cnm kişilerin evlerine veya iş yerlerine giderek mi pazarlama yapacaksın? yoksa ofis ortamında mı? ya da stantta falan mı?
cnm kişilerin evlerine veya iş yerlerine giderek mi pazarlama yapacaksın? yoksa ofis ortamında mı? ya da stantta falan mı?
zincirleme olarak gidiyor sanırım. pek yorucu gibi de gözükmüyor üstesinden gelebilirsin bence senin için de iyi olur. denemen de fayda var bence.
iş bulmak gerçekten çok zor. ben de yeni mezun oldum iş arayışı içindeyim. inşallah hakkımızda en hayırlıları olur.
benim kuzenimin esi yapiyor.ögretmen cidden iyi kazaniyormus,ama asil sey üye yapmak sanirim
evet aynen öyle çocuğu falan varmı nasıl başarıyo acaba?
canim iki cocugu var biri 1 yasinda digeri 8 yasinda,ya okulda sanirim birde arakdasalrin dedigi gibi cevrede önemli,annesi filanda yardim ediyor..
arti birazda agziniz laf yapacak..fakat ayni seyden bahsediyoruz demi bitkisel temzlik ürünleri,kremleri filan var aslinda ismi yasak degil heralde baska topiklerde vardi..
evet sonunda bayımı açtım urunlerim henuz gelmedı,inşallah başarıcam başarmalıyım çünkü benım buna çok ihtiyacım var..arkadaşlar ben malum işime başladım Allahın izniyle benı motıve edicek güzel cevaplarınızı beklıyorum..inşallah benim için hayırlı olur ve bol kazançlı olur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?