- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Cekemeyeniniz var mı etraftaKızlar mrb,
Bana noluyor gerçekten anlamıyorum. Sorun şu; eşime içimden geldiği gibi davranamıyorum. Bu çok saçma biliyorum ama elimde degil. Örnek vererek daha iyi anlatabilcem sanırım sıkıntımı; mesela eşim gelene kadar camda bekliyorum çok özlüyorum onu sürekli saate bakıyorum bi gelsede sarılsam vs diyorum ama adam geldiğinde soğuk ruhsuz bişey oluyorum, sanki görünmez bişey tutuyor beni engelliyor sarılamıyorum güleryuz gösteremiyorum sadece kuru bi hoşgeldin.. adamda bıktı artık bebek planları yaparken bugun boşanma aşamasına geldik. Sürekli mutsuzsun yüzün asık bana gülmüyorsun diyor neden böyle oldugumu bilmiyorum o eve gelene kadar farklıyım görünce tuhaf oluyorum, seviyorumda çok, neden böyleyim sizce psikolojik bişeymi
Kaynana ve görümceler, ayrılsak göbek atarlarCekemeyeniniz var mı etrafta
Size büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardimKaynana ve görümceler, ayrılsak göbek atarlar
Konuyu kapatmak istiyorsunuz anlaşılan.Size büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardim
Gerçkten olabilirmi yaSize büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardim
Yok artık, bide adres verinde gidip üfletsin kendini..Size büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardim
Sanırın hayal ettiğin gibi gelişmiyor..
Misal kapıyı açıp göz göze geldiğinizde beklediğin tebessümü veya elektriği karşıdan alamıyorsun belki..
Bende biraz öyleyimdir, yani bi gelse diye beklerim, gelince pek belli etmem..
Fakat senin durum biraz farklı sanırım, yani ben öyle suratsız, soğuk bi tip değilimdir :)
Yok işte onlarıda düşünüyorum baskıcı bi ailem yok şükür, sevgimi içimden geldiği gibi belli ederim aileme onlarda bana..arkadaş ortamındada güleryuzlu oldugumu söylerler yani suratsız oldugumu bi eşim söylüoKonuyu kapatmak istiyorsunuz anlaşılan.
Git sarıl ne olacak adam öldürecek mi seni? Eğer baskıcı falan bir ailede büyüdüyseniz psikolojik bir durum da olabilir. Belki destek almanız gerekir?
Valla o engel olan şey ego olabilir, eşine sevgini gösterdiğin zaman birşeyini kaybetmezsin aksine aranızdaki bağ kuvvetlenir..Canım karşıdan alamamak gibi bi durum yok aksine eşim çok ilgili kapıyı açarım hemen sarılır öper koklar, salona geçeriz çocuk gibi oynar benimle, bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum bişey engel oluo gibi gelio
Öff lütfen inanmayın böyle şeylere.Gerçkten olabilirmi yaböyle bi tuhafım sarılmak istiyorum sarılamyrm yuzune bile bakamıyorum ilgilenmiyor gibi oluyorum ama o yokken daha farklı, hayaller kuruyorum özlüyorum gelince tık yok
Çok iyi biliyorum canım tabiki kuvvetlenir ama bi gün iki gün üçüncü gün yine yapamıyorum..oda bıktı artık korkuyorumda aklı gönlü başkasına kayıverirmi diye. Ailem çok sevgi doludur hiçte baskı kurulmadı üstmde oyle bşyde yok yaniValla o engel olan şey ego olabilir, eşine sevgini gösterdiğin zaman birşeyini kaybetmezsin aksine aranızdaki bağ kuvvetlenir..
Veya arkadaşın dediği gibi baskın sevgisiz bi ailede büyüdüysen onunda etkisi olabilir..
Rahat ol, kasma kendini, içinden geldiği gibi davran adamcağıza..
En baştan beri böylemiydin yoksa sonradan gelişen bi durummu?Çok iyi biliyorum canım tabiki kuvvetlenir ama bi gün iki gün üçüncü gün yine yapamıyorum..oda bıktı artık korkuyorumda aklı gönlü başkasına kayıverirmi diye. Ailem çok sevgi doludur hiçte baskı kurulmadı üstmde oyle bşyde yok yani
Görücü usulü filanmı evlendiniz.Canım karşıdan alamamak gibi bi durum yok aksine eşim çok ilgili kapıyı açarım hemen sarılır öper koklar, salona geçeriz çocuk gibi oynar benimle, bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum bişey engel oluo gibi gelio
Benim bu davranışlarım yuzunden şu an çok kötüyüz, çok buyuk kavgalar ettik çok kırdım onu oda beni ama şu an bunu umursamyrm hakettim diyorum surat surat surat nereye kadar, defalarca git dedi bugun bana gidemedim şimdide salonda yatıyor konuşmuyor benimle ne yapcm bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
Aynen katılıyorum. Ben baskıcı bi ailere büyüdüm ve bende senin gibiyim konu sahibi eşimle sevgiliyken nişanlıyken senin gibiydim ama ona karşı zamanla gardımı indirdim hala çoğu insana karşı soğuk davranıyorum. Inşallah sende zamanla düzelirsin eşine de söyle buraya yazdıklarını yardımcı olsun sanaKonuyu kapatmak istiyorsunuz anlaşılan.
Git sarıl ne olacak adam öldürecek mi seni? Eğer baskıcı falan bir ailede büyüdüyseniz psikolojik bir durum da olabilir. Belki destek almanız gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?