Benim derdim ne ?!

Yaa alemsin :) Büyü, sihir vs.den bahsetmenin forum kurallarına aykırılığını geçtim, bunların bilimsel bir dayanağı olmadığı için, üzerinde araştırmalar yapılmadığı için varını yoğunu da geçiyorum zaten. İnsanları durduk yere kuruntuya sokar, ilişkisinden gereksiz yere şüphe etmesine sebep olur böyle şeylerden bahsetmek, o yüzden bilmeden etmeden böyle şeyler söylemek tehlikelidir.

Konu sahibine gelince, bütün sayfaları okuyamadım o yüzden soruyorum. Daha önceden böyle bir soğukluğunuz var mıydı? Yoksa ne zaman başladı, belli bir olay yaşadıktan sonra olduğunu düşünüyor musunuz? İlk eve geldiğinde çekilme davranışınız ne zaman, hangi olay sonrası başladı? Belki bu şekilde biraz tahmin yürütebiliriz.

İki yıllık evliyim canım bi yıl falan oldu, neden böyle olduguna dair hiç bir fikrim yok zaten belli bişey yok ortada şundan sonra oldu şuna çok kırıldım diyemiyorum illaki kırgınlıklar tartışmalar oluo ama şundan sonra oldu dyblcgm bşy gelmio aklma

Bir yıldır eve geldiğinde geri çekilme davranışı mı gösteriyorsunuz, anladım. Uzun bir süreç değil mi, bir çift terapistine gitmeyi düşünmez misiniz? Muhakkak bir nedeni vardır, durduk yere birden böyle olmanız mümkün değil. Terapist altında yatan nedeni açığa çıkaracaktır.

Biraz toparlayabilirsek gidebiliriz aslında.. saçma olan şuki ben ona öyle davranmak istemiyorum aslında içimden gelen o degil gülmek istiyorum gülemiyorum hep bi surat içimden gelmese gelmio yapck bşy yok dycm ama ben geldgi halde yapmk isteyip yapamyrm

Acaba eşiniz size çok mu fazla ilgi gösteriyor, şımartıyor da, farkında olmadan kendinizi 'cool' moduna alıyorsunuz?

Biz kadınlarda vardır çünkü fazla pohpohlanınca duygularımızı göstermez, havaya gireriz.

İten şeyin ne olduğunu anlayamıyor musunuz? Mesela size aniden yakınlaşmaya çalışması olabilir (birden belinizden tutup kavraması falan gibi), fiziksel bir şey olabilir koku gibi mesela, eşinizin davranışlarında bir sene önce yapıp şimdi yapmadığı veya bir sene önce yapmayıp şimdi yaptığı davranışları var mı? Cinsel soğukluk olabilir mi diye düşündüm ama arzulamanızda bir problem yok, aynı ortamda bulunduğunuzda istemiyorsunuz bir tek doğru anladıysam.

Ben evlılıgımım baslarında egomdan dolayı yapamıyodum. Ay ben ne sarılcam o sarılsın ay ben ne konuacam o konussun dıye dıye bı baktım adam sıkılmaya basladı yapmamaya basladı.. bunu gorunce egom fısss sondu. Zıra hersey karsılıklıydı. Aş kendını

Bilmem inanirmisinda sanki bana nazar vs gibi geldi. Bol bol oku kendine esine

Konu sahibi 2 yıllık evli, 1 yıldır böyleymiş. Yani evliliğin başında bir sıkıntı yok. :) Ne oldu da değişti ben de onu anlamaya çalıştım da henüz cevap gelmedi.

Sevgini çok gösterdiğin bir dönemde
Hayal kırıklığı yaşatmış olabilir mi bir konuda? Ve aynı şeyi yaşamaktan korkuyor olabilirsin...sebebi budur yüksek ihtimal
Ama çözümünü bilmiyorum

tabularını yık. nazar mazar göz kalmalara inanma. bu sadece tabu.
bir kez olsun geldiginde sarılmayı dene . öp. canımmm hoşgeldin de..
en kötü adam ne der ? cekil cok yorgunum der sende he tamam dersin

len kocişim geldiginde bahceye 'gelddiiiii gedlldiiiii diye koşarak cıkıyorum. köpecigime de abi geldin sende koş diyorum o da benle ön kapıya kadar koşuyor orada sarılıyoruz öpüş hoşgeldin diyip yüzümüze bakıp bir daha öpüşüyoz. sonra kopegimiz araya girip onun ellerini yalıyor. pis kıskanc diyip kucagımıza alıp 3 müz sarılıyoruz allahım sevgi arsızı bir aileyiz

Nasıl imrendim anlatamam, maşallah

o birşey senin iç sesin. başka şeyler degil merak etme.. dunyada bilim diye tıp diye birşey var.gözünü seveyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…