Benim derdim kanser..

Neler yaşamışsınız çok üzüldüm,başın sağolsun kaybettikleriniz için,Allah sabırlar versin.Annen için ümitsizliğe kapılma meme kanseri en tedavi edilir türlerden biriymiş ,tedavi süreci biraz yorucu sıkıntılı olabilir ki inşallah kolay atlatırsınız anneciğin sapasağlam kurtulur bu dertten.Allah şifa versin tez vakitte

Arkadaslar tek tek cevap yazamiyorum hepinize tesekkur ederim yorumlariniz ve dualariniz icin, annemin annesi de meme kanserinden vefat ettigi icin direkt meme alinmasi gundemde

Bir daha nuksetmesin diye

çok zor bir imtahan içindesin.rabbim kolaylıkla bu durumdan kurtulmayı annene nasip etsin.inşallah annenle son bulur bu hastalık YA ŞAFİ sıfatını çekmelisin.

Allah yardımcınız olsun gercekten cok zor bır durum olen yakınlarınız ıcıcn de basınız sag olsun Allah sızlere uzun saglıklı mutlu bı hayat versın ınsallah ama sunu unutmayın kanser olan ölecek dıye bır sey yok ama herseyden önemlısı moral benım annem de akcıger kanserıne yakalanmıstı en son evresındeydı ama o baslangıcı olarak bılıyodu moralını bozmasına ızın vermedık hıcbızaman eve sozde gecmıs olsuna gelıp moral vermesı gerekırken tüh tüh bılmemkımde soyle oldu 2 aya öldu bılmemkım boyle oldu 2 sene sonra öldu dıye yanında konusanları evden bıle kovduk oyle ınsanlar hayatınızda olcagına hıc olmasın yanında moralını bozcak bısey kım konusursa konussun uzaklastırın ve ıyılesegıne ınanmasını saglayın annem atlattı yendı kanserı Allah'a şükürler olsunkı doktor bıle mucıze oldugunu soyledı 5 sene gectı masallah butun kontrollerıde yolunda gıdıyo en onemlısı kotuyu degıl bugunlerı nasıl atlatacagınızı dusunun moralınızı bozmayın insallah bı an önce güzel haberlerınızı alırız

Canım ne diyecegimi bilemedim . Allah yardimciniz olsun . Sen duayi bırakma . Tabiki kimse kalıci degil . Bu konuda konuşulacak pek birşey yok. Ama herşey Allah tan gelir. Onun yanında olduğunu unutma . Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermez . Sabret . . Dualarimiz seninle . .

Meraba arkadaslar,

Annemin hastaligii 1. Evredeymis.. 1. Evre iyi olur oyle degil mi?

Bizim uzuldugumuz nokta şu aslinda, zaten yillarca kardesim hastaydi.. Annemle kardesim surekli hastanedeydiler.. Ben universitedeydim.. Babam ise evde yalnizdi.. Ailecek zaten yillarca kanserle mucadele ettik..

Simdi iste ayni seylee geri geliyor.. Annem ameliyat olup kemo ya baslayacak..

Kardesim de 2 yil kemo gormustu.. Kardesimin cektigi acilari dusundukce zaten kafayi yiyoruz.. Cunku ona bir turlu teshis konulamamisti.. Hangi doktora gitsek "biz bir sey yapamayiz" dediler.. Tedavisi yoktu kardesimin..

Cok cirpindik.. Kardesim o kadar guzeldi ki, o kadar tatliydi ki.. O bizim ailemizin goz bebegiydi..

Cok acilar cekti, cok doktor gezdik, ama olmadi kurtulamadi, kanser tum bedenini sardi..

Annem ile yine hastane gunlerimiz geri geldi.. Ustelik evlat acisi cekiyor, morali zaten sifir..

Sevindigim bir nokta var annem ben de öleyim evladima kavusayim demiyor, kendini birakmis degil, yasamak istiyor, benim icin ve babam icin.. Ben en cok annem ile babam intihar ede diye korkmustum, cunku kardesime asiri duskunlerdi.. Annem ile babam ölmek istemyor benim icin yasamak istiyor..

Durum boyle arkadaslar simdilik

Başınız sağolsun ,mekanları cennet olsun,Allah anneciğinize acil şifalar nasip eylesin ..umutsuz olmayın moral vermeniz lazım zor biliyorum ama desteğe ve morale ihtiyacı var , umarım sizde de birşey çıkmaz.şu mübarek cuma günün de dualarımız sizinle

Öncelikle başınız sağolsun.
Çok zor yaşadıklarınız...
Meme kanserinde 1. evre kanserin meme dışına yayılmadığı durummuş, erken teşhis olmuş yani. Bu sevindirici bir haber.
Size gelince ailenizde kanser vakaları var ise zaten sürekli tetikte olmanız ve kontrollere gitmeniz gerekir.

Arkadasim oncelikle basin sagolsun,yuce rabbim annenize cok acil sifalar versin..acinizi cok iyi anliyorum..32 gun once canim babacigimi kaybettim halen icim kan agliyor..kanser degildi ani tansiyon yuksekligi sonucu beyin kanamasi gecirdi 10 gun bilincsizce. Yogunbakimda yatti sonra vefat etti..allahim hepimize sabir versin..anneciginize allahim cok acil sifalar versin,,tedavisi olan bir hastalik uzulmeyin eminim atlatacaktir,,bu hastaligi yenen cok insanlar var tip cok ilerledi ne olur uzulmeyin ,,tabikide genlerinize baktirin erken teshis cok onemli...kendinize iyi bakin anneciginiz ve babaciginiz icin ayakta durun ,bakin evlatlarini kaybetmisler destek olun ne olur...dualarim sizinle...allahim yardimciniz olsun

çooook geçmiş olsun başın sağolsun kaybettiklrin için ne deyim belkide sizin sınavınızda budur şimdi sana ne söylesek boş ölüm acısı
hiç bişeye benzemiyor sen rabbimden asla yüz çevirme kanserde en önemli şey moral sen annene moral verki oda daha mutlu olsun
güçlü olsun yoksa hergün üzntüyle daha kötü olur

Allah yardımcınız olsun moralinizi ailecek yüksek tutun ki annenizde olumsuz etkilenmesin.Moral en önemli şey bu durumlarda.Gelecek için ise risk tespit edilirse zaten alınıyor bunu yaptıran çok insan var.Allah şifa versin

Öncelikle ölenlere Allahtan rahmet diliyorum, sanada bol sabir,cok zor bir durum..Ama unutmaki herkes, kim olursa kendi kaderini Yasar, bu isterse senin kardesin olsun, isterse annen baban olsun.. O onlarin kaderi, demek o sekil yasayip o sekil öleceklermis..Bu dunya imtihan dunyasi, Allaha isyan etme, senin sonun nasil, biliyormusun?? Bilmiyorsun..kimse ne sekil yasayip ne sekil ölecegini bilmiyor, elden gelmeyen seyler icin cok fazla kendini harap etmiceksin,cunku degistirilebilecek bisey yok malesef..

Geçmiş olsun arkadaşım. Kimin ne zaman ne olacağı belli değil. Kanser herkezi bir anda bulabilir.İçini ferah tut, moral çok önemli. Rabbim acil şifalar versin.

Nurcinar, basiniz sagolsun babaciginizin mekani cennet olsun..

Yorum yapan, iyi dilekte bulunan herkese tekrar tesekkur ederim

Annemin meme ameliyatini yapacak doktor ariyorduk, benim canim kardesim gata da gecirmisti son gunlerini, gata ona cok guzel davrandilar, prenses gibi agirladilR onu ve hic degilse kardesim ölüme rahat gitti..

Annemi gatadan aradilar ve seni asla birakmayiz gel her seyini burda yapacagiz dediler

İnsaAllah sali aksami veya carsamba sabahi Gata ya gidiyoruz

çok geçmiş olsun canım. Allah anneciğine acil şifalar versin size bağışlasın inşallah. çok kere şahit olmuşsun etrafında bilirsin ki moral en büyük ilaç bu hastalıkta. sizler de annen de morali eksik etmeyin nolur. Allah büyük . derdi veren dermanı da verir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

Canımmm öncelikle kaybettiklerin için başınız sağolsun Allah gani gani rahmet etsin,,,Allah sizlere uzun ömür versin...
Biliyorum çok zor ama anneni yeni öğrenmişsiniz çok yeniyse zaten tedaviler hemen cevap veriyo bi yakınım rahim kanseriydi çok kötü günler geçirdiler ama vücudu tamamını sildi attı iyileşti .İnşallah anneciğin de tedavilerle kısa zamanda düzelir iyileşir...
Sende çok gençsin benden yaşça küçüksün ama hayatın ne getireceğini hiç birimiz bilmiyoruz yarın öbür gün aynı dertlerin bizide bulmayacağını...Nolursun birazcık olumlu düşünmeye çalış annen için baban için kendin için bu zamanlarda en güzel şey moral derler ya cidden öyle galiba ...Yaşadıkların kolay şeyler değil ama sen şu an annen için dimdik olmalısın sana her zamankinden daha çok ihtiyacı var bi gülümseme bile bazen hayata farklı anlamlar katabiliyo ...Umarım tez zamanda iyileşir eski sağlığına kavuşur ellerinden öperim annenin...Kendin içinde olumlu düşün bol bol dua et canım Allahtan başka bizi duyucak yok verende O alan da O ...Bu gece dualarıma sizi de ekliycem ...

Allah yardımcın olsun kanseri yenen kaç kişi var şimdi haberlerden biliyoruz belki klasik olucak ama tıpta herşeyin çaresi var ilerledi tıp ama üzme kedini bize demesi kolay çeken biilir ama moral çok önemli annenin ailenin moralini sen yüksek tut..

Allah acil şifalar versin.. Tıp çok ilerledi artık umudunuzu kaybetmeyin sakın. İnşallah anneniz en kısa zamanda sağlığına kavuşur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…