- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
ben cok usluydum misafirlige gittigimde uzanip sehpadaki suyu alip icmezdim cocukluk oyuncaklarim sapa saglam duruyor
evde oturup beklemiyorum ne yaparsam yapayim ise yaramiyor ki hep sanssizim en basit biseyi yapmak icin bile savasiyorumBende çok kötü şeyler yaşadım bir çok kez dibi gördüm ozman bile mutlu ve umutluydum anne baba aile aşk herşey düşün ama yılmadım bu kadar negatif olma ben kendime hiç acımadim bu kadar negatif olma çocuğuna kötü bir örneksin oturup düşüneceğine çalış çabala herşeyin evde otururken bekleme
Ben sizi anlıyorum zaten ayni seyi yapın demedim asla da demem yöntem bana da uygun gelmiyor çünkü . Kendi şansınızı başka acıdan siz oluşturmalısınızanlatmak istediginizi anladim siz beni anlamadiniz ben sanssizim o yontem bende ise yaramaz demek istedim
cabalarim bosa gidytorOf icim karardi ya. Bosuna yazip ciziyorsunuz. Konu sahibi acilarin kadini rolünden cikmayacak.
Oturup mucize bekliyorsun ya. Akraba yoksa yok, annen gittiyse gitti. Gecmis gitmis. Su ana baksana. Saglikli bir evladin var ya. Bir cocugun saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi bile bir mucize.
Niye bos bos oturup gokten zembille mucize inmesini bekliyorsun? Birileri sana sahip ciksin paraya bogsun mu istiyorsun? Biraz cabala yahu
Bu yorum keşke sayfa başına sabitlenebilse.Of icim karardi ya. Bosuna yazip ciziyorsunuz. Konu sahibi acilarin kadini rolünden cikmayacak.
Oturup mucize bekliyorsun ya. Akraba yoksa yok, annen gittiyse gitti. Gecmis gitmis. Su ana baksana. Saglikli bir evladin var ya. Bir cocugun saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi bile bir mucize.
Niye bos bos oturup gokten zembille mucize inmesini bekliyorsun? Birileri sana sahip ciksin paraya bogsun mu istiyorsun? Biraz cabala yahu
Peki ne yapalim? Yapilan her yoruma bi itirazin varcabalarim bosa gidytor
Tam olarak bu kadar olumsuzlugun sebebini anlayamadım ayrıca 1 sene önce evli degilim yazmışsınız onu da çözemedimcabalarim bosa gidytor
cocugumu birakcak kimsem yok calissamda adaminnisine gelcek ona para yedirmek istemiyorumPsikolojik destek alamaz misin? Devlet hastanelerinde falan? Cok asiri karamsarsin ya kim ne derse desin asla olumlu bir dusuncen yok.
Bi ise girip calisamaz misin param yok demissin
Çalıştığınız parayla sadece çocuğu kreşe/özel egitime vs gönderseniz ve yol masraflarınızı karşılasanız bile yetmez mi madem bu kadar yaramaz hiperaktif bir cocuk?cocugumu birakcak kimsem yok calissamda adaminnisine gelcek ona para yedirmek istemiyorum
babasi yaptirmaz kiÇalıştığınız parayla sadece çocuğu kreşe/özel egitime vs gönderseniz ve yol masraflarınızı karşılasanız bile yetmez mi madem bu kadar yaramaz hiperaktif bir cocuk?
Diğer soruma niye cevap vermiyorsunuz ısrarla iki kez sordum?gormediniz mı acaba diyeceğim ama tüm alıntılarıma/alıntılara cevap geliyor sadece o soruya gelmiyorbabasi yaptirmaz ki
Her yaptığın şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz ya süper olmak zorunda değilsiniz kesinlikle çok karamsarsiniz herkesin problemi var ne yapalım küçük Emrah gibimi davranalım geçmişin problemini böyle cozemezsiniZ akrabadan aileden birşey beklme hepsini ölmüş say bu durumdan çıkmaya bak yoksa ilerde kızıniz sizin gibi olacaktırevde oturup beklemiyorum ne yaparsam yapayim ise yaramiyor ki hep sanssizim en basit biseyi yapmak icin bile savasiyorum
Konu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?benim anlatmak istedigim su sanssizliklar pesimi birakmiyor gecmiste yasadiklarim gecmiste kalmiyor ben zaten cabaliyorum hemde oyle cok ki ama bosa gidiyor hepiniz ayni seyi yazmissiniz olumlu dusun dusunuyorum ama faydasi yok malesef benim once bu sanssizliktan kurtulmam lazim kurtulmadan sorunlarim hallolmaz cunku basima gelen seylerin sebebi sanssizlik toplu para bulup yeni bi eve cikmam lazim orda calisip evimi gecindiririm sanssim acilirsa toplu para bulabilirim o zaman hayatim degisir ama sanirim olmayacak hepinize iyi aksamlar
Sağlıkla uzun ömürleri olsun evlatlarınızın...Olmaz çünkü sen zaten çakra aura enerji ne dersen artik hepsini kapatmışım o kadar negatifsin ki kim ne derse duymuyorsun.
Ama anlatayım yine de kizim şu anda 8 yaşında ama nasıl büyüdü anlatamam doktora gittik kac kere hiperaktif degil ama aşırı hareketli dediler kızıma uygun oyunlar ve kreş önerdiler öyle ki duvara tirmanmaya çalışırdı mübalağa etmiyorum inan.
Ama bunlar birsey değilmiş dedim oğlum olunca surekli hasta allerjik bronşiti olan bir çocuktu haftada bir doktordaydık ve 11 aylıkken nadir görülen bir hastalik gecirdi on gün hastanede yattık 6 ay gözlem ömür boyu dikkat gerektirtiriyor ama cigerim yandi saçlarım beyazladı anlatamam
Şimdi şükürler olsun bir dakika durmuyor tabi ki cok yıprattı beni hastalık sureci cok hareketli olması ama daha büyük korkularım var uyuyamiyorum çünkü oğlum bizden iki kat daha risk altında Allah muhafaza coronaya yakalanırsa kurtulma ihtimali cok düşük çünkü bağışıklığı bize gore cok zayıf
Ama tutunmaya calisiyorum bu ihtimali düşünüp deliricek gibi olsam da ayakta duruyorum.
Bence sen de küfür etmeyi birak geçmişe geçmişe bir yerden tutun derim.
benim anlatmak istedigim su sanssizliklar pesimi birakmiyor gecmiste yasadiklarim gecmiste kalmiyor ben zaten cabaliyorum hemde oyle cok ki ama bosa gidiyor hepiniz ayni seyi yazmissiniz olumlu dusun dusunuyorum ama faydasi yok malesef benim once bu sanssizliktan kurtulmam lazim kurtulmadan sorunlarim hallolmaz cunku basima gelen seylerin sebebi sanssizlik toplu para bulup yeni bi eve cikmam lazim orda calisip evimi gecindiririm sanssim acilirsa toplu para bulabilirim o zaman hayatim degisir ama sanirim olmayacak hepinize iyi aksamlar
TopluKonu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?
Şansın açılmasıyla ne alaka? Yılbaşına da çok var büyük ikramiye icin
Israrla sordum cevaplamadınız.
Evli değilim yazdiginizi alıntıladım cevap gelmedi üzerine düşünce gidiyorsunuz.
Umarım buradaki insanların iyi niyetini suistimal etmemişinizdir bugüne kadar.
Onlarca insan yapıcı yorum yaptı hepsine olmaz yapamam benim derdim büyük anlayamazsınız diye cevap verdiniz.
Şimdi istediğinizi bulamayınca gidiyorsunuz size de iyi akşamlar
Amin...Benimde engelli cocuklarim var 13senedir hastanelere git gel rapor çıkar özel eğitim ömrüm böyle geçti halada aynı sizede önerim hasteneye götürün hastalık geçince sağlık raporu çıkartın özel eğitime ihtiyacı olabilir anlattiginiz gibi çocuklar gelirdi özel eğitime Rabbim cocuklarimiza akıl fikir sağlık versin inşallah
Çok güzel anlatmışsın, benim oğlum da neler çekti okulda. Hem öğretmen hem de arkadaşlarından. Doktora götürdüm, Dislektik olduğunu söyledi. İlaccı kullandıktan sonra sınıftakilere yetişti şimdi çok başarılı. Şu evde eğitim bize uymadı sadece. Çocuğum dersi derste öğreniyorYok, yani doktorumun söylediği "başkalarının beyninde olan bizim beynimizde olmayan şeyi yoluna koyuyor" tabi aradan yillar gecti tam dogru hatirlamiyor olabilirim
Ben ilac kullanmadigim donem kendimi gerizekali zannediyordum cunku birseye odaklanmam münkün degildi(hala degil cok zorlaniyorum konusurken mesela)
Eger ilaca daha erken baslasaydim cok daha farkli yerlerde olabilirdim, ailem gorup fark etmedi diye hep kiziyorum onlara.
Cok gec basladigim icin tedavi edici etkisi olmafi ama doktorum cocukken baslandiginda tedavi edebildigini söylemişti. Belki bu kizin hayati kurtulur bu sayede kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?