- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
Senin kafa degisik bir hâl almış çocuğu degil önce kendin tedavi ol sen ciddiyim çocuk gayet normal bence burda bütün yorumlarını okudum saç baş yoldurtacak cinsten .
O kadar yazımdan bir bura mi dikkatini çekti? farkında mısınız her seyin hep olumsuz yönünü görüyorsunuz. Baska çaresi kalmamış terk edilmiş , aiesi sahip cikmamis. Ise gitmezse ne yiyecek bu çocuklar? neyse konumuz bu değil ben burda size buuncaa olumsuzluğun içinden kadının hayatı nasıl düzene soktuğunu anlatmak istemiştim.6 yasindaki cocuga 3 yasindaki cocuk emanet edilir mi hic ben oyle bisey yapsam eve geldigimde o cocugu olu bulurum 6 yasindaki cocuk nasil cocuga baksin kendi cocuk hemden cok kucuk bir cocuk
sbabasinin yumusak oldugu bir dk yok bende bazen sinirleniyorum bunca derdin arasinda insanim sonucta ben annesiz parasiz buyudum ama hic hircinlik yaramazlik yapmadim
Hayır bulamaz kadın sığınma evlerinin adresi gizlidir söylenmesi suçtur bulsa dahi güvenlikler var gerekirse sehir dışına bile yönlendirilebiliyorsunuz,siz kimseye söylemeyin polisi arayıp durumu anlatın oradan yönlendirirler. Sanirim iki yıl ya da duruma göre daha fazka kalınabiliyor. Meslek edindirme kurslarına yönlendiriyorlar bir de. Bir mesleginizde olur bakarsiniz.dusundum ama nereye kadar orda kalcam esim beni orda bulur
Herkesin yükü kendine ağırdır reis öyle deme ..
Diyorum ya Allah yardımcın olsun ..
Kuzum bizim evde evladımin hışmına uğramamış sadece çamaşır makinesi ve mikrodalga fırın var.Hayır diyemem
Demem
Ama bende çok zorluk çektim
Hariçten gazel okumuyorum yani
Sizden daha berbat hayatlarda gördüm
Çok derdiniz olabilir, çok mutsuz olabilirsiniz
Ama pozitifte bakmıyorsunuz
Ne diyebilirim ki
Bende küçükken neleri neleri kırmadım
Babamın laptopunu çıktığım masanın üstünden çat diye yere fırlattım
Kızımda bu hareketi yapsa "vah vah kızımdan da yüzüm gülmedi" demem.
Allahın gücüne gider yahu
Ya kuzum benim bu dünyada sorunsuz çocuk olduğuna inanmıyorumKuzum bizim evde evladımin hışmına uğramamış sadece çamaşır makinesi ve mikrodalga fırın var.
Bulaşık makinesinin kapak yerine kahvaltı bıçağı soktu kapanmıyor, fırının kapağını kırdı, kapağın yayı tutmuyor, lastikle bağlıyoruz
Dolapların çekmecelerin kulplarinin vidalarını söktü, hiçbirinde tutma yeri yok
Ay düşününce farkettim hakkını yemişim, TV de sağlam
Cani sağolsun, ben onu böyle seviyorum, haşarı, yaramaz, merakli, hareketli.
Çok zor büyüttüm ama ben onu öyle sevdim, inşallah kardeşi de ona benzer
Evlat büyütürken zor anlar vardır, geneli aşktır bence.
Konu sahibinin psikolojisi bozuk olduğu için herşeyi olumsuz görüyor, çocuğundan once kendisinin terapiye gitmesi gerekiyor aslında.
benim elime para gecince eve harcaniyor yanima kar kalmiyor ki benim bu adamdam kacip baska ev tutmam lazim orda calisir evimi gecindiririm ama yeni ev tutmak esya almak icin cok para lazimSenin kafa degisik bir hâl almış çocuğu degil önce kendin tedavi ol sen ciddiyim çocuk gayet normal bence burda bütün yorumlarını okudum saç baş yoldurtacak cinsten .
Akraba kimdir ya kim akrabaların yok eller şöyle yapıyor yok başkasının akrabası şöyle önündeki işe bak önce sen kardesin kardeşe faydasi yok akrabaymis peh.
Yazdıklarım sert ama kusura bakma sinirim uyandı bu nasil bir mantık ya şansıni kendin yarat o zaman çalış çabala oturduğun yerden karaları bağlamış kadercilik oynayıp duruyorsun.
Bi dön bak etrafına hayat geçip gidiyor kendin için evladin için ahlayıp vahlanmaktan başka yaptığın birşey var mı acaba bence silkele artik tedavi ol işine evladına bak insan oğlu bu kafaya koyarsa merdiven siler yine de ayakta kalir evladina bakar kendine bakar sen önce kadercilik oynamaktan vazgeç içim şişti vallaha
Şey diyomusum.. bunları yazarken bende burnumu karıştırıyordum falanKonudan bagimsiz beni affedin söylemek istemedim
yav senin yorumunu tam ciddiye alip hak verdim, profil fotonu görünce ister istemez tüm hava bozuldu su an kis kis gülüyorum
Tabi ki çocukta değil, çocuğun yetiştirilmesi mükemmel olsa bile, fıtratı hırçın olabilir.Ya kuzum benim bu dünyada sorunsuz çocuk olduğuna inanmıyorum
Bizde çocuk olduk bizde haşarıydık
Benim evladım olursa o da çok yaramaz olucak belki
Ama tutupta evladımı "evlattan yana yüzüm gülmedi, sorunsuz olduğu zaman yok hep sorunlu" diyerek yaftalamam, yaftalamayız.
Ama ne yazıkki konu sahibi bunu anlamıyor.
Aslında problem çocukta değil yani.
Şey diyomusum.. bunları yazarken bende burnumu karıştırıyordum falan
ben cok usluydum misafirlige gittigimde uzanip sehpadaki suyu alip icmezdim cocukluk oyuncaklarim sapa saglam duruyorYa kuzum benim bu dünyada sorunsuz çocuk olduğuna inanmıyorum
Bizde çocuk olduk bizde haşarıydık
Benim evladım olursa o da çok yaramaz olucak belki
Ama tutupta evladımı "evlattan yana yüzüm gülmedi, sorunsuz olduğu zaman yok hep sorunlu" diyerek yaftalamam, yaftalamayız.
Ama ne yazıkki konu sahibi bunu anlamıyor.
Aslında problem çocukta değil yani.
1 dk yerinde durmaz susmaz ayni seyi 100 kere sorar 1 dakikada 2 3 kere kanal degistittirir bana yemek yemez sacini taratmaz tirnagini kestirmez laf dinlemez mesela sebepsiz yere duraktakilere parktakilere vurun kek al diye tutturur daha marketin kapisinda paketini acmadan yemiycem diyip yere atar
anlatmak istediginizi anladim siz beni anlamadiniz ben sanssizim o yontem bende ise yaramaz demek istedimO kadar yazımdan bir bura mi dikkatini çekti? farkında mısınız her seyin hep olumsuz yönünü görüyorsunuz. Baska çaresi kalmamış terk edilmiş , aiesi sahip cikmamis. Ise gitmezse ne yiyecek bu çocuklar? neyse konumuz bu değil ben burda size buuncaa olumsuzluğun içinden kadının hayatı nasıl düzene soktuğunu anlatmak istemiştim.
Burs verenler var bence kızının geleceği parlak, evrene güzel mesaj yolla çık şu üzüntülü ezik halinden,ben zaten kizimi cok seviyorum sariliyorum ben onu bu ortamdan kurtarmak istiyorum ama param yok
E bakın hani hayatınızdaki herşey negatifti?ben cok usluydum misafirlige gittigimde uzanip sehpadaki suyu alip icmezdim cocukluk oyuncaklarim sapa saglam duruyor
ben bunlarin hic birini yapmadim cocukken ben guzelliklede soylesem kizarakta soylesem onda hicbirsey degismiyorNormal çocuk işte , çok normal. Her çocuk huysuzluk yapar. Kimisi daha fazla inatcidir.
Sizin aynaniz o çocuk. Büyüyorum artık her şeyi anlıyorum beni duy diyor.
Yavrumuz bunları yaparken Siz ne yapıyorsunuz mesela , Nasıl karşılık veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?