- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Benim bu davranışlarım yuzunden şu an çok kötüyüz, çok buyuk kavgalar ettik çok kırdım onu oda beni ama şu an bunu umursamyrm hakettim diyorum surat surat surat nereye kadar, defalarca git dedi bugun bana gidemedim şimdide salonda yatıyor konuşmuyor benimle ne yapcm bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
Sonradan oldu canım altı yıldır beraberiz iki yıllıkta evliyim son bir yıldır falan böyle sanırımEn baştan beri böylemiydin yoksa sonradan gelişen bi durummu?
Umarım düzelir, ki zamanla aşarsın..
Bende despot bi tipimdir eşime karşı, ilk 5 yıl filan çok gösteremedim ilgimi, oda sikayet ederdi bu durumdan ama zamanla düzen tamamen oturuyor, 12.yılımızı doldurduk ve gayet güzel ilgiliyim :)
Zamanla sende aşarsın umarım, gayret göstermelisin ama..
Hayır dört yıl falan görüştükGörücü usulü filanmı evlendiniz.
Böyle oldugumu söyleyen sadece eşimbelki depresyondasındır neden doktora gitmiyorsun belki çok basit bi çözümü var
ya da karakterin böyle dicem de, daha öncesinde de böyle olsan evlenmezdi sanırım seninle
Allah daha iyi etsin canımAranızda gerginlik olduysa yüzünü görünce ondan dolayı bir geri çekilme olabilir sende.O yokken de özlersin bu normal.Bir de bu çocuk mevzusundan biraz gerilme olabilir.Çok kafaya taktığım Zaman'lar ben de eşime sinir oluyordum bazen.Sonra dua ede ede kendimi rahatlattım çocuk olmadan iş ayrılığa gidecekti çünkü.Duamı ettim eşime de kendime de evime de.Evimiz huzur buldu sonra.Hiçbirşeyi takmadık.Biz iyiyiz böyle Dedik hala sevgili gibiydik çünkü.Ben buna başka çare tanımıyorum.Dua ile ev pozitif enerjiyle doluyor.Bana göre en etkilisi bu
Ederim Can'ım.İnşallah herşey yolunda gitsin.Kafandan herşeyi at güzel günleri düşün.Güzel geçirdiğiniz vakitleri düşün.Allah daha iyi etsin canım
Bnde çok ediyorum dahada çok ederim, bugunu bi atlatsaydık lütfen dua edin sizlerde
Ben hatamı anladım o normale dönerse ben elimden geleni yapcm şu an bi şans vermesi için ikna etmye çalışıyorum daha öncede çok yaptıgımız için bu konuşmaları haklı olarak inanmıyor, ne yapcgmı şaşırdım oda çok mutsuz bende bi türlü ikna olmuoEderim Can'ım.İnşallah herşey yolunda gitsin.Kafandan herşeyi at güzel günleri düşün.Güzel geçirdiğiniz vakitleri düşün.
Sen adım atıver.O da görür ona göre davranır.Yuvayı dişi kuş yapar derler.Sen kendin enerjik ol.İyi şeyler düşün ki eşin de aynı karşılığı versin sana.Ben psikoloji yazıları okuya okuya,psikologların videolarını dinleye dinleye davranışlarımı degiştirdim ve daha yeni yeni oturdu evliliğimiz.Aynı süreçlerden geçtik.Silkelendim çocuk istiyorsun da olmuyor diye eşinle Aran'ı açıyorsun.Bırak herşeyi Allah'a şu günlerin tadını çıkar.Eşinle Mutlu olmaya bak dedim.Ben hatamı anladım o normale dönerse ben elimden geleni yapcm şu an bi şans vermesi için ikna etmye çalışıyorum daha öncede çok yaptıgımız için bu konuşmaları haklı olarak inanmıyor, ne yapcgmı şaşırdım oda çok mutsuz bende bi türlü ikna olmuo
Size büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardim
Ne güzel yazmışsın çok tesekkür ederim moral oldu bana..saatlerdir dil döküyorum günlerdir aç susuz perişan oldum ayakta duramıyorum artık ama bıkmycam gönlünü alana kadar ugraşcm bu gece olsun huzurlu uyumak istiyorum onunda öyle.. Allahım içine bi ferahlık ver diyorum umarım düzelirSen adım atıver.O da görür ona göre davranır.Yuvayı dişi kuş yapar derler.Sen kendin enerjik ol.İyi şeyler düşün ki eşin de aynı karşılığı versin sana.Ben psikoloji yazıları okuya okuya,psikologların videolarını dinleye dinleye davranışlarımı degiştirdim ve daha yeni yeni oturdu evliliğimiz.Aynı süreçlerden geçtik.Silkelendim çocuk istiyorsun da olmuyor diye eşinle Aran'ı açıyorsun.Bırak herşeyi Allah'a şu günlerin tadını çıkar.Eşinle Mutlu olmaya bak dedim.
Dua edip kıyafetlerine sürdüm,yüzüne dua okudum uyurken eşim.Allaha bıraktım gerisini şükür gerginliğimiz,gururumuz kalmadı.Bir bütün olduğumuzu anladık.Olumlu düşün olumlu olsun.Bir adım at bişeyler yap.Erkekler ilgiye bayılırlar...
Düzelir merak etme.Başka şeylerden bahset.Can sıkacak konuları düzeltmek için bile bahsetme.Hoşuna gidecek şeylerden bahset veya yap.Mutlaka düzelir.Herşeyi dert edip hayatı zindan etmeyin kendinize.Gurur olmasın arada.Herşey düzelir emin ol.Ne güzel yazmışsın çok tesekkür ederim moral oldu bana..saatlerdir dil döküyorum günlerdir aç susuz perişan oldum ayakta duramıyorum artık ama bıkmycam gönlünü alana kadar ugraşcm bu gece olsun huzurlu uyumak istiyorum onunda öyle.. Allahım içine bi ferahlık ver diyorum umarım düzelir
Valla cnm imansiz insan o kadar çok ki yapamayacaklariÖff lütfen inanmayın böyle şeylere.
Olur arada öyle.Geçmişten kalan bi kızgınlık ya da bebek stresi vs.
Buyucuyle ne alakası var cnm hem siz kimsiniz de bana büyücü diyorsunuz insanlar çok kötü olmuş böyle bi zamanda her ihtimali düşünmek lazimEvet büyücüler de geldiyse başlayabiliriz.
Hepimize olur zaman zaman, çok heyecanla beklerim ben de sevgilimi. Gördüm mü bu sefer kucağına atlayacağım diye hayal kurarım o anın. Ama o an geldiğinde normal sarılıp öpüşüp bitiyor. Atlayabildiğim görülmedi
Bence evde beklerken aşırı heyecanlı olmamaya çalış. Yani beklerkenki süreyi sürekli ona odaklı geçirmezsen biraz düzelebilir. Ayrıca eşine de anlat bunu soğuk olma sebebim bu ben de anlayamıyorum diye. Başka sanmasın.
Anlattım canım yok anlamıyor düzelmezsin sen diyor..Evet büyücüler de geldiyse başlayabiliriz.
Hepimize olur zaman zaman, çok heyecanla beklerim ben de sevgilimi. Gördüm mü bu sefer kucağına atlayacağım diye hayal kurarım o anın. Ama o an geldiğinde normal sarılıp öpüşüp bitiyor. Atlayabildiğim görülmedi
Bence evde beklerken aşırı heyecanlı olmamaya çalış. Yani beklerkenki süreyi sürekli ona odaklı geçirmezsen biraz düzelebilir. Ayrıca eşine de anlat bunu soğuk olma sebebim bu ben de anlayamıyorum diye. Başka sanmasın.
Biraz açıp okuyun arkadaşlar büyü diye birşey var yani dalga geçilecek birşey Yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?