Bence yazdıklarınız sorularınızın cevabı!!! Neden kızınız gibi görme çabanız, gelininiz olarak kabul edin daha mutlu olursunuz!! Bunu yaptığınızda anneciğim,demesini beklememiş olursunuz, (hiiçbir gelin ben dahil, içinden gelerek kayınvalidesine anneciğim demez!!!Çünkü değilsiniz anneciği!!!) sizin kayınvalidenizle ilişkiniz gelininizi bağlamaz!!! kayınvalidenizin yuva kurmanıza yardım etmemesi de onun seçimi!!!kimse kayınvalidesine güvenip yuva kurmasın!!
Oğlunuza ev vermiş olmanız, takılarını takmanız, eşyasını almanız da sizin seçiminiz!!! Bunların karşılığında beklentiye girdiğinize göre yapmamanız daha iyi olurmuş!!! Kimse kimseyi zorla sevmez!!! Kayınvalide kayınvalidedir, geln gelin!!!
Bişey daha!!!Herkesin evladı kendine başkadır, bitanedir, bunu da unutmayın!!!

Allahım Allahım!!!
Dul bir kadının bu kadar mı çok kısmeti olur Yarabbim!!!
Hımmmm.. düşünim canım benim birazcık...
Malum ağzım yanık yoğurttan..:gitme:

Düşünecke ne var, buldun benim gibi kaynanayı, bizim gibi aileye gelin olma şerefine erişeceksin. Daha neyini düşünüyorsun. yok yok senin burnun havada, vazgeçtim ben.

ya bu topik gelin-kaynana arenasına dönsün diye mi açılmış ne, konu sahibi uğramadı sanrıım bi dahakaydirigubbakcemile3

Torunu göstermemekten kasıt ne onu bir anlayalım diyorum ben önce. Kadın gerçekten torunu göstermiyorsa tamam. Ama okul, iş, hayat gailesi , mesafeler derken veya başka bir kırgınlık nedeniyle konu sahibi ablanın istediği sıklıkta gelip gitmiyorsa, bunu "torunu göstermiyor." olarak yaftalamak biraz acımasızca olur.

Düşünecke ne var, buldun benim gibi kaynanayı, bizim gibi aileye gelin olma şerefine erişeceksin. Daha neyini düşünüyorsun. yok yok senin burnun havada, vazgeçtim ben.

Ayy bunu da kaçırdık...
Hımm hımm...
Ayaz'a gidem bare ben yine...:icecream:

O doğru bak, ben göstermiyor dediği için öyle yazdım.
iş hayatı- okul falan uzak kalmak için bahane olbilir ama gelin-kayınvalide arasındaki kırgınlık bana göre torunu görmemesini gerektirmez.
o zaman oğlu gelip gösterecek.

torununu hiç göstermiyor demek istemedi bence..
torunumu göstersin, oğluma iyi baksın
bize yüz vermesede olur demek istedi sanırım..

Ay tamam sevmeyin kayınvalideleri. (zati bende öyle aman aman sevmemsempatiksalakcinni) Sevmem derken bazen ciddi anlamda gıcık olurum, öyle içime sokasım gelmez hiçbir zaman) ama saygısızlık başka birşey, heleki torununu göstermemek.akannehir.

Her insanın iyisi kötüsü vardır ama illaki kaynana kötüdür diye birşey yok, illaki görümce, elti kötüdür diye bir önyargı olamaz.

geçen gün hepimiz okuduk burda kızın biri daha nişanlı bile değil kaynanamla nasıl mesafe kurabilirim, evime gelmesini istemiyorum, yatılı kalmasın diyordu. Buyrun en basit örneğe.Şımarıklık değilde nedir bu.

İnsan yeri geliyor kendi annesiyle bile çatışıyor ters düştüğü zamanlar oluyor kayınvalideyle tabiki olur anlaşmazlıklar. İnsanız hepimiz. Ama saygı... saygı... saygı..

Loca seninkide çürük elmaymış be güzelim.

Eeeeee oğlana kötü bakılıyorsa niçın boşanmıyor ademceğiz???:uhm:

sen kaynana mısın allah aşkına hem olabilir de bilmiyorum bekarım o yüzden ama gelip bana sarman çok yanlış senin düşüncemi söylemekte özgürüm:umursamaz:

düşüncene özgürce yorumumu yaptım bende evet belki ilerde geleceğin kayınvalidesiyim :roflol:
daha yaşım 23

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…