benim derdim herkesten cok?

Algınızı, hayata bakışınızı değiştirseniz belki hayat da size daha olumlu daha güzel görünür. Siz böyle karamasarken yaşadığınız olumsuzlukların etkisinden kurtulamazsınız.
Yorum yazanlar çocuğunuzu doktora götürmenizi tavsiye etmiş ben kendiniz icin de gitmenizi önereceğim. Hayat sizi hırpaladıysa ruhunuz daha derin yara almis olmali once ruhu iyilestirmeli. Huzurlu annelerin huzurlu mutlu sakin çocukları olur. Cocuklar bizden cok etkileniyor.

Kizinin olması bile büyük lütuf kimsenin aile hayatı dört dörtlük değil benide annem bıraktı ama ben bu durumu hiç abartmadım herkesin travmaları var mesleğin varmı bilmiyorum ama yoksa bile büyük hata etmissin kendin güçlü olursan kimseye eyvallahın olmaz kendi şansını kendin döndür

Ahlanıp vahlanıp neyi değiştirecekse önce kafa yapısını değiştirmesi lazım

Anneniz terk etmis ölmüş sayın pek cok kisi ebevyni tarafindan hasar alarak yasamina devam ediyor. Belki varlığı daha cok yaralayacak bir anne olacaktı belki bu hayirlisiydi.
Akarabalarini tutunacak dal olarak görmemişsin çağımızda akrabalık ilişkisi mi kaldi benim hic görüştüğüm akrabam yok ve yoklugunu hissetmiyorum hayat telasesi bunu dusunmeye zaman kalmiyor.
Çocuğunuzun hareketli olduğunu soylemissiniz ama 7 yasina gelmesine ragmen varsa bir ozel durum tespiti saglanmamis bu eksiklik iste çünkü ola ki dikkat eksikligi ve hiperaktivite mevcut hem tıbbî hem de egitimsel destek alınmalı. Ama cocugunuzun bu hircinligiyla bir seyler ifade etmek istediğini soyleyebilirim. Olumsuz tavirlari bulunan bir baba cok kucuk ve mutsuz bir anne tarafindan buyutulen cocugun sakin olmasını beklemeyin.

tek sorun tirnagini kestirmemesi degil ki camasir makinesini kiran bir cocuk herkesin derdi var ama kimsenin benim kadar cok degil
Bunu siz bilemezsiniz.
kimler neler çekiyor kapalı kapılar ardında.
evet zor bir hayatınız olmuş ve devam ediyor.
hırs,azim,istek bunlar nasıl önemli insan hayatında bir bilseniz emin olun hayatınız baştan aşağı değişir.
kızınız küçük değil.
seneye okul zaten.
tam gün gidiyorlar benim bildiğim.
kızınızın okul saatine uygun iş bulun. Çalışın. Kafanızı kaldırıp hayat nasıl dönüyor,insanlar ne yapıyor diye bakın.

benim 14 yaşımdayken babam çekti gitti.
evler,arabalar herşey 1 gece de icraya gitti.
bütün bunlar bir günde oldu ve babam da beraberinde gitti.
bavullarla sokakta kaldık annem,ben ve 3 kardeşim.
o yaşta bir çocuk iken 3 kuruşa çalıştım,yürüdüm,tökezledim,çok ağladım,aç kaldım,kış günü 3 kuruşluk maaşla ya okula giden kardeşime mont alacaktım yada kendime gittim kardeşime aldım. Sonra çöpten bulduğum montu giydim.
restorant çalıştığım yerin dibindeydi.
Bir çorbası vardı ki, aman allahım sadece 1 kez içmiştim sonra sadece kokusuna duyar bakardım.
köpekler gibi çalıştım.
17 yaşıma geldiğimde 2 işte birden çalıştım.
geceleri ayaklarımın ağrısından gizlice ağlardım.
çok yemin ettim çok hırslandım.
çok şanssızlıklarım oldu pes etmedim.
anneme yeni eşyalar aldım.
2 kardeşimi okuttum.
hırsım,hayallerim hep gece yastığımın altında uyudum gözyaşlarımla.
ne oldu? Az yada çok bi şeyler kazandım.

demem o ki,kafanızı kaldırıp insanlar ne yapıyor diye bakın. Öyle oturup olmuyor demekle olmuyor.
elinizi taşın altına koyun. Zaman zaman ağırlığından eliniz acıyacak ama bir o kadar da güçlenecek.
anlatabilmişimdir umarım.

super olmaya calismiyorum ki zaten herkes gibi normal bi hayatim olsun yeter

sansim acik olsa sans oyunlarindan para kazanirim sadece yilbasinda oynanmiyor ki her hafta 5 tane sans oyunu var evliligim biraz karisik burdakilerin iyiligini suistimal etmem icin once bana iyilik yapmalari gerek

Tamam oturun bekleyin belki gökten para yağar, bir hayırsever durup dururken size toplu para verir belki. Hayalinizin ne kadar ütopik olduğunun farkında mısınız?
tvde goruyorum sokakta yatan adama birden buyuk bi miras kaliyor turkiyede bir adam il il dolasip insanlarin veresiye borcunu oduyor ayni insana 3 kere buyuk ikramiye cikiyor yeterki insanin sansi olsun

bendeki hirs azim istek hic kimsede yok diger insanlarda yuzde 50 ise bende yuzde 500 hic cabalamadan her istedigi olan var birde senelerdir cabalamasina ragmen hic bir istedigi olmayan ben varim

tvde goruyorum sokakta yatan adama birden buyuk bi miras kaliyor turkiyede bir adam il il dolasip insanlarin veresiye borcunu oduyor ayni insana 3 kere buyuk ikramiye cikiyor yeterki insanin sansi olsun

Hanımefendi onlar milyonda bir olan bir şey olduğu için televizyona çıkıyor. Çocuğunuzdan önce sizin doktora gitmeye ihtiyacınız var. İnsanın şanstan önce aklı olsun. Siz aklınızı kullanmamayı seçmişsiniz bütün mesele bu.

bendeki hirs azim istek hic kimsede yok diger insanlarda yuzde 50 ise bende yuzde 500 hic cabalamadan her istedigi olan var birde senelerdir cabalamasina ragmen hic bir istedigi olmayan ben varim
Şans oyunlarını baya iyi biliyorsunuz evliliginizin karışık olması bir evliyim bir evli değilim demeniz anlamına mı geliyor
Ayrıca lütfen hırsınız ve azminizle ilgili somut örnek verir mısınız
Bence siz akşama kadar kendinize de çocuğunuza da hayatı zehir etmekten başka birşey yapmıyorsunuz
Üyelerin iyilik yapması gerekir önce demissiniz ben de o yüzden umarım yapmazlar dedim zaten..

Psikolojik yardım alın. Bence hem terapiye hem ilaca ihtiyacınız var.6 yaşında küçücük çocuktan bile yüzüm gülmedi demeniz sizde bi sorun olduğunu gösteriyor.Ufacık çocuktan beklentiniz nedir? Bir şeyleri yanlış yaptığınızdan o çocuk o kadar zordur belki de.Yardım alın.Hayat bazen tek başına çözebilmek için çok zor,doğru adım atmak için yardım almak ayıp bişi değil.En zor hayat benim demeniz bile psikoloji literatüründe "felaketleştirme" yapmanıza örnek. Böyle hayat geçmez.Yeni bi adım için asla geç değil.

niye bana yardim etmelerini istemiyorsunuz ki ben kimsenin iyiligini suistimal etmem suistimal etmeyi birak ben herkese iyilik yaparim kotu biri degilim ki suistimal edeyim

terapi gorup pisikolojim duzelse bile bu adamin yaninda yine bozulcak cocugumdan bekletim diger cocuklar gibi uslu olmasi cok bisey beklemiyorum her anne cocugundan sikayet eder ve her anne cocugunun uslu olmasini ister madur olan benim ama ben suclu cikicam nerdeyse

niye bana yardim etmelerini istemiyorsunuz ki ben kimsenin iyiligini suistimal etmem suistimal etmeyi birak ben herkese iyilik yaparim kotu biri degilim ki suistimal edeyim
Sorularıma cevap alamadım daha fazla yorum yapamıycam kusura bakmayın
İsteyen tabi ki yardım edebilir
Size iyi günler umarım hayal ettiğiniz şansa ve büyük paralara kavuşursunuz haftada 5 gün oynanan piyangolara vs neyse

Ablacim yaramaz cocugu olan tonla insan var. Cocuk uslu olabilir, yaramaz olabilir. Sizin durumunuzda anneler var yani inanin bana sikayet edecek bu kadar bir sey yok. Biktiniz mi, evde durmuyor mu, karantinadan sonra verin krese sizin degil ogretmenin basina bela olsun alin cozum. Gercekten abartiyorsunuz.

(kusura bakmayin ogretmenler)

Kreşe gider çocuk siz de bir iş bulur çalışırsınız. Sonra da boşanıp kaçarsınız

Son düzenleme:
Yahu terapi görsem nasılsa gene bozulcak ,o zaman uğraşmayım nasıl bi mantıktır?! Sizi suçlamıyoruz .Ama hayatınızın iplerini elinize almak istemiosunuz.Tek istediğiniz en kötü durumda benim die kendinize acımak..

İyi olmak istiosanız çabalıcaksınız.Örneğin terapi alıp iyi olcaksınız,çocuğu kreşe ya da birisine bırakıp kendinize iş bulup çalışcaksınız.Ekonomik gücünüzü elinize alınca parazit kocanızdan boşanıp yolunuza devam edeceksiniz.Yani emek,sabır ve cesaret gerekiyor.Oturduğunuz yerde sızlanarak yol alamazsınız maalesef.
(Bunları zamana yayıp beklemeye sabrım yok diyorsanız da polisi arayıp kadın sığınma evine başvurabilirsiniz.İşe girip düzeninizi kurana dek size ve çocuğunuza da bakarlar.Ama istemek ve adım atmak gerek,kendi kendine hiçbir şey düzelmez.)

Allah kolaylık versin. Lütfen alınmayın bu durumda niye çocuk yaptınız , çocuğa yazık hatta niye evlendiniz. Bende bahtsız biriyim onun için kimseyi hayatıma almadım, yani karşı tarafa da yazık niye bahtsızlığımıza ortak edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…