- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
-
Meraba arkadaslar..
Hayata küskünüm, kendimi dindar sanardım, şimdi dua bile edemiyorum
Ben biricik kardeşimi, canımı kanımı kanserden kaybettim.. Annemin babamın çektiği acıları tarif bile edemem..
Ben kardeşimle beraber halamı, babamın babasını, annemin annesini kanserden kaybettim..
Yani Benim canım babamın evladı ile ablası kanserden vefat etti hem de 9 ay ara ile..
Ve simdi ise annem meme kanseri.. Dün öğrendik..
Bu pazar günü o kadar suskunuz ki, babam üzüntüden tek kelime edemiyor..
Ben korkuyorum, kardeşim gideli daha 2 yıl bile olmamışken, annem de giderse napacagım bilmiyorum..
Annem ise sürekli babam ile beni düşünüyor, ona bişey olursa biz naparız diye düşünüyor..
Bu pazar günü suskunuz..
Dua edin bize lütfen..
Kanser peşimizi bırakmayacak, annem kardeşim ve anneannemi bulan bu illet bir gün beni de bulacak.. Beni bulmazsa çocuğumu bulacak..
Ne ümidim var ne hayalim
Suskunum ve çaresizim..
Gen testi yaptırmayı düşünüyoruz bana, bende de kanser riski varsa rahmimi, memelerimi aldırmamız gerekebilir ki ben 20 yaşındayım..
Diyorum ya hayata dair ne hayalim kaldı ne ümidim..
Meraba arkadaslar..
Hayata küskünüm, kendimi dindar sanardım, şimdi dua bile edemiyorum
Ben biricik kardeşimi, canımı kanımı kanserden kaybettim.. Annemin babamın çektiği acıları tarif bile edemem..
Ben kardeşimle beraber halamı, babamın babasını, annemin annesini kanserden kaybettim..
Yani Benim canım babamın evladı ile ablası kanserden vefat etti hem de 9 ay ara ile..
Ve simdi ise annem meme kanseri.. Dün öğrendik..
Bu pazar günü o kadar suskunuz ki, babam üzüntüden tek kelime edemiyor..
Ben korkuyorum, kardeşim gideli daha 2 yıl bile olmamışken, annem de giderse napacagım bilmiyorum..
Annem ise sürekli babam ile beni düşünüyor, ona bişey olursa biz naparız diye düşünüyor..
Bu pazar günü suskunuz..
Dua edin bize lütfen..
Kanser peşimizi bırakmayacak, annem kardeşim ve anneannemi bulan bu illet bir gün beni de bulacak.. Beni bulmazsa çocuğumu bulacak..
Ne ümidim var ne hayalim
Suskunum ve çaresizim..
Gen testi yaptırmayı düşünüyoruz bana, bende de kanser riski varsa rahmimi, memelerimi aldırmamız gerekebilir ki ben 20 yaşındayım..
Diyorum ya hayata dair ne hayalim kaldı ne ümidim..
Öncelikle başın sağolsun canım.Annen için de acil şifalar dilerim.Umarım anneciğin şifa bulur.
Çok acı kayıplar yaşamışsınız ailece.Çok zor imtihanlar bunlar canım.Üstesinden gelmek kolay değil haklısın.
2 sene önce annemi kanserden kaybettim.Kanser denilen illetin tüm acılarını yaşayarak ve görerek hem de.Ancak hastalıklar da insanlar için.Geldi mi başa çekiliyor işte.
Sen de çok gençsin canım.Allah sana ve babana güç versin anneciğinize destek olun moral olun(
Yani gözlerim dolu dolu şu an.Ne diyeceğimi de bilemedim.Kardeşine de üzüldüm canım ya.
Allahım sabırlar versin size.Çok zor imtihanlar yazılmış kaderinize ancak size düşen sabretmek-Allaha sığınmak ve hayırlısını dilemek.
Tekrardan sabırlar diliyorum tanımadığın bi ablan olarak gözlerinden öpüyorum(Güçlü ol ,metanetli ol canım.
Konuyu açtığından beri bakıyorum,bakıyorum yazamadan kaçıyorum, ancak cesaret ettim
Ölüm acısı başka, kanser acısı başkadır, seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Ancak hepimizin imtihanları var, sabredip dayanacağız, Allah'a sığınacağız.
Kayıpların için Allah'tan rahmet diliyorum, annene hep destek ol, moral bozukluğunuzu hissettirmeyin, umutsuzluğa kapılmasına izin vermeyin. Artık bir çok tür tedavi edilebiliyor, eminim annende başaracak atlatmayı.
Yaşın daha çok genç, kendine dikkat edip, özenli yaşarsan bu hastalıktan korunabilirsin, genetik her şey değil. Uzuvlarını aldırmak her ne kadar tedbir gibi görünse de senin yaşında bence gereksiz, böyle şeylerle yıpratma kendini, önünde yaşanacak koca bir hayat var, böyle bırakma kendini. Taşıması çok zor biliyorum ama gayretli ol, dualara sarıl.
Meraba arkadaslar annem yakinda ameliyat olacak memesi alinacakmis sonra 3 ay beklenecekmis 3 ay bitince de kemoterapi ve radyoterapi olacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?