Meraba arkadaslar,
Annemin hastaligii 1. Evredeymis.. 1. Evre iyi olur oyle degil mi?
Bizim uzuldugumuz nokta şu aslinda, zaten yillarca kardesim hastaydi.. Annemle kardesim surekli hastanedeydiler.. Ben universitedeydim.. Babam ise evde yalnizdi.. Ailecek zaten yillarca kanserle mucadele ettik..
Simdi iste ayni seylee geri geliyor.. Annem ameliyat olup kemo ya baslayacak..
Kardesim de 2 yil kemo gormustu.. Kardesimin cektigi acilari dusundukce zaten kafayi yiyoruz.. Cunku ona bir turlu teshis konulamamisti.. Hangi doktora gitsek "biz bir sey yapamayiz" dediler.. Tedavisi yoktu kardesimin..
Cok cirpindik.. Kardesim o kadar guzeldi ki, o kadar tatliydi ki.. O bizim ailemizin goz bebegiydi..
Cok acilar cekti, cok doktor gezdik, ama olmadi kurtulamadi, kanser tum bedenini sardi..
Annem ile yine hastane gunlerimiz geri geldi.. Ustelik evlat acisi cekiyor, morali zaten sifir..
Sevindigim bir nokta var annem ben de öleyim evladima kavusayim demiyor, kendini birakmis degil, yasamak istiyor, benim icin ve babam icin.. Ben en cok annem ile babam intihar ede diye korkmustum, cunku kardesime asiri duskunlerdi.. Annem ile babam ölmek istemyor benim icin yasamak istiyor..
Durum boyle arkadaslar simdilik