Benim derdim kanser..

canım allah bol sabırlar versin sizlere...sakın isyan etmeyin...allahtan gelene karşı gelinmez...şükretmeliyiz her koşulda...
ümidini yitirme...
rabbim sizlere uzun hayırlı ömürler versin...
gerçekten çok üzüldüm...bol dua edin....rabbimin kapıları açıktır...
inşallah yüzünüz güler bundan sonra...allah yar ve yardımcınız olsun...sabırlar versin...

ba$in saolsun canim , annenede çok çok geçmi$ olsun ..

bizde kanser yok varsa ben duymadim
ama benim annem 6 sene once hiç bi rahatsizligi yokken 42 ya$inda beyin kanamasi geçirdi ve vefat etti ..
yani kanser var yada yok genetikde , omrumuz kadar ya$iyoruz ; kadere inaniyorum ki imanin $arti kadere inanmak
hayat insanlari SINIYOR bi $ekilde , çok zorlu bi sinav bu hemde ..
Allah sevdiiklerimizle sinamasin, dermansiz dert vermesin

annene destek ol, daha yeni ba$lami$ ve sen bizden iyi biliyorsun,bu sizin için bulunmaz firsat
annen iyile$icek ,hersey çok guzel olucak
sende anne olacaksin in$allah ..

başınız sağoolsun,
annenize de çok geçmiş olsun
bu hastalığın en iyi ilacı moral
annenizin moralini yüksek tutmya çalışın lütfen
yazdıklarınızı okurken ben dıştan biri olrak bile gözyaşlarımı tutamadım
Allah sabır versin canım
Herkes imtihan için geldi bu dünyaya
sizinde imtihanınız budur belki (

Kayıplarınız için başınız sağ olsun, Allahım rahmet eylesin.. Allah annene acil şifalar versin ve yardımcınız olsun.. duaların eksik olmasın...canım benim hergün yeni çareler yeni ilaçlar bulunuyor.. umudunu yitirme... bizim ailede riskli gruptayız.. neler yaşadığını anlayabiliyorum...iki teyzem meme kanseriydi ikisi de ameliyat oldu ve çok şükür her geçen gün iyiye gidiyorlar.. aklına kötü şeyler getrime kanseri yenmenin en iyi yolu umutlu, huzurlu, mutlu olmak..
kanseri kafanıza takarsanız kendini bir şey sanır ama önemsemezseniz küçülür yok olur gider...Sağlıklı, huzurlu, mutlu günler sizlerle olsun...

canım seni öyle anlıyorumki.
pekçok yakınımı kanserden kaybettim.
kalıtsal olarak büyük ihtimalle bende o brca mutasyonunu taşıyorum
sağ memede aldırmam gereken bi kitle var ve ihmal ediyorum
ümitsizliğini anlıyorum, ama dua et. hep dua et.
bu durumda ne denirki
ne desem moral olmayacak
dualarımda olacaksın güzel kardeşim, bunu bil yeter..

yaa canım benim sonuna kadar okuyamadım boğazıma düğümlendi gözlerim doldu annenin erken teshismi bilmiyorum ama bi arkadasimin anneside meme kanseriydi tabi mecburen memesini aldılar lakin tedavi gördü ve şimdi belli aralıklarla kontrole gidiyor ama iyi sende lütfen ihmal etme annesinde olanlar risk altında yasin 20 den büyükse sende kontrollere başla rabbim ayirmasin sizi şifa versin insaallah....

Arkadaslar hepinize cevaplariniz icin, iyi dilek ve dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun

Kaybi olanlarin kayiplari icin de Allah' tan rahmet diliyorum

Sizlere tek tek cevap yazamadim iki gundur hastanedeyiz, doktor ameliyat tarihi verecek, aMeliyattan sonra da radyoterapi olacakmis

Allah tum dertli olanlarlarin yar ve yardimcisi olsun

Öncelikle başın sağolsun canım.Annen için de acil şifalar dilerim.Umarım anneciğin şifa bulur.
Çok acı kayıplar yaşamışsınız ailece.Çok zor imtihanlar bunlar canım.Üstesinden gelmek kolay değil haklısın.
2 sene önce annemi kanserden kaybettim.Kanser denilen illetin tüm acılarını yaşayarak ve görerek hem de.Ancak hastalıklar da insanlar için.Geldi mi başa çekiliyor işte.
Sen de çok gençsin canım.Allah sana ve babana güç versin anneciğinize destek olun moral olun(
Yani gözlerim dolu dolu şu an.Ne diyeceğimi de bilemedim.Kardeşine de üzüldüm canım ya.
Allahım sabırlar versin size.Çok zor imtihanlar yazılmış kaderinize ancak size düşen sabretmek-Allaha sığınmak ve hayırlısını dilemek.
Tekrardan sabırlar diliyorum tanımadığın bi ablan olarak gözlerinden öpüyorum(Güçlü ol ,metanetli ol canım.

Sagolun tesekkur ederim insallah guzel gunler de goruruz bu kadar imtihan yeter umarim

Konuyu açtığından beri bakıyorum,bakıyorum yazamadan kaçıyorum, ancak cesaret ettim

Ölüm acısı başka, kanser acısı başkadır, seni o kadar iyi anlıyorum ki...

Ancak hepimizin imtihanları var, sabredip dayanacağız, Allah'a sığınacağız.

Kayıpların için Allah'tan rahmet diliyorum, annene hep destek ol, moral bozukluğunuzu hissettirmeyin, umutsuzluğa kapılmasına izin vermeyin. Artık bir çok tür tedavi edilebiliyor, eminim annende başaracak atlatmayı.

Yaşın daha çok genç, kendine dikkat edip, özenli yaşarsan bu hastalıktan korunabilirsin, genetik her şey değil. Uzuvlarını aldırmak her ne kadar tedbir gibi görünse de senin yaşında bence gereksiz, böyle şeylerle yıpratma kendini, önünde yaşanacak koca bir hayat var, böyle bırakma kendini. Taşıması çok zor biliyorum ama gayretli ol, dualara sarıl.

Yorumun icin tesekkur ederim sagol Allah razi olsun, zaten annem duzenli mamografi cektiriyodu, oyle orataya cikti

Ben de 35 yasimdan sonra duzenli olarak mamografi cektiririm, zaten gen testi de yaptiracagiz, ona gore tedbirlerimi alirim insallah

Bu yasta herhalde hicbir yerimi aldirmam yani illa doktorlar almamiz gerek derse 40 yasimdan sonra filan aldiririm ne biliyim

Yüce Allah ım bizi her zaman sınıyo zaten bunun icin geldikki dünyaya kimimiz imtihanı agır oluyor Allah a her zaman dua ediyorum bütün hastalarımıza sifa versin diye acını anlıyorum Allah yardımlarını eksik etmesin üzerinden sükret sakın isyan etme Allah istemedikce hicbirsey olmaz kimler nelerden dönüyo umudunu kaybetme hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

Meraba arkadaslar annem yakinda ameliyat olacak memesi alinacakmis sonra 3 ay beklenecekmis 3 ay bitince de kemoterapi ve radyoterapi olacakmis

merhaba canım
seni en iyi anlayanlardım
benim annemde meme kanseri
bir yıl oldu Allaha şükür kemoterapisi bitti
sadece kemik ilacı alıyor
doktorlar en önemli şeyin moral oldugunu söylüyorlar
ayrıca özelden mesaj attım sana

ne diyeceğime bilemiyorum ?????? anne çok başka bişey o nedenle rabbim anneni sana senide annene bağışlasın her iki cihanda da acı göstermesin dua enbüyük ilaç canım bol bol duat et rabbimden annen için şifa dile bir gün mutlaka bu şifa gelir seni bulur

gecmıs olsun canım cok üzüldüm... ama belkı tedavı edılebılır hemen umutsuzluğa kapılma lütfen rabbım annede açıl şifalar versın

Başınız sağolsun. Gerçekten çok büyük acı.
Meme kanserini diğer kanserlerden ayırmak gerek. Çünkü gerek cerrahi, gerek kemoterapi gerekse de radyoterapiden en çok fayda gören gruptur.
Sizde genetik test yapabilirsiniz. Umarım çıkmaz ama pozitif olursa önleyici tedavileri alabilirsiniz. Angelina jouly de önleyici tedavi yaptırmıştı. İçinizi ferah tutun lütfen. İnşallah bidaha karşılaşmazsınız kanserle. İnanın artık ailesel olsun olmasın, herkesin bi tanıdığı kanser oluyor. Benim en yakın 2, bir derece uzak bikaç kanser akrabam oldu. Çok zordur süreç, bilirim. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…