- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Anlayamadım ne demek istiyorsunuz ??Açıp okumak benim hayatım canım. Hatta kapattığım pek söylenemez. Büyü diye bişey yoktur.
Ki varsa da burada yasak. Siz de açın site kurallarını okuyun madem.
Astoria canım senlik bir konu olabilir burada. Belki yardımcı olabilirsin arkadaşa biz uzmanı değiliz
Açıp okumak benim hayatım canım. Hatta kapattığım pek söylenemez. Büyü diye bişey yoktur.
Ki varsa da burada yasak. Siz de açın site kurallarını okuyun madem.
Astoria canım senlik bir konu olabilir burada. Belki yardımcı olabilirsin arkadaşa biz uzmanı değiliz
İki yıllık evliyim canım bi yıl falan oldu, neden böyle olduguna dair hiç bir fikrim yok zaten belli bişey yok ortada şundan sonra oldu şuna çok kırıldım diyemiyorum illaki kırgınlıklar tartışmalar oluo ama şundan sonra oldu dyblcgm bşy gelmio aklmaYaa alemsin :) Büyü, sihir vs.den bahsetmenin forum kurallarına aykırılığını geçtim, bunların bilimsel bir dayanağı olmadığı için, üzerinde araştırmalar yapılmadığı için varını yoğunu da geçiyorum zaten. İnsanları durduk yere kuruntuya sokar, ilişkisinden gereksiz yere şüphe etmesine sebep olur böyle şeylerden bahsetmek, o yüzden bilmeden etmeden böyle şeyler söylemek tehlikelidir.
Konu sahibine gelince, bütün sayfaları okuyamadım o yüzden soruyorum. Daha önceden böyle bir soğukluğunuz var mıydı? Yoksa ne zaman başladı, belli bir olay yaşadıktan sonra olduğunu düşünüyor musunuz? İlk eve geldiğinde çekilme davranışınız ne zaman, hangi olay sonrası başladı? Belki bu şekilde biraz tahmin yürütebiliriz.
İki yıllık evliyim canım bi yıl falan oldu, neden böyle olduguna dair hiç bir fikrim yok zaten belli bişey yok ortada şundan sonra oldu şuna çok kırıldım diyemiyorum illaki kırgınlıklar tartışmalar oluo ama şundan sonra oldu dyblcgm bşy gelmio aklma
Biraz toparlayabilirsek gidebiliriz aslında.. saçma olan şuki ben ona öyle davranmak istemiyorum aslında içimden gelen o degil gülmek istiyorum gülemiyorum hep bi surat içimden gelmese gelmio yapck bşy yok dycm ama ben geldgi halde yapmk isteyip yapamyrmBir yıldır eve geldiğinde geri çekilme davranışı mı gösteriyorsunuz, anladım. Uzun bir süreç değil mi, bir çift terapistine gitmeyi düşünmez misiniz? Muhakkak bir nedeni vardır, durduk yere birden böyle olmanız mümkün değil. Terapist altında yatan nedeni açığa çıkaracaktır.
Biraz toparlayabilirsek gidebiliriz aslında.. saçma olan şuki ben ona öyle davranmak istemiyorum aslında içimden gelen o degil gülmek istiyorum gülemiyorum hep bi surat içimden gelmese gelmio yapck bşy yok dycm ama ben geldgi halde yapmk isteyip yapamyrm
Ay ben o ben resmen tarıf ettınAcaba eşiniz size çok mu fazla ilgi gösteriyor, şımartıyor da, farkında olmadan kendinizi 'cool' moduna alıyorsunuz?
Biz kadınlarda vardır çünkü fazla pohpohlanınca duygularımızı göstermez, havaya gireriz.
Kızlar mrb,
Bana noluyor gerçekten anlamıyorum. Sorun şu; eşime içimden geldiği gibi davranamıyorum. Bu çok saçma biliyorum ama elimde degil. Örnek vererek daha iyi anlatabilcem sanırım sıkıntımı; mesela eşim gelene kadar camda bekliyorum çok özlüyorum onu sürekli saate bakıyorum bi gelsede sarılsam vs diyorum ama adam geldiğinde soğuk ruhsuz bişey oluyorum, sanki görünmez bişey tutuyor beni engelliyor sarılamıyorum güleryuz gösteremiyorum sadece kuru bi hoşgeldin.. adamda bıktı artık bebek planları yaparken bugun boşanma aşamasına geldik. Sürekli mutsuzsun yüzün asık bana gülmüyorsun diyor neden böyle oldugumu bilmiyorum o eve gelene kadar farklıyım görünce tuhaf oluyorum, seviyorumda çok, neden böyleyim sizce psikolojik bişeymi
Ben evlılıgımım baslarında egomdan dolayı yapamıyodum. Ay ben ne sarılcam o sarılsın ay ben ne konuacam o konussun dıye dıye bı baktım adam sıkılmaya basladı yapmamaya basladı.. bunu gorunce egom fısss sondu. Zıra hersey karsılıklıydı. Aş kendını
Peki o zamandamı böyleydinizHayır dört yıl falan görüştük
Bunu bnde çok düşünüyorum ama belli bir şey yok şundan sonra böyle oldum diyemiyorumKonu sahibi 2 yıllık evli, 1 yıldır böyleymiş. Yani evliliğin başında bir sıkıntı yok. :) Ne oldu da değişti ben de onu anlamaya çalıştım da henüz cevap gelmedi.
tabularını yık. nazar mazar göz kalmalara inanma. bu sadece tabu.Kızlar mrb,
Bana noluyor gerçekten anlamıyorum. Sorun şu; eşime içimden geldiği gibi davranamıyorum. Bu çok saçma biliyorum ama elimde degil. Örnek vererek daha iyi anlatabilcem sanırım sıkıntımı; mesela eşim gelene kadar camda bekliyorum çok özlüyorum onu sürekli saate bakıyorum bi gelsede sarılsam vs diyorum ama adam geldiğinde soğuk ruhsuz bişey oluyorum, sanki görünmez bişey tutuyor beni engelliyor sarılamıyorum güleryuz gösteremiyorum sadece kuru bi hoşgeldin.. adamda bıktı artık bebek planları yaparken bugun boşanma aşamasına geldik. Sürekli mutsuzsun yüzün asık bana gülmüyorsun diyor neden böyle oldugumu bilmiyorum o eve gelene kadar farklıyım görünce tuhaf oluyorum, seviyorumda çok, neden böyleyim sizce psikolojik bişeymi
tabu degilse grdügün bir tepki veya söz etkilemiş olabilir.Bunu bnde çok düşünüyorum ama belli bir şey yok şundan sonra böyle oldum diyemiyorum
ne alaka... bula bula bunu mu cıkartınız olaydan... konu kapansın diye mi ugraşıyorsunuz...Size büyü yapılmış olabilir çünkü soylediklerinizden onu cikardim
Nasıl imrendim anlatamam, maşallahtabularını yık. nazar mazar göz kalmalara inanma. bu sadece tabu.
bir kez olsun geldiginde sarılmayı dene . öp. canımmm hoşgeldin de..
en kötü adam ne der ? cekil cok yorgunum dersende he tamam dersin
len kocişim geldiginde bahceye 'gelddiiiii gedlldiiiii diye koşarak cıkıyorum. köpecigime de abi geldin sende koş diyorum o da benle ön kapıya kadar koşuyororada sarılıyoruz öpüş hoşgeldin diyip yüzümüze bakıp bir daha öpüşüyoz. sonra kopegimiz araya girip onun ellerini yalıyor. pis kıskanc diyip kucagımıza alıp 3 müz sarılıyoruz allahım sevgi arsızı bir aileyiz
o birşey senin iç sesin. başka şeyler degil merak etme.. dunyada bilim diye tıp diye birşey var.gözünü seveyim...Canım karşıdan alamamak gibi bi durum yok aksine eşim çok ilgili kapıyı açarım hemen sarılır öper koklar, salona geçeriz çocuk gibi oynar benimle, bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum bişey engel oluo gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?