benim derdim herkesten cok?

Bende çok kötü şeyler yaşadım bir çok kez dibi gördüm ozman bile mutlu ve umutluydum anne baba aile aşk herşey düşün ama yılmadım bu kadar negatif olma ben kendime hiç acımadim bu kadar negatif olma çocuğuna kötü bir örneksin oturup düşüneceğine çalış çabala herşeyin evde otururken bekleme
evde oturup beklemiyorum ne yaparsam yapayim ise yaramiyor ki hep sanssizim en basit biseyi yapmak icin bile savasiyorum

Of icim karardi ya. Bosuna yazip ciziyorsunuz. Konu sahibi acilarin kadini rolünden cikmayacak.
Oturup mucize bekliyorsun ya. Akraba yoksa yok, annen gittiyse gitti. Gecmis gitmis. Su ana baksana. Saglikli bir evladin var ya. Bir cocugun saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi bile bir mucize.
Niye bos bos oturup gokten zembille mucize inmesini bekliyorsun? Birileri sana sahip ciksin paraya bogsun mu istiyorsun? Biraz cabala yahu
cabalarim bosa gidytor

Of icim karardi ya. Bosuna yazip ciziyorsunuz. Konu sahibi acilarin kadini rolünden cikmayacak.
Oturup mucize bekliyorsun ya. Akraba yoksa yok, annen gittiyse gitti. Gecmis gitmis. Su ana baksana. Saglikli bir evladin var ya. Bir cocugun saglikli bir sekilde dunyaya gelmesi bile bir mucize.
Niye bos bos oturup gokten zembille mucize inmesini bekliyorsun? Birileri sana sahip ciksin paraya bogsun mu istiyorsun? Biraz cabala yahu
Bu yorum keşke sayfa başına sabitlenebilse.

Psikolojik destek alamaz misin? Devlet hastanelerinde falan? Cok asiri karamsarsin ya kim ne derse desin asla olumlu bir dusuncen yok.
Bi ise girip calisamaz misin param yok demissin
cocugumu birakcak kimsem yok calissamda adaminnisine gelcek ona para yedirmek istemiyorum

cocugumu birakcak kimsem yok calissamda adaminnisine gelcek ona para yedirmek istemiyorum
Çalıştığınız parayla sadece çocuğu kreşe/özel egitime vs gönderseniz ve yol masraflarınızı karşılasanız bile yetmez mi madem bu kadar yaramaz hiperaktif bir cocuk?

Başta düşünce yanlış.
Benim derdim herkesten çok cümlesi ne kadar kendinden emin ama
aslında ne kadar boş.
Bundan kimse emin olamaz ki.

Herkes hayatta belli konularda savaş verip yıpranıyor.
Kendinize acıyıp olumsuzluklara odaklanmaktan vazgeçmelisiniz.

benim anlatmak istedigim su sanssizliklar pesimi birakmiyor gecmiste yasadiklarim gecmiste kalmiyor ben zaten cabaliyorum hemde oyle cok ki ama bosa gidiyor hepiniz ayni seyi yazmissiniz olumlu dusun dusunuyorum ama faydasi yok malesef benim once bu sanssizliktan kurtulmam lazim kurtulmadan sorunlarim hallolmaz cunku basima gelen seylerin sebebi sanssizlik toplu para bulup yeni bi eve cikmam lazim orda calisip evimi gecindiririm sanssim acilirsa toplu para bulabilirim o zaman hayatim degisir ama sanirim olmayacak hepinize iyi aksamlar

evde oturup beklemiyorum ne yaparsam yapayim ise yaramiyor ki hep sanssizim en basit biseyi yapmak icin bile savasiyorum
Her yaptığın şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz ya süper olmak zorunda değilsiniz kesinlikle çok karamsarsiniz herkesin problemi var ne yapalım küçük Emrah gibimi davranalım geçmişin problemini böyle cozemezsiniZ akrabadan aileden birşey beklme hepsini ölmüş say bu durumdan çıkmaya bak yoksa ilerde kızıniz sizin gibi olacaktır

benim anlatmak istedigim su sanssizliklar pesimi birakmiyor gecmiste yasadiklarim gecmiste kalmiyor ben zaten cabaliyorum hemde oyle cok ki ama bosa gidiyor hepiniz ayni seyi yazmissiniz olumlu dusun dusunuyorum ama faydasi yok malesef benim once bu sanssizliktan kurtulmam lazim kurtulmadan sorunlarim hallolmaz cunku basima gelen seylerin sebebi sanssizlik toplu para bulup yeni bi eve cikmam lazim orda calisip evimi gecindiririm sanssim acilirsa toplu para bulabilirim o zaman hayatim degisir ama sanirim olmayacak hepinize iyi aksamlar
Konu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?
Şansın açılmasıyla ne alaka? Yılbaşına da çok var büyük ikramiye icin
Israrla sordum cevaplamadınız.
Evli değilim yazdiginizi alıntıladım cevap gelmedi üzerine düşünce gidiyorsunuz.
Umarım buradaki insanların iyi niyetini suistimal etmemişinizdir bugüne kadar.
Onlarca insan yapıcı yorum yaptı hepsine olmaz yapamam benim derdim büyük anlayamazsınız diye cevap verdiniz.
Şimdi istediğinizi bulamayınca gidiyorsunuz size de iyi akşamlar

Olmaz çünkü sen zaten çakra aura enerji ne dersen artik hepsini kapatmışım o kadar negatifsin ki kim ne derse duymuyorsun.
Ama anlatayım yine de kizim şu anda 8 yaşında ama nasıl büyüdü anlatamam doktora gittik kac kere hiperaktif degil ama aşırı hareketli dediler kızıma uygun oyunlar ve kreş önerdiler öyle ki duvara tirmanmaya çalışırdı mübalağa etmiyorum inan.
Ama bunlar birsey değilmiş dedim oğlum olunca surekli hasta allerjik bronşiti olan bir çocuktu haftada bir doktordaydık ve 11 aylıkken nadir görülen bir hastalik gecirdi on gün hastanede yattık 6 ay gözlem ömür boyu dikkat gerektirtiriyor ama cigerim yandi saçlarım beyazladı anlatamam
Şimdi şükürler olsun bir dakika durmuyor tabi ki cok yıprattı beni hastalık sureci cok hareketli olması ama daha büyük korkularım var uyuyamiyorum çünkü oğlum bizden iki kat daha risk altında Allah muhafaza coronaya yakalanırsa kurtulma ihtimali cok düşük çünkü bağışıklığı bize gore cok zayıf :KK43:
Ama tutunmaya calisiyorum bu ihtimali düşünüp deliricek gibi olsam da ayakta duruyorum.
Bence sen de küfür etmeyi birak geçmişe geçmişe bir yerden tutun derim.
Sağlıkla uzun ömürleri olsun evlatlarınızın...

Tamam oturun bekleyin belki gökten para yağar, bir hayırsever durup dururken size toplu para verir belki. Hayalinizin ne kadar ütopik olduğunun farkında mısınız?

Konu sahibi nereye gittiniz nerden gelecek toplu para acaba?
Şansın açılmasıyla ne alaka? Yılbaşına da çok var büyük ikramiye icin
Israrla sordum cevaplamadınız.
Evli değilim yazdiginizi alıntıladım cevap gelmedi üzerine düşünce gidiyorsunuz.
Umarım buradaki insanların iyi niyetini suistimal etmemişinizdir bugüne kadar.
Onlarca insan yapıcı yorum yaptı hepsine olmaz yapamam benim derdim büyük anlayamazsınız diye cevap verdiniz.
Şimdi istediğinizi bulamayınca gidiyorsunuz size de iyi akşamlar
Toplu 💰 uçtu konu sahibi kim kime toplu para verir evde oturup akşama kadar düşünüyor ve bir mucize bekliyor oo iş mucizeye kalsaydı hepimiz milyon milyon dolarları vardı

Benimde engelli cocuklarim var 13senedir hastanelere git gel rapor çıkar özel eğitim ömrüm böyle geçti halada aynı sizede önerim hasteneye götürün hastalık geçince sağlık raporu çıkartın özel eğitime ihtiyacı olabilir anlattiginiz gibi çocuklar gelirdi özel eğitime Rabbim cocuklarimiza akıl fikir sağlık versin inşallah
Amin...

Yok, yani doktorumun söylediği "başkalarının beyninde olan bizim beynimizde olmayan şeyi yoluna koyuyor" tabi aradan yillar gecti tam dogru hatirlamiyor olabilirim :KK43:
Ben ilac kullanmadigim donem kendimi gerizekali zannediyordum cunku birseye odaklanmam münkün degildi(hala degil cok zorlaniyorum konusurken mesela)
Eger ilaca daha erken baslasaydim cok daha farkli yerlerde olabilirdim, ailem gorup fark etmedi diye hep kiziyorum onlara.
Cok gec basladigim icin tedavi edici etkisi olmafi ama doktorum cocukken baslandiginda tedavi edebildigini söylemişti. Belki bu kizin hayati kurtulur bu sayede kim bilir.
Çok güzel anlatmışsın, benim oğlum da neler çekti okulda. Hem öğretmen hem de arkadaşlarından. Doktora götürdüm, Dislektik olduğunu söyledi. İlaccı kullandıktan sonra sınıftakilere yetişti şimdi çok başarılı. Şu evde eğitim bize uymadı sadece. Çocuğum dersi derste öğreniyor :( Bu arada karakterinde de var çok zor. İyi bir doktor sorunu bulacaktır.

Back
X