- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
Evet kucuklugumden beri durum boyle . Ben hep sessiz biriydim ama bu kadar ezilmekten icime atmaktan cok yoruldum![]()
Deniycem artik susmamaya calisicam ama basarabilicem mi bilmiyorum(
Basarirsiniz bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kucuklugumden beri durum boyle . Ben hep sessiz biriydim ama bu kadar ezilmekten icime atmaktan cok yoruldum![]()
Deniycem artik susmamaya calisicam ama basarabilicem mi bilmiyorum(
Basarirsiniz benceyeterli güçlü olmaya calisin ailelerin bazilari boyle tuhaflar benim ailemde banada yapardilar eskiden baktilar onlar mersine derken ben tersine gidip çok dik kafali davraniyorum daha öyle şey yapmiyolar ama bazen hariç o kadarda olur sanirim yeter ki çeneli olun
![]()
O an icinden nasil geliyorsa oyle davranacaksin.Insanlar her durumda soyleyecek bir sey bulur.O gun sessiz kalirsin neden konusmuyorsun derler,konusursan cok konustu olur.O gun makyaj yapmazsin hasta misin derler,yaparsin dugun mu var nereye gidiyorsun derler.Yapacagin eylem seni rahatlatacaksa yap,bekleme.Degismeyen tek sey degisimdir
Inanin burda bu kadarcik derdimi anlatmak bile beni cok rahatlatti . Soylediginiz herseyi yapmaya calisicam oncelikle kimseyi cok fazla takmamak ve gereken yerde konusmaya calisarak basliycagim.
Oyle bir duruma geldim ki artik yani ne yapsam sacmaliyorum ben cok salagim oluyorum . Facede begendigim bir siiri paylasirim salakmisin sen ergen ergen hareketlere bak derler. Misafirler gelince bir iki muhabbete dahil olmaya calisirim yine birseyler soylerler. Kendimi herseyden o kadar soyutladim ki . Birde oyle bir duruma geldim ki sunu soylesem ne derler acaba karsimdaki insan ne dusunur surekli bu sekilde dusunur oldum. Beni kucumsuyecekler mi ezik olarak mi bakicaklar derken iyice icime kapandim arkadas cevremde falanda
Bazen susmak en iyi ilac gibi olsada , Susmamakta öyle
Yerine gore susmali insan. Ama herzaman susma
ben kendimden bilirim zamaninda cok sustum.
ve konustugunda Sen degistin ne oldu sana gibi laflar
Duydum , susmaya alismislar onun icin konusmak suc oluyor ozaman...
Icine atma herseyi , yeri geldimi masaya vurmayi bil.
sende insansin sonucta , nereye kadar bastirabilirsinki.
Ama öyle icigini cicigini dusunmeniz çok yanlis insan kendini rahat hissettiği yerde mutludur siz heryerde kendi mutlulugunuza duvar ormussunuz rahatlayin ceneli olun ezdirmeyin ezmeyin konusmalarinizda hicbi sacmalik veya tuhaflik yok bence eger biri oyle derse verin agizinin payini cekinmeyin sizin ozguveninizi boyle kirmamalilar izin vermeyin buna![]()
En iyisi ailenle konusmak bunun seni cok yordugunu artik baxi seylerin seni yiprattigini kesin dille anlatmak.anlatmadigin seyleri bir kagida yazip cope atmak.aileler gercekten cocuklar konusunda bu tur hatalara dusuyor mesela bizim evde abim bu jadar olmasa da bu tarz sorunlari yasadi.tabi daha sonra hallettik.ben de sessiz bi insanim sessiz kalmak insani yoruyor bazen olaya mudahele etmekte gecikiyorum niye soyle demedim niye boyle yapmadim diye ama artik biraz astim.cunku kimse mukemmel degil bu benim hayatim herkes kendisine baksın diyorum
Onlar boyle yapa yapa bende artik agzimi acamaz oldum . Soyledigim hersey sacma soyledigim herseyde insanlar benimle dalga gecicekmis gibi hissediyorum . Birine bir sey soyledigimde bazen haftalarca dusunuyorum acaba benim icin ne dusundu cok mu rezil oldum . Kesin yanlis anladi beni falan diye bayagi kotu durumdayim(
Ne kadar erken düzelirseniz o kadar mutlu olursunuz üzülmeyin sizi gerçekten seven taniyan insanlar ddusuncelerinizi konusmalarinizi saçma bulmaz![]()
Tesekkur ederim hersey icin umarim degisip atlatabilicem bu durumu :)