Olmaz çünkü sen zaten çakra aura enerji ne dersen artik hepsini kapatmışım o kadar negatifsin ki kim ne derse duymuyorsun.
Ama anlatayım yine de kizim şu anda 8 yaşında ama nasıl büyüdü anlatamam doktora gittik kac kere hiperaktif degil ama aşırı hareketli dediler kızıma uygun oyunlar ve kreş önerdiler öyle ki duvara tirmanmaya çalışırdı mübalağa etmiyorum inan.
Ama bunlar birsey değilmiş dedim oğlum olunca surekli hasta allerjik bronşiti olan bir çocuktu haftada bir doktordaydık ve 11 aylıkken nadir görülen bir hastalik gecirdi on gün hastanede yattık 6 ay gözlem ömür boyu dikkat gerektirtiriyor ama cigerim yandi saçlarım beyazladı anlatamam
Şimdi şükürler olsun bir dakika durmuyor tabi ki cok yıprattı beni hastalık sureci cok hareketli olması ama daha büyük korkularım var uyuyamiyorum çünkü oğlum bizden iki kat daha risk altında Allah muhafaza coronaya yakalanırsa kurtulma ihtimali cok düşük çünkü bağışıklığı bize gore cok zayıf

Ama tutunmaya calisiyorum bu ihtimali düşünüp deliricek gibi olsam da ayakta duruyorum.
Bence sen de küfür etmeyi birak geçmişe geçmişe bir yerden tutun derim.