Benim derdim kanser..

Gidenler için yapabileceğin hiç bir şey yok ama kendin için, annen için yapabilirsin. Karamsar olma. Ölüm diye bir gerçek var bizler insanız. Hastalıkta, mutlulukta bizler için. Eceli gelen gidiyor nasıl öldüğü sadece sebeptir bunun için Rabbine küsemez, kırılamazsın.
Hem bir insanın başına sürekli müsibet geliyorsa bil ki çokça dua ister yaradan. Çünkü Dua dinin temelidir. Ruhun gıdasıdır. Sen Rabbinden istemez, ona sırt çevirirsen tek başına dünya yükünün altından kalkamazsın. önemli olan 100 sene yaşamak değildir. İyi yaşamaktır. Yeterki gittikleri yerde mutlu olabilsinler. Neden ölüm var deme çünkü bizler belkide korktuklarımızdan daha yakınızdır bunu bilemezsin...

Son düzenleme:
canim benim ..
önce basiniz sagolsun ..
ve annenede acil sifalar versin Rabbim
insallah bir gün ne üzülmüstüm ama annem atlatti dersin
Rabbim sizlere saglik huzur versin ..

Sagol canim Allah razi olsun

Ben de aciktim babam da acikmistir yemek mi yapsam ki ben napsam hic de is yapmayi bilmem

Anneme aciktim desem simdi yorulmasin ameliyat oncesi de mi

Canım,sen dua et,annene destek ol,moral ver,yüzünü güldür.. Rabbim anneni sizlere bağışlasın inşallah..

Daha 20 yaşındasın canım almazlar merak etme.. sen içini ferah tut.. Kontrollerini ihmal etme, sağlığına dikkat et..
Biraz da moda gibi bir şey oldu bu aldırma olayı..

Allah yardımcınız olsun.

Haklisin soylediklerinde aklimi basima getirdin biraz sagol..

Annem meme kanseri anneannem meme kanseri, boyle olunca ben de korktum iste.. Kardesim de ayni sebepten gidince iste..

Haklisin anneme moral vermeliyim zaten evlat acisi yasadigi icin cöktü kadin

Sagol canim Allah razi olsun

Ben de aciktim babam da acikmistir yemek mi yapsam ki ben napsam hic de is yapmayi bilmem

Anneme aciktim desem simdi yorulmasin ameliyat oncesi de mi

canim benim yaa aglattin beni burda .......
kiyamam ben sana ne güzel bir evlatsin sen anneni sana senide annene bagislasin Rabbim
bu güzel günün hürmetine ...
bence ne yap biliyomusun annene hasta muamelisi yapma cagar onuda mutfaga beraberce birseyler yapin
elinden geldigince neseli ol belki onada iyi gelir kendini iy hisseder ..

Dogru soyluyosun canim aslinda annem boyle osmanli kadini gibidir yani hasta muamelesini sevmez, sonra kizima bi yemek bile yapamadim diye uzulur

Ben annemi uyandirayim da aciktim yemek yapalim diyim

Hepinize tesekkur ederim simdi cikiyorum geri gelirim

Canım kaybettiklerinize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. bu dünya imtihan yeri bunu unutma. Allah sana sabır versin. meme kanserini atlatan çok tanıdığım var lütfen umutsuz konuşma. annenin her şeyden çok morale ihtiyacı var ve burada iş babanla sana düşüyor. lütfen moral depolayın annene. dualarım sizinle...

Canım, öncelikle başın sağ olsun. Zor... çok zor. Rabbim dayanma gücü huzur ve şifa versin. Maalesef teknoloji, bilim sözüm ona geliştikçe kanser olayları ciddi şekilde arttı. Meme kanseri en çok rastlanan ve tedavi edilebilir bir tür. Teyzem 7-8 sene önce olmuştu, kemoterapi, ameliyat zorlu süreçler atlattık, şimdi iyileşti, son kontrolde de sonuçlar iyiydi.Etrafımda tanıdığım duyduğum herkes iyileşti. Yani moralini hiç bozma. Moral ve pozitif düşünce çok önemli bu durumlarda. Teyzem şakalar espriler oyun havaları ile atlattı bu zor dönemi. Ameliyata giremeden önceki gece tüm ameliyata girecek hastalar önce dualar etmişler hep birlikte sonra türkü söyleyip oynamışlar hastanede :) Rabbim hepimize şifa versin, sevdiklerimizden ayırmasın. (Bu güzel kandil gününde, dualarımız kabul olsun...Amin )

okurken tuylerım dıkendıken oldu canımm..cokk uzldum gercekten..anne baba ıkı tarafta da kanser var demek kii..tovbe estagfurullah ınsanın boyle kadere ısyan edesı gelır ama sakın etme...elınde dgıldır ben anlıyorum senı ama sabredın canımmm...sakın şirk e dusme bu kotu olayların sonunda..gercekten tovbe yarabbım cok zor yanı dıyecek bırsey bulamıyorum..kabus gıbı...
ben senın yerınde olsam psıkıyatrıye gıderım yanı bunu tek basıma asmam mumkun degıl kendı adıma...
sen bolca mubarek gun Allahtan sabır ve sıfa dılee...ama bak yavrum sakııııııııııınnn ısyan edeyım deme....bu hayat hepımız ıcın geçici...çektıgınız acıların mukafatını mutlaka alacaksınız..ama isyan yoookk bak bunu ozellıkle soyluyorummm

Allah ım sabır ve şifa versın ınsallah anneciğine de

Basiniz sagolsun Anneniz icinde Allah bol sifa versin insallah...
Bizim ailede de cok kanser var malesef. Kadinlarin yarisinin gogsu alinmis erkeklerdende cok ceken var.
Daha gecen ay amcami kanserden kaybettik dunya durdu gibi oldu o an. Ope koklaya son nefesini verdirdik.

Annemde boynunda annanede kalcada teyzeler goguste... Bu yaz bende test olmak zorundayim ama korkmuyorum... Kaderde varsa cekicem ama umut moral cok onemli.
Annem umursamiyo bile ve onunki sirf moralle ilerleme yapmiyo.. Bende onun gibi guclu olucam diye sartlandiriyorum kendimi..

canım öncelikle annene geçmiş olsun...
seni çok iyi anlıyorum
benim annemde 5 yıl önce bu hastalığa yakalandı tedavi gördü... allaha çok şükür şimdi iyi

hastalık döneminde biz ailecek sanki annem hasta değilmiş gibi davrandık güçlü göründük çünkü annem bizi üzgün görse daha çok üzülecekti..

bu hastalığın en büyük ilacı moral.. annenin moralini yüksek tutmaya çalış bol bol dua et..

Size de buyuk gecmis olsun canim Rabbim tekrar yasatmasin..

Tesekkur ederim yorum icin, evladini kaybetmis bi anneye ne kadar moral verebilirsek o kadar verecegiz artik

Bizimki de galiba erken teshis oldu, bizim uzulduguz nokta daha kardesim vefat edeli 2 yil bile olmadi boyle ust uste geldi halam ile kardesim 9 ay arayla vefat etti iste boyle ust uste geldi hep.. Yoksa dediginiz gibi artik en kolay kanser gogus kanseri

Sagol canim insallah imanimizi kaybetmeden atlatiriz bunu da. Ablamdan sonra psikologa gitmistim ben 6-7 ay kadar gitmistim

Of basiniz sagolsun sen ne testi olacaksin canim? Gen testi mi?

Allahım sevdiklerimize bize bağışlasın aklıma geldikçe deliriyorum ama yaradan ne derse ne yazarsa o olur. Sevdklerimizin acısını bize göstermesin herzaman dua edicem canım hep aklımdasın ümidini kaybetsnde duanı eksik etme

basin sagolsun....Allah yardimciniz ve sabriniz olsun....kanserde erken tani cok onemli....erken teshis edilirse bu illetten kurtulma sansi cok yuksek..... size tafsiyem butun testlerinizi yaptirin ve bunlari belli araliklarla devam ettirin.....allah annenize acil sifalar versin size sevdiklerine bagislasin....

benim de etrafımda erken teşhis meme kanserleri hep iyiye gitti. inşallah sizin de öyle olur.

Canım Anneciğine acil şifalar ve hepinize sağlık diliyorum.

Öncelikle ben annemi meme kanseri yüzünden kaybettim. Bu çok üzücü bir olay. Ama Allah bana güç ve kaldıracak irade verdi. Rahmetlilerimizin mekanları cennet olsun.

Şuan ne söylesek fayda etmeyecek biliyorum çünkü anneciğiniz için de durum çok yeni. Meme kanseri bugün tedavisi yüzde yüzlere ulaşan bir hastalık haline geldi. Bunda erken teşhis çok önemli.

Ben annemi kaybettiğim yıllarda hastalık çok önceden annemde başlamış ve zaten memeyi aşıp bütün vücuda diğer organlara sıçramış duruma gelmişti. Yani o açıdan çok geç olmuştu. Öte yandan da meme kanseri olan ve şuan sapasapa sağlam, sağlıkla sıhatle atlatan komşularım ve arkadaşımın annesi var. Asla umudunuzu yitirmeyin.

Şimdi annem dolayısıyla benim yaşım 35 ama senelik meme ultrasonumu ihmal etmemem lazım, 40 dan sonra da memografi çekiliyor. Senede bir defa muhakkak doktora gidilmeli.

Yarın başımıza ne gelecek bu dünyada bilmiyoruz. Belki yarın öleceğiz, belki daha çok uzun yıllar sağlıkla yaşayacağız. Allah bize herşeyin hayırlısını nasip etsin. Unutmayın ki birçok hastalık ve özellikle kanser hücreleri, üzüntü ve stres kaynaklı olarak yayılıyor. Yani hepimizin vücudunda bu kanser hücrelerinden var şuan, ama metabolizmamız düzgün çalıştığı için o hücreleri de tek tek yokeden bir sistemimiz var. üzüntü ve stres olunca vücudumuz o hücreleri yok etmekte zorlanıyor. O hücreler çoğaldığı ve belirgin olduğunda işte doktorlar "kansersiniz" diyorlar.

Şuan morale çok ihtiyacınız var ve bu sizin elinizde. Annenizin iyileşmesinin hızlanması ancak moralle olacak.

Allahtan acil şifa diliyorum.

Başınız sağolsun.

Anneniz içinde acil şifalar dilerim.

Bu hastalığı yaşayan bir annenin kızı olarak şimdi bulunduğunuz duygu durumu o kadar normalki. Bizde benzer duyguları yaşadık.

Ama hastalığın tedavisi artık yüzde 100lere yaklaştı. Bu hastalıkta moral çok önemli.

Önceden ben hastalıkların genetik geçişli olduğuna inanırdım. Evet olabilir ama hastalıkların en büyük kaynağı stres. Onun için annenize moral verin moralle aşılıyor bu hastalık.

Acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…