Benim Derdim Kuzenimle İlgili

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara
Meraba hanımlar

Benim çok sevdiğim bir kuzenim var ablam gibi görürüm onu

Kendisi 30 yaşındadır henüz evlenmiş değil. Evlenmek istiyor anne olmak istiyor sevmek sevilmek istiyor.

Ama bir kısmetsizlik var olmuyor bir türlü. Ya hocalara filan da gitmiş sana büyü yapmışlar nikah masasına kadar gitsen koca adayın evet demeden nikah masasından kalkar o denli demişler (büyü konusunda bir yorumum yok benim)

Bu arada biz doğuluyuz hani 30 yaş bizim çevremizde çok sıkıntılı bir yaş artık.. 20li yaşlarında evlenir bizde kızlar..

Biraz garip olacak ama yok mu şöyle 30-35 yaşlarında evlenmek isteyen adam etrafınızda :)

Ya da büyü ile alakalı özel msjla tavsiye alabilirim (dini konu tartışması yasak olduğu için)

Aile ve akrabalar içinde bu konu biraz sıkıntı olmaya başladı ben de derdim bu diye paylaşmak istedim

Evlenmek isteyen adam var mı etrafınızda :) derken de gülücük koydum şakayla karışık söyledim yani..

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM BENİ SALAK YERİNE KOYMAYIN HERKESE GÜVENİLMEYECEĞİNİ ELBET BEN DE BİLİYORUM YA KAVGA MI ETMEK İSTİYOR CANINIZ

Son düzenleme:

Arkadaşım yanlış anlamayın da madem sanaldan sevgili/eş arıyorsunuz kuzeninize de neden bu kulübe konu açıyorsunuz?
Bu konunun kapanacağını bilmiyor musunuz burada Allah aşkına?
Gidin arkadaşlık/evlilik sitelerinde profil doldurun.

Kapanır mı bilmiyorum

Ben sadece eş arıyoruz demedim ki bir büyü muhabbeti var özelden yardımcı olmak isteyen olur mu diye de sordum

Ayrıca evlilik sitelerinden birilerini aramak istemiyoruz

Hem yok mu etrafınızda biri :) deyip gülücük koydum biraz şakayla karışık söyledim yani

Burada bi üzüntüm var onu paylaştım

Son düzenleme:
İstanbulda filan bayanlar 35 yaşında evleniyorlar onlara sıkıntı yok

Bizim aile ve akraba içinde bir problem olmaya başladı..

Kuzenimin yaşadığı şehirden dolayı da istemeye gelenler yaşını sorun ediyorlar

Kuzenim üzülüyor biz de üzülüyoruz

Ayy Bercestem benim teyzemlerin de kısmetleri açılmıyo bi türlü, çok güzeller, hal ve hareketleri çok iyi ama kısmet işte.. Onlara da biri size büyü yapmış felan demiş(günah almak gibi olmasın ama birinden şüphe ediyolar)...Umarım kuzeninin de teyzelerimin de kısmetleri açılır bi an önce...Bizde doğuluyuz dediğin gibi yaş ilerledikçe sorun çıkıyo, konuşmlara rahatsız ediyo insanı..

Heee büyülerle ilgili mesaj alışverişi talebinizde konunuzun kapanmayacağını düşündünüz yani?
Bakın bekar kuzeninizin üzüntüsünü dert etmenizi anlarım ama kadın forumundan eş aramanız ve büyü istekleriniz garip bence.

isteyen olmadı mı onlar mı beğenmedi?
Nasıl biri çok mu soğuk çok mu içine kapanık?

Aynen dediğin gibi.. Bizim sülalenin kızlarında var bi kısmetsizlik

Korkuyorum bana da vuracak bu kısmetsizlik diye

Normal olduğunu söylemedim

Ayrıca ''biraz garip olacak ama'' dedim

Garip olduğunu baştan kabul ettim

Konumun kapanıp kapanmayacağı hakkında da düşünmedim kapanırsa kapanır kapanmazsa konuşuruz

isteyen olmadı mı onlar mı beğenmedi?
Nasıl biri çok mu soğuk çok mu içine kapanık?

İstemeye gelenler oluyor bir kere geliyorlar hatta bazen dışarıda buluşuyorlar ama gerisi gelmiyor

Aslında 10 parmağında 10 marifet birisi, sosyal içine kapanık da değil

Ama tabi onu ne kadar tanıyorum desem de yine de bilmediğim yönleri vardır

Ayyy aynen canım bi şanssızlık var.. Bende korkuyorum..Allah korusun aman aman bizde öyle olmasınn

Bu işler kader kısmet.
Artı burada kimse çıkıpta evet bi tanıdığım var bekar demez.
Güven meselesi anlatabildim mi?.

ay korktum şimdi geçen facede biri denk geldi fal bakıyormuş bilmem ne zırvaladı birşeyler
ve bana da dedi biliyor musun kısmetinle oynayanlar var diye aman dedim kim napsın:)ama
şaşırdım şimdi hakikaten yapılabiliyor yani:S:S

Ben pek inanmam böyle şeylere ama nedense ben de korkuyorum ya doğruysa diye

Faldan da korkarım ya kötü bir şey söylerse diye

Ben pek inanmam böyle şeylere ama nedense ben de korkuyorum ya doğruysa diye

Faldan da korkarım ya kötü bir şey söylerse diye

olur mu öyle şey diye pek dinlememiştim falcıyı
nohutla flan birşeyler diyordu ama çıkartamıcam:)
inşallah halledebilirisiniz canım...

bence bu tür seylere inanmamak gerek,

velevki oldu diyelim nasil güveneckesiniz

hoca büyü bunlar yanlis..birde cevrenizde tanidigniz var mi demissin

bu isler buralardan olmaz ki,yani herkese güvenmek

hoca ya da büyüyle alakali birseyler beklemek

hadi biri size bir adres verdi gidin dedi oraya gittiniz basiniza iyi seyler gelecegini nerden biliyorsunuz..

büyü vs vardir ama Allah istemezse olmaz bunlar illaki kismeti varsa o cikar gelir..

bence bu islere hic bulasmayin kendi cevrenizde yok mu tanistiracak birileri yani buralardan medet ummak gercekten iyi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…