- Konu Sahibi kaderim_48
-
Kendi kızım gibi görmek istiyorum sadece! tek derdim anneciğim desin, torunumu bana göstersin yeter! Bir de oğlumu mutlu etsin!!
Ne yazık ki bizden çok uzak! İşine gelirse bize yaklaşan gelmezse de yüzümüze bile bakmaya bir eglinim var! Halbuki ben kaynanamı annemden fazla sevdim! Benim yuva kurmama hiç yardımcı olamdığı halde!!! Aileme de çok müdahale etti ama ben hiç onu üzmedim. Ne derse desin gülüp geçtim! O da beni çok severdi.
Ben oğluma hem ev verdim. Takılarını aldım. Eşyasını aldım ve düğününü de yaptım. Karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum. Canım çok yanıyor.
Kendimi sevdirmek için ne yapmalıyım? Ne yaparım da bizi kabul eder??:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bana bakın gelinler, azınlıktayız diye üstümüze gelmeyin:hulya:
Allahım Allahım!!!
Dul bir kadının bu kadar mı çok kısmeti olur Yarabbim!!!
Hımmmm.. düşünim canım benim birazcık...
Malum ağzım yanık yoğurttan..:gitme:
ya bu topik gelin-kaynana arenasına dönsün diye mi açılmış ne, konu sahibi uğramadı sanrıım bi dahakaydirigubbakcemile3
ya bu topik gelin-kaynana arenasına dönsün diye mi açılmış ne, konu sahibi uğramadı sanrıım bi dahakaydirigubbakcemile3
yavv kadın bana anneciğim demesini isterdim dedi diye bi taşlanmadığı kaldı hee.
içinden geçmiş istemiş; gelin ister der ister demez -ki zaten demiyormuş da-
ablanın asıl sorunu -ciğim denmemesi değil torununu görememesi gibi.
Düşünecke ne var, buldun benim gibi kaynanayı, bizim gibi aileye gelin olma şerefine erişeceksin. Daha neyini düşünüyorsun. yok yok senin burnun havada, vazgeçtim ben.
boşver konu sahibini, gelinler içini döküyor şu anda kılıçlar kuşanıldı
Ne yapsın teyze, gördü baktı gelinin taraftarı çok, kaçtı gitti herhal:smiley-cool:
Torunu göstermemekten kasıt ne onu bir anlayalım diyorum ben önce. Kadın gerçekten torunu göstermiyorsa tamam. Ama okul, iş, hayat gailesi , mesafeler derken veya başka bir kırgınlık nedeniyle konu sahibi ablanın istediği sıklıkta gelip gitmiyorsa, bunu "torunu göstermiyor." olarak yaftalamak biraz acımasızca olur.
Torunu göstermemekten kasıt ne onu bir anlayalım diyorum ben önce. Kadın gerçekten torunu göstermiyorsa tamam. Ama okul, iş, hayat gailesi , mesafeler derken veya başka bir kırgınlık nedeniyle konu sahibi ablanın istediği sıklıkta gelip gitmiyorsa, bunu "torunu göstermiyor." olarak yaftalamak biraz acımasızca olur.
benim kaynanayı üye yapayım burayada dağıtsın bu topiği:roflol::roflol::roflol:
bekara karı boşamak kolay gelirmiş
Ayy bunu da kaçırdık...
Hımm hımm...
Ayaz'a gidem bare ben yine...:icecream:
benim kaynanayı üye yapayım burayada dağıtsın bu topiği:roflol::roflol::roflol:
sen kaynana mısın allah aşkına hem olabilir de bilmiyorum bekarım o yüzden ama gelip bana sarman çok yanlış senin düşüncemi söylemekte özgürüm:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?